Merak etmeyin canlarım her fırsatta açık olduğumu ve kapanmıycağımı söylüyorum. O zaten benden kapanmamı ne istiyor ne istemiyor. Badi giymem rahatsız etmiyor. Sadece 0 kollu, bağrı açık kıyafet ve dizden yukarı eteklere takmış durumda. Bu ne olursa olsun ister abiye olsun ister gelinlik isterde tişört..Açıklığımı kabul ediyor tabi. Ama sonuçta denizi var, düğünü var..Her zaman şuan giyindiğim gibi giymiyorum. Ben sevgim uğruna kendimi başka kalıplara sokabilecek bir insan değilim.
su an herseyi toz pembe dusunuyosun canim.evlenince artik senin bir agirligin kalmiyor sonucta sen esinin soyadini alacaksin onun ailesine karisacaksin .esin simdi bu durumunuzda bazi kisitlamalar getiriyor.ki nisanlilik donemi en deli dolu gectigi donemlerdir canimli cicimli .ama emin ol evlenince hersey degisecek uyum cok onemli.benim fikrim cok taviz vereceksen bu evlilik olur sen cok yipranirsin o ayri sen tekrar gozden gecir sonradan basin yancana simdiden yansin derim
Nişanlımla uyuşuyoruz. Hemde büyük ölçüde. Ben zaten günlük hayatta açık giyinmediğim için sorun olmuyor. Ama nişanlım ilerde memleketine yerleşmek istiyor ve bende tabiki bu durumda istemiyorum. Onun memleketine yerleşirsem hangi tür problemlerle karşılaşırım acaba????
Nişanlıma sordum kapanmama karışmıyor. Yani açık olacam yine
Nişanlım, ailesinin çok iyi hoşgörülü insanlar olduğunu söylüyor.Tabii açık giyinmem konusunda hoşgörülü davranacaklarını hiç sanmıyorum ama inşallah iyi insanlardır ve sorun etmezler. Sonuçta ben 27 yaşında özgür, eğitimci bir bireyim. Kendimden taviz vermeyi düşünmüyorum. Hatta biz bununla nişanlanmadan önce ben bu mayo konusu yüzünden ondan soğudum ve evlenme işini tekrar düşünmem gerektiğini söylediğimde uzun bi uğraş sonucunda geri adım attı. Yani denizde mayomu giycem tabikiii..Vallahiiiii avazımın çıktığı kadar bağırırım delikafadulden
Ama bu gelinlik ve abiye nolcak yaaasenağlama Bunun haricinde acaba başka hangi sorunlar beni bekliyo senağlama
Aslında tam mayokini değil. Yarımlarından dize kadar olanlarından giymemi istiyor ama kabul etmiyorum. Offff yaaaaa hep korktuğum başıma geldi: Kısıtlanmak
Aslında diğer konularda gayet açık bi insan nişanlım. Gezmeme falan karışmaz ama şu kıyafet konusu olmasaaa..Ve sanırım ailesinden de çekiniyor. Çünkü bana hayır diyemez nişanlım. İsteklerimi dikkate alır ve yapmaya çalışır hoşgörülüdür ama şuan tek sorunumuz bu. Umarım daha fazla sorunda çıkmaz...Ne yapmalıyım gelinliği ?(((
nişanlımla anlaşıyorum diyorsun ama nasıl anlaşma bu anlamış değilim..bunları daha önce konuşmadan bu işlere girişilirmi ...belliki çok farklısınız ..nişanlının düşünce yapısı aslında sana tamamen ters ama flört döneminde konuşulmamış ya da es geçilmiş ..hiç bu işe girişme derim ..hayat tarzınız tamamen farklı ve bu ileride sıkıntı oluşturabilecek bir durum ..keşke başta konuşup şimdi bu derece ciddiye getiremeseydiniz ..burada hata sende de var..madem çok bilinçliyim diyorsun başta konuşsaydın da şimdi nişanlından ayrılmayı düşünmeseydin....bu iş yürümez bence ..sen asla fedakarlık yapmak istemiyorsun ..malum nişanlının da aievi yapısı ve kendi düşüceleri belli ..yol yakınken dön derim ..acı ama gerçek ..
Arkadaşlar benm mantığım aşkımın önünde gelir. Eskiden beri kocası tarafından kısıtlanan bayanlara neden kendinizi ezdiriyorsunz die kızardım. Şimdide ben tam olarak o durumda olmasam da belki o durumla karşı karşıya kalacam. Öncelikle şunu söyleyim nişanlım çok anlayışlı ve hoşgörülü bi insan. Banada zaten bu şekilde giyme derken bile çok tatlı bi şekilde söylüyor ama benmde mantığım herzaman ağır bastığı için kabul edemem. Bu konuyu bugün tekrar dile getrceğim.. Kesin bir dille konuşmak gerekiyor çünkü politikacılar gibi konuyu tatlı diliyle başka yöne çekiyor. Mesela önceki konuşmalarımızda mayo konusunda o da taviz vermedi bende vermedim. Ondan sonra beni kaybedeceğini anlayınca o konuyu sorun etme hallederiz dedi. Yani tam olarak evet demediysede izin verdi.
Arkadaşlar benm mantığım aşkımın önünde gelir. Eskiden beri kocası tarafından kısıtlanan bayanlara neden kendinizi ezdiriyorsunz die kızardım. Şimdide ben tam olarak o durumda olmasam da belki o durumla karşı karşıya kalacam. Öncelikle şunu söyleyim nişanlım çok anlayışlı ve hoşgörülü bi insan. Banada zaten bu şekilde giyme derken bile çok tatlı bi şekilde söylüyor ama benmde mantığım herzaman ağır bastığı için kabul edemem. Bu konuyu bugün tekrar dile getrceğim.. Kesin bir dille konuşmak gerekiyor çünkü politikacılar gibi konuyu tatlı diliyle başka yöne çekiyor. Mesela önceki konuşmalarımızda mayo konusunda o da taviz vermedi bende vermedim. Ondan sonra beni kaybedeceğini anlayınca o konuyu sorun etme hallederiz dedi. Yani tam olarak evet demediysede izin verdi.
Nişanlıma sordum kapanmama karışmıyor. Yani açık olacam yine
Nişanlım, ailesinin çok iyi hoşgörülü insanlar olduğunu söylüyor.Tabii açık giyinmem konusunda hoşgörülü davranacaklarını hiç sanmıyorum ama inşallah iyi insanlardır ve sorun etmezler. Sonuçta ben 27 yaşında özgür, eğitimci bir bireyim. Kendimden taviz vermeyi düşünmüyorum. Hatta biz bununla nişanlanmadan önce ben bu mayo konusu yüzünden ondan soğudum ve evlenme işini tekrar düşünmem gerektiğini söylediğimde uzun bi uğraş sonucunda geri adım attı. Yani denizde mayomu giycem tabikiii..Vallahiiiii avazımın çıktığı kadar bağırırım delikafaduldenAma bu gelinlik ve abiye nolcak yaaasenağlama Bunun haricinde acaba başka hangi sorunlar beni bekliyo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?