Nişanlımın ailesi çok mutasıp :( şaştım kaldım ne yapacağımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su an herseyi toz pembe dusunuyosun canim.evlenince artik senin bir agirligin kalmiyor sonucta sen esinin soyadini alacaksin onun ailesine karisacaksin .esin simdi bu durumunuzda bazi kisitlamalar getiriyor.ki nisanlilik donemi en deli dolu gectigi donemlerdir canimli cicimli .ama emin ol evlenince hersey degisecek uyum cok onemli.benim fikrim cok taviz vereceksen bu evlilik olur sen cok yipranirsin o ayri sen tekrar gozden gecir sonradan basin yancana simdiden yansin derim

bak canım ben rahmetli dedem imamdı.fakat annemi okuttu, tek başına başka bir şehirde ona ev tuttu, yeterki kendi ekonomik özgürlüğü olsun eşinin eline bakmasın diye, bir gün olsun kıyafetlerine karışmadı.demek istediğim bir insanın dindar olması diğer bir insanın hayatını baskı altına almasına sebep olamaz, ne yapalım çok dindarlar, ben de onların yanında onların hoşlarına gidecek şekilde giyinmeliyim vs. gibi düşüncelere sakın girme.kimsenin bir insanı istemediği kalıplara sokma hakkı yok, kendi ailesi olsa bile.bunları düşün, nişanlınla ciddi bir şekilde konuş, fakat insanın değişmesi gerçekten çok zordur onu söyleyeyim.

:içelim:

normalde nişanlınızı seviyorsanız çok da iyi anlaşıyorsanız kıyafet yüzünden ayrılmazsınız
gelinlik konusunu da anlamıyorum normalde strapless hiç giymemiş insanlar düğünlerinde mutlaka olduklarından daha açık giymek istiyorlar
hee gezer modellere bakarsınz,denersiniz straplesste kalırsa aklınız tamam ama belki başka modelleri de beğeneceksiniz
ayrıca ille de nişanlınız için söylemiyorum ama ben ortama göre giyinilmesinden yanayım

nişanlımla anlaşıyorum diyorsun ama nasıl anlaşma bu anlamış değilim..bunları daha önce konuşmadan bu işlere girişilirmi ...belliki çok farklısınız ..nişanlının düşünce yapısı aslında sana tamamen ters ama flört döneminde konuşulmamış ya da es geçilmiş ..hiç bu işe girişme derim ..hayat tarzınız tamamen farklı ve bu ileride sıkıntı oluşturabilecek bir durum ..keşke başta konuşup şimdi bu derece ciddiye getiremeseydiniz ..burada hata sende de var..madem çok bilinçliyim diyorsun başta konuşsaydın da şimdi nişanlından ayrılmayı düşünmeseydin....bu iş yürümez bence ..sen asla fedakarlık yapmak istemiyorsun ..malum nişanlının da aievi yapısı ve kendi düşüceleri belli ..yol yakınken dön derim ..acı ama gerçek ..

Arkadaş pembe bulutların üstünde şuan pek ciddiye almıyor gibi..

Arkadaşlar benm mantığım aşkımın önünde gelir. Eskiden beri kocası tarafından kısıtlanan bayanlara neden kendinizi ezdiriyorsunz die kızardım. Şimdide ben tam olarak o durumda olmasam da belki o durumla karşı karşıya kalacam. Öncelikle şunu söyleyim nişanlım çok anlayışlı ve hoşgörülü bi insan. Banada zaten bu şekilde giyme derken bile çok tatlı bi şekilde söylüyor ama benmde mantığım herzaman ağır bastığı için kabul edemem. Bu konuyu bugün tekrar dile getrceğim.. Kesin bir dille konuşmak gerekiyor çünkü politikacılar gibi konuyu tatlı diliyle başka yöne çekiyor. Mesela önceki konuşmalarımızda mayo konusunda o da taviz vermedi bende vermedim. Ondan sonra beni kaybedeceğini anlayınca o konuyu sorun etme hallederiz dedi. Yani tam olarak evet demediysede izin verdi.

iste bak yazmissinki beni kaybetme korkusuyla mayokiniye bisey demedi ama nikahi alinca ustune oyle olmucak o nederse yada ailesi ne derse o olcak.hepsi kapali sen onlara uymak zorundasin yada cekip gideceksiniz o diyarlardan

Kusura bakmayın ama bu adam sizi geçiştiriyor. O konuları tabi ki halledeceksiniz ama ne şekilde acaba?

Köprüyü geçene kadar böyle sürer bu...

Nikaha kadar böyle yumuşak anlayışlı olmaya devam eder sonrası Allah kerim

Ben senin yerinde olsam asla evlenmezdim onunla hem eğitimin var öğretmensin sana erkek mi yok özgürlüğünü kısıtlıyor senin madem o tip bir kız istiyordu niye o zaman seni seçti şimdi değiştirmeye çalışıyor hele aynı memlekete taşınırsanız yandın bence evli olanlar bilir uzak olsada her zaman eşinin ailesi sanki berabermişsiniz gibi hissettirir sana, gelerek sürekli arayarak helede zor bir aileyse çok daha zor senin için,geçiştiriyor şimdilik evlenince mecbur kabul ediceksin herşeyi devam etmek istiyorsan tıpkı şimdi taviz vermeye çalıştığın gibi yol yakınken dön derim benim düşüncem bu eğer yok seviyorum dönmicem dersen sen bilirsin kendi düşen ağlamaz kardeşim dicem çünkü çok küçüksün bence canım inşallah mutlu olursun

ısrarla nişanlınızın çok anlayışlı olduğunu söylüyorsunuz.anlayışlı kişilik olarak neyi kastediyorsunuz?eğer hepimizin bildiği anlayıştan bahsediyorsanız gelinlik konusunda neden bu sorunu yaşıyorsunuz?anlayışlı ve sizi her halinizle seven kabul eden bir adam,sizin isteklerinize saygı ve anlayış gösterip özellikle de çok özel bir gününüz olan düğününüzde giyeceğiniz gelinliğe karışmaz.anlayış gösterir.ama sizin için(her bayan için)gelinlik çok özel olduğu halde nişanlınız ısrarla kapalı bir gelinlik istiyor.anlayış bunun neresinde?

canım sen daha ewlenmeden tavız werırsen coookk pısmann olursunnn ılerdee..kesın konus nısanlınla bence sımdı bole dıo ewlendıkden sonra zorla tesetture sokmaya calısırsa ne yapcan..kotu bıse dııl kapanmak ama ıstemeyerek de olmamalı..hele kı bıde esının aılesıyle aynı yerde olcaksann işin daha da zorr derımm canımm..allah yardımcın oollsun

Simdiden bitir gitsin.Eger simdi kendinden odun verirsen daha cok seyinden vazgecmek zorunda kalacaksin.Yol yakinken bitir gitsin.Hayat senin.Nasil istiyorsan oyle giyin.Oyle giyinip yasadigin surece mutlu olursun.Dunyada erkek dolu.O gider tonlarcasi gelir hic dert etme.

Denizde mayo giymek için avazınız çıktığı kadar bağırırsanız istediğiniz gelinliği giymek içinde aynısını yapın sempatiksalakcinni

valla bir de onun memleketinde yaşarsanız yandınız siz.sadece giyim kuşam değil,gittiğiniz geldiğiniz yerlerdede çoook sorun yaşarsınız

evLiLik hazırLıkLArına kadar iLerLemis,aiLeLerin biLe icine dahiL oLdugu bir birLikteLigi bitirmek hic koLay degiL anLayabiLiyorum. Ve bitirmemek adına gercegi görmenize ragmen nişanLınızın sürekLi çok anLayışLı bir yapıya sahip oLdugunu söyLeyerek bazı gerçekLeri göz ardı ettiginizi de cok iyi görebiLiyorum.
daha evLi degiLim ama kendi aiLemden cok iyi görüyorum.bir konuda fikir ayrıLıgı varsa ne kadar ayak diretirseniz diretin erkek ne derse o oLuyor. avazım cıktıgı kadar bagırırım,resti cekerim demekLe bu işLer cözüLmüyor.
nişanLınızın anLayışLı yapısının aLtında,içinde yetiştiği aiLeden aLdıgı özeLLikLerde var.
AiLesinin oLdugu sehire yerLeşme konusunda da bence yapabiLeceginiz su durumda hic bir sey yok. DiLe getirdiginizde kabuL etmeyecek ya da haLLederiz mantıgıyLa öteLeyecek. Nitekim sonuc degismeyecek. Siz istediginiz kadar misafiri sevmesenizde esiniz karsısında aiLesinin misafirLik dönemLerini ve süreLerini ayarLayamazsınız.
Ya fedakarLık var yoLunuzda ya da buz dagının görünen bahaneLeri bunLAr diyerek yoL ayrımı.
Hakkınızda hayırLısı oLsun.

bu kadar farklı ailelerin çocukları nasıl olup da birbirini sevebiliyo ben anlamıyom. taraflardan biri iki yüzlü davranıyo olmalı. yine de günah almayalım da bu kaçıncı konu yahu.

Arkadaşlar halletim sorunu artık hiç bi şekilde karışmıycağnı söyledi. Problem bitmiştir.

Çok sevindim buna inşallah doğrudur dediği taviz vermediğin iyi oldu hep böyle devam eder inşallah mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…