Nişanlımın Ailesi ile Baş Edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimin ailesi de çok rahat, cinsel hayatımızla ilgili şaka bile yapıyorlar. Ben hayatımda ailemden böyle bir şey duymadım çok garip geldi başta ama şimdi onları öyle kabul ettim bazen hoşuma bile gidiyor böyle rahat olmaları, ne güzel hayatı yaşıyorlar rahat rahat… ama rahatsız olsam da beni ilgilendirir rahatsızlığım, kaç yaşında adamın karakterini değiştirecek değiliz sonuçta. Çok aşırı rahatsızsanız baba, yatağa oturma mahrem orası dersiniz. Her şeyi eşinizden beklemeyin. Bir şey yapmıyorsanız da şikayet etmeyin bence

Arkadaşlar merhaba. Ben 24 yaşında, mühendis, holdingde çalışan bir kızım. Nişanlım da mühendis, ailesinin desteği ile kendi işini kurdu. Normalde akıllı, bilinçli insanlar olmamız gerekir bu kriterlerde. Ama o kadar beni üzen şeyler yaşandı ki, anlatmaya başlasam roman olur. Çok önemli bir dönüm noktasayım. Sadece şunu sormak istiyorum. Her şeye ama her şeye fikri olan bir kayınpederim var, nişanlım da babasına hayır diyebilen biri değil. Evimizi kurduk, hiç kimse yardım etmedi. Nişanlım, annem ve ben temizledik. Eşyalarımız henüz yerleşmedi. Nişanlımın ailesi çay içmeye geldiler daha içinde eşya olmayan eve. Normalde ben bunları sorun edecek birisi değilim ama zoruma giden birçok şey oldu; kınamayın beni. Tüm aile müze gibi evimi gezdiler, olumlu olumsuz eleştirilerde bulundular. Buraya kadar sorun yok. Yatak odasına geldiğimizde kayınpederim odaya girip yatağın üzerine oturdu. Yatağın rahatlığını test edecek şekilde oturduğu yerde 1-2 kere zıpladı. Ben de utandım ve odadan çıktım. Benim ailemde böyle bir şeyin yaşanması söz konusu dahi değil, abilerim görse beni ordan çeker alırlardı. Daha sonra ben utanıp çıkınca kayınpederim de sen de gir içeri utanma dedi gülerek. Kayınvalidem görümcem ve nişanlım da ordaydı. Ne diyeceğimi bilemedim. Yatak çok önemlidir çünkü rahat olması gerekir gibi şeyler söyledi. Evet evde eşyalar olmayabilir ama bana göre bir erkek figürü böyle şeyleri merak etmez, biraz ağırbaşlı olur ve en fazla odanın kapısından bakar, içeri girmez. Üstelik nişanlımla birbirimize söz vermiştik odamıza hiçkimse girmeyecek diye. Babasına hiçbir şey diyemediğinden dolayı kapıyı kapatmadı. Benim annem bile temizlik zamanı asla yatağıma oturmadı. Nişanlıma söylediğimde noldu ki ne var bunda vs diyor. Ben de anneme anlattım ve hocaya sorduk. Kesinlikle namahremdir, olmaması gereken bir durumdur dedi. Bu benim için bardağı taşıran son damla gibi bir şeydi. Ben çok mu abartıyorum? Yoksa yaptıkları gerçekten ayıp mı? Yardımınıza ihtiyacım var.

Hayır tabii ki, eşyalarımız henüz gelmedi. Biraz açayım. Kayınpederim ve kayınvalidem işin başından beri her şeye karışan ve her şeye müdahale eden insanlar. Bana çok iyi davranıp aklımı karıştırıp sonrasında beni üzecek çok fazla şey yaptılar. Sözleneceğimiz zaman benim ailem hiçbir şekilde altın, para konularını açmamışken onlar sürekli ama sürekli biz şu kadar altın takıcaz çok zenginiz vs gibi şeyler söylediler. Ailem çok rahatsız oldu, bunu nişanlıma söyledim ama devam ettiler. Ve tam sözleneceğimiz zaman nişanlımın abisi bir anda sözlenmeye kalkıştı 2 aydır tanıdığı biriyle ve sözümden 1 hafta önce bana altın takmayacaklarını, öbür kıza takacaklarını söylediler. Üstelik bana takacak durumları da vardı. Ve ona güzel bir nişan yapıp bana fotoğraflar gönderdiler. Bunun sebebinin, o kızın onlar ile aynı memleketten olması ve görücü usulü bir evlilik olması; benim ise farklı bir memleketten olmamla bağdaştırıyorum. Ben babamdan ayrı büyüdüm, nişanlıma her şeyi anlattım, biliyor. Fakat ailesine engel olamadı. Üzerime çok geldiler. Bana babasızmışım gibi davrandılar, ki öyle oladabilir. Abilerim var, babamı beğenmeyip abilerimle iletişim kurmaya çalıştılar, ailemi saymadılar. Daha sonra ayıp ettiklerini anlayıp sözden 1 hafta sonra bayramda bana bir set getirdiler takı olarak. Olaylar bundan sonra başladı. Başlarına olaylar geldi sanırım ahım tuttu ve memlekette düğün yapamayacak oldular. İstanbulda da hiç akrabaları yok haliyle, bana biz 1000 kişilik düğünler yaparız, sizden de birileri gelirse şanınız için memleketinizin halayını çaldırırız ama gelmezlerse yapıcak bişey yok diye küçümseyen o aile istanbulda düğün yapmak zorunda kaldı ve yalnızca 50 kişi gelebiliyorlar. Sırf egolarını tatmin etmek için düğün yerini kendilerine yakın tuttular ve istanbulda hiç akrabaları yok. Bizden gelecek olanlar için bize yakın tutulabilirdi. Daha sonra kayınpederim düğün menüsünü bile benden habersiz nişanlımla birlikte gidip değiştirdiler. Daha yaşanan çok şey var anlatsam gerçekten roman olur bunlar sadece en basit anlatabildiklerim.

Müstakbel kayın aileniz ve onların davranışlarına odaklanmak yerine ; tüm bu yaşananlara rağmen neden bu yolda devam ettiğinizi sormalısınız kendinize.

Ben 24 yaşında, mühendis, holdingde çalışan bir kızım. Nişanlım da mühendis, ailesinin desteği ile kendi işini kurdu. Normalde akıllı, bilinçli insanlar olmamız gerekir bu kriterlerde.

Konu girişindeki kendinizi anlatımınız dizi tadında olmuş. Holding desen var , eğitim desen o da var. Bu donanıma sahip bir kadın olarak kendinize bunu mu reva görüyorsunuz ? Bırakın tek zararınız eve aldığınız eşya olsun.

Şimdi olsa kp yatağıma oturdu diye utanmam (evliyim) ama nişanlı olsam utanırım, çünkü henüz o kadar muhabbetimiz bile yoktur.

Biz en son kpderle kizima yatak aldik,maaile esim falan.Daha fenasi kendime de yatak begendim.Bizimki kirildi cunku dedik😅Rezil ben.🤪Yatagi nasil kirdiniz demedi bak hic aklimiza gelmedi🙆Kpdere rezil olmisum haberim yok jfjdjdjd
Şimdi fark ettiyseniz aynı ortama girmeyin lütfen.
Bu ne edepsizlik.
Kayinpederiniz bırakıp gitmedi mi öyle deyince? :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X