Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlattiklarina bakilirsa annesi biraz arıza galiba amacını çözemedim galiba isin olmasini istemiyor açıkça söyleyemiyor davranışlarıyla belli ediyor olabilir.ayrica ibsan hic mi arayip sormaz bir kere bile seni gelini olarak benimseyememisler sabirsam sebebini merak ettim cunku daha öncesinde iyimissiniz.sen yine de saygıda kusur etme lafınida esirgeme tabiiki.arasını bul yani.çünkü diger türlü arıza çıkaran taraf sen olursun.bırak kaynanan olsun.
En başta hicbirseye aileleri katmayin sen evleniyor sun kv degil mobilyaları da sen kullanacaksin evdede sen oturacaksin nisanlinla senin ortak zevklerinize göre olmalı herşeyiniz şunu öğrendim sen ne kadar alttan alırsan o kadar ezilirsin dişli olun biraz
yagmur95 haklısın bilmiyorum inan sebep olacak biseyde yok ortada ailemin durumu iyi nisanda hepsini cok iyi agırladık babam annem sakin insanlar gıkk demezler ben kendilerinden hicbir sey istemedim nisanlima soruyorum bunlar böyle yabani diyor
Aslında oldukça şanslısın üzülmeni istemeyen, seni düşünüp koruyan biri yanında maşallah
Sen bu kadar iyi niyetli yaklaşırken annesi nasıl hep aynı şekilde kalmış anlayamıyorum Eskiler savunma olarak derler ya, biz daha beterini yaşadık diye...Sanırım öyle bir durum
Kayınvalideleri anlamak zor zor
Konuşmamanız belki daha iyi olur ya huzurunuz bozulmaz Böyle olduğu için üzme kendini
Müstakbel eşinle konuşup birlikte hareket etmeye dikkat edin ama