cnm benimde eşimin ailesi hiçbirşey almamalarına rağmen herşeyi almışlar gibi anlattılar. hem neler neler yaptılar anlatsam inanamazsınız. ilk önce bizi ayırdılar 3,5 sene ayrı kaldık ama hep görüşüyorduk. sonra bir anda evlendik ama ne evlenme sorma. ailemin aldığı şeyleri bile kayınpederm bu evdeki herşeyi ben aldım kız tarafı hiçbirşey almadı demiş. o kadar çok sinir olmuştum ki ailem üzerine düşeni yaptı ama eşimin tarafı yapmadı. o yüzden eşim ara ara küstü ailesine barıştık ama son olayda yine küstü ve annem özür dilemedikçe bu kez barışmayacağım dedi.
sesimi çıkartmadım çünkü eşimi çok seviyordum. sadece bana ve aileme hakaret ettikelrinde cevap verdim şimdi hala susuyorum ama eşim cevaplarını veriyor.
ü yüzden dedim eşlerimizle iyi geçinelim mal mülk veriyor allahım. boşverin kendinizi üzmeye değmez. ben çok üzüldüm de ne oldu bebeğimi kaybettim ardından çok hasta oldum. şekerim çıktı ilaçlar kullandım. şimdi tüp bebek tedavisindeyim ama yine içim rahat değil yine beni üzecekelr diye çok korkuyorum
cnmcım ben geceliğimide ayakkabıda çamaşırımıda herşeyimi kendim aldım..hem gelinliğimi aldım hemde ailem eşimin damatlığını aldı...çok salaklık ettim derim hep...benden başka gelin varmıdır kendi gelinliğini alan die hep hayıflanırım...hatta kendime kendim gelinliğimi alacağımı bilseydim istediğimi aldırdım nie almadım die dertlenirim...beğendiğim gelinliğe çok pahalı dediler ve ben vazgeçtim ama bak ben kendim alcakmışım...biz balayımızı düğün fotomuzu..evimizin eşyalarını hep eşimle ve benim ailemle yaptık..ama benim eşim allah var kadir kıymet bilir...iyiki herşeyimi kendfim yapmışım diyorum..o kadar kıymetlıki herşey benim için..ama benden sana tavsiye ağırlığını tatlılık sevmlilkle laf sokuşturarak koy..biz herşeyimizi kendimiz yaptığımız halde eşimn ailesinden yakamızı kurtaramadık..istekleri hiç bitmez..bırakalım bu çocuklar her şeylerini kendileri yaptı..borç içindeler demezler
ah ah bendemi böyle mi olacağım acaba.bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ve sanırım gelinliğimi bile kendim alıcam.pişmanmıyım hayır inşallah olmamda.nişanlım neler yaptığımın nasıl bir özveri gösterdiğimin farkında çok şükür.
Nişanlıyken öyle olurlar canım her yaptıgına teşekkürler ederler herşeyin farkında olurlar.
Ama evlendikten sonra yapmasaydın olur.Şimdiki aklım olsa ben yapmazdım ne yalan söyliyim
kim ne yapması gerekiyorsa yapsın derdim. Gelin saçıma kadar kendim ödedim. Evini dayadım
döşedim, düğününü yaptım dedi herkese kayınvalidem.
ah ah bendemi böyle mi olacağım acaba.bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ve sanırım gelinliğimi bile kendim alıcam.pişmanmıyım hayır inşallah olmamda.nişanlım neler yaptığımın nasıl bir özveri gösterdiğimin farkında çok şükür.
niaşnda kuaföre gıdılecektı sırf cok para harcanmasın dıye sacımı önceden boyattım kaşımı vs aldırdım makyajımıda kendım yaptım bı sacımı yaptılar...görumcemde a dan z ye herseyını yaptırdı..dugn zamanı geldı şimdi kaynananm ne dese begenırsınız kızım o senın tercıhındı istedıgını yaptıraydın dedı.çıldırtacaklar ya adamı.
bu sebepten oturu evlenmek istememenı anlıyamadım erkeklerın genelı böyle canım malesef ailelerine toz kondrtmazlr...
korkuyorum artık ya nefret ettım yasadıklarımdan 4 aydır hep maddı konular yuzunden nısanlımla kavga ettık. kendı sorunumuz yuzunden degıl hep ailesı yuzunden(
evlenmeye karar verdiyseniz zaten ailelerden birşey beklememelisiniz, hazırlıklarınızı imkanınıza göre yapın. evlilik hazırlıklarını yük olarak görmenizi de anlayamadım. mesela evlenebilmek için zaruri olan bazı şeyler vardır henüz onları karşılayamıyorsanız demekki hazır değilsiniz, biraz daha birikim yapın.Merhabalar, çok eski bir başlık ama tam olarak bende şuan bu durumdayım. sürekli olarak onun ailesi yüzünden kavga ediyoruz, ama bizdeki durum şu nişanlım da bana hak veriyor, destekliyor ancak ne yazık ki bu bişeyi değiştirmiyor herşeyin yükü yine bize ve benim aileme kalıyor..
Kısa ve net.şuan nişanlıyım tam 2 hafta sonra düğünüm var ama ben şuan cok mutsuzum sebebıde nısanlımın ailesı...hepımız bılırız düğün hazırlıklarını gelıne iç çamasırı nıkah kıyafetı canta ayakkabı vs alınır...ama bunlar bana bırsey alırken kırkkere söylettıırıyolar.artık utanıyoruz...bız kız tarafı olarak uzerımıze dusen herseyı yaptık niaşnlımda mobılyalarımızı aldı gerıye kalanları bıle almaya zorsunuyolar.herseyı nısanlımın uzerıne yıkmaya calısıyolar bı nıkah kıyafetımı bıle almadılar((almasınlar sorun degıl ama nişanlım hep benı haksız buluyor anlayacagınız cok buyuk kavga ettık aileme laf söyletmem mantıgı var ama ben hakaret etmıyorum kı sadece yapmadıklarını söluyorum...bın turlu hakaret duydum bugun (((((((( evlenmek ıstemıyorumm napcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?