Nişanlımın ailesi düğün için bir şey yapmak istemiyor,(çok mutsuzum

cnm benim öncelikle çok geçmiş olsun..ama önceki yazdıklarında ole bir anlatmışsın oh herşeyimi yaptım ama kafam rahat bana hiç bir şey dieyemiyolar...gibi anlaşılıyo..senin de dediğin gibi kızdığımız nokta o zaten hem bişey yapmazlar hemde herşeyin üzerine konup bunuda ben taptım şnuda ben aldım die sahiplenir...tamam herşeyimizi yapalım..borcumuzuda ödeyelim ama sonrasında karışmslar sussalar ..o zman tamam paşa paşa borcunu ode...rahat durumuyolarki bacım ya orda burda boş boğazluk yaparlar yada borçlarına borç eklerler

Çok geçmiş olsun.Siz eşinizin tavrıyla en azından biraz huzur bulmuşsunuz.ben de öyle olmadığı için aileleri nasılsa oğulları da öyledir deyip uzak durmayı tavsiye ediyorum.görünüyor ki % 50 şansı var.eşi iyi çıkarsa herşeye rağmen mutlu olma ihtimali olur.eşi ailesini dinleyen biriyse de ... o zor işte.

ah ah bendemi böyle mi olacağım acaba.bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ve sanırım gelinliğimi bile kendim alıcam.pişmanmıyım hayır inşallah olmamda.nişanlım neler yaptığımın nasıl bir özveri gösterdiğimin farkında çok şükür.

Nişanlıyken öyle olurlar canım her yaptıgına teşekkürler ederler herşeyin farkında olurlar.
Ama evlendikten sonra yapmasaydın olur.Şimdiki aklım olsa ben yapmazdım ne yalan söyliyim
kim ne yapması gerekiyorsa yapsın derdim. Gelin saçıma kadar kendim ödedim. Evini dayadım
döşedim, düğününü yaptım dedi herkese kayınvalidem.

şu saatten sonra çok politik davranmak zorundasın tatlım.nışanlınla kavga etme.olan oldu.ailesiyle resmi bir ilişki kurman gerekiyor.eşinle gidip gelirsin.çay yemek bulaşık yardım edersin.çok muhabbete dedikoduya takılma.onları kendi ailelerinden birilerine kötüleme.ağızdan ağıza yayılır.kk da dök içini.ezinenin övgülü tarifler bölümü var.ev ziyaretlerine gelen akrabalarını mest et o tariflerle.etliye sütlüye karışma konuşmalarında.dedikodularına karışma.saygılı seviyeli ve mesafeli ol.düğünde altınlarını verme.eşini her akşam bakımlı ve güler yüzlü bir şekilde karşıla.diz altı elbiseler al bol bol.kurtarıcı oluyor.hem şık hem asil duruyor.sabahları güler yüzle uğurla.kahvaltılık tarifler de vardı.onlardan yapabilirsin.ilk günlerinizi bu konularla mahvetmeyin.eşin de zamanla yuvanın sıcaklığını aile olma kavramını anlayınca yanında olacaktr.akşamları kahvenin yanında lokum gibi şeylerle servis yap eşine.sabah eşinle kalkıp evinin düzenle.yemeklerini düşünüp yap.12 ye kadar herşeyin bitmiş olsun.öğlen uykusu da iyi gelir.böyle yaparsan ilk zamanlar sürekli misafirin olacağı için bir de öğlen haber verip gelmeler,çat kapı gelmeler olacağı için düzenini görünce diyecek lafları olmaz.açık verme.ev hanımlığı bir meslek gibidir.olaya böyle bak.zamanla hatalarını anlamasalarda dedikodu yapacak malzeme bulamayacakları için susup otururlar.bir de tek başına kayınvalidenlere gitme.bunu alışkanlık edinmesinler.sonra gündelikçi gibi kullanmaya kalkıyolar.yardıma ihtiyacı varsa eşinle akşam gidip birlikte yardım edip dönebilirsiniz.sen daha burda birkaç konu açacakmışsın gibi bir his var içimde.

bi arkadaşımız yukarda günümüzde kız alınmıyor erkek alınıyor demiş hakkaten doğru desene o zaman.İnşallah öyle birşeyle karşılaşmam ama karşılaşırsamda sineye çekmem sanırım...

onlar farkında olsun önemli olan bu zaten cnm...onlarda seningörevinmiş gibi görürse işte o zman kötü

niaşnda kuaföre gıdılecektı sırf cok para harcanmasın dıye sacımı önceden boyattım kaşımı vs aldırdım makyajımıda kendım yaptım bı sacımı yaptılar...görumcemde a dan z ye herseyını yaptırdı..dugn zamanı geldı şimdi kaynananm ne dese begenırsınız kızım o senın tercıhındı istedıgını yaptıraydın dedı.çıldırtacaklar ya adamı.

hıı kızlar bıde kaynanamın meşhur lafı BORCUNUZ OLMAZSA SIKINTI CEKMEZSENIZ EVLILIK ANLAŞILMAZMIS.lafa bak ya.

senin yine nişanda saçını yaptırmışlar..ooo ben kendi saçımıda kendim yaptırdım..kendi gelin başımıda kendim yaptırdım..yine şanslı sayılırsın bana göre

bu sebepten oturu evlenmek istememenı anlıyamadım erkeklerın genelı böyle canım malesef ailelerine toz kondrtmazlr...

anam bir hortlak konuymuş:d cevap yazdımda düzelttim soryD dikkatsizsin gül dikkatsizzD

Son düzenleme:
korkuyorum artık ya nefret ettım yasadıklarımdan 4 aydır hep maddı konular yuzunden nısanlımla kavga ettık. kendı sorunumuz yuzunden degıl hep ailesı yuzunden(

Merhabalar, çok eski bir başlık ama tam olarak bende şuan bu durumdayım. sürekli olarak onun ailesi yüzünden kavga ediyoruz, ama bizdeki durum şu nişanlım da bana hak veriyor, destekliyor ancak ne yazık ki bu bişeyi değiştirmiyor herşeyin yükü yine bize ve benim aileme kalıyor..

adam bütün evlenme işini tek başına üstlenmiş zaten dardadır bir de siz üstüne gitmeyin. Gerçekten zor. Borçla harçla yaparsınız sonra evlenince siz çekersiniz aylarca borç öderken

evlenmeye karar verdiyseniz zaten ailelerden birşey beklememelisiniz, hazırlıklarınızı imkanınıza göre yapın. evlilik hazırlıklarını yük olarak görmenizi de anlayamadım. mesela evlenebilmek için zaruri olan bazı şeyler vardır henüz onları karşılayamıyorsanız demekki hazır değilsiniz, biraz daha birikim yapın.

Kısa ve net.
Filmin sonu belli.
Başından evlilik geçmeden ayrıl.

Konu 2011 tarihli , aradan gecmis 8 sene , cocuklari olduysa okula bile gidiyordur simdi

Nikah elbisesini erkek tarafı almaz ki. Kusura bakmayin ama bazi kizlar bu durumu fırsata cevirip herseyi erkek tarafina yüklüyor. Ayrica ben karşıyım evlenmek isteyen erkek masrafı da karşılamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…