Nişanlımın ailesi

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Aslında aileler denk birbirine. Memleketler aynı maddi durum aynı eğitimler kısmen aynı falan. Ama nişanlımın yeğenleri tam görgüsüz şımarık saygı edep ne bilmeyen tipler. Sanki dağ başında yaşamışlar insan içine girmemişler. Nişanlıma aman aman aşık değilim. Onun hatırına görmezden gelecek durumda değilim. İki ay sonra düğün ve ben bu aile ile niyeyse görüşmek istemiyorum. Dediğim gibi akademik olarak hem akrabalar hem kendi ailemiz denk ama nişanlımın ailesi kendini hiç geliştirmemiz.
Öyleki beni istemeye geldiklerinde koskoca kızlar evi birbirine kattı dolapları kurcalayıp parfümleri sıktılar. Anneler yapmayın etmeyin demedi.düğün olacak ailem çocukların terbiyesizliğini halen daha konuşuyor.
Geçen hafta ailemi davet etti görümcem.ilkokul 5 e giden kızı karnesi hep çok iyi ama tam bir hanzo. Konuşmaları okadar kabaki. Anlatılacak gibi değil.benim modum zaten düştü nişanlım fark etti.
Nişan CD sini izlerken kadının biri ayağına basmış onu gördü. Kadına it dedi. Annesigil güldü ama nişanlım ayağa kalkıp yanağını sever gibi yapıp balkona sesledi kız gitmedi anladı azar yiyecek hemen dışarı çıktı.
Sorun şu hanımlar bu kızların hepsi aynı şımarık ve saygısız.evlendiğimde korkuyorum bunlardan eşyalarıma zarar verecekler özelimi karıştıracaklar diye. İstemeye geldiklerinde klozeti bozdular. Apartman diafonu ile uğraştılar abim uyardı. Benim dolabımdan takı kutumu alıp dağıttılar. Benim yüzüm yok diyemedim bişey abim odaları kilitledi. Hep evlerini merak ettik acaba nasıl diye. Site te gelince şuurlarını yitirince mağarada yaşıyorlar sanıyordum. Çokta güzel balkonlu bahçeli apartman dairesinde yaşıyorlar.
Nişanlıma bahsedeyim mi şimdiden evimde edepli oturup gitsinler diye uyarması için yoksa erken mi

5. Sinifa giden esimin kiz yegeni var. Gayet iyidir. Anlattiginiz gibi olsa sinir bozucu. It ne demek ya cok cirkin.
Diyorum ya biz sülale kendini baya geliştirmiş kültürlü. Onların sülalede akademisyen doktor hemşire öğretmen dolu. Nişanlım lise mezunu ama oda sofra adabı oturması kalkması herşeyi dört dörtlük. Bizim sülalede de şımarık çocuklar var ama bunun yiğenleri şımarık değil deli gibi hareketleri var. Yemin ederim gözümde bir anda tazmanya canavarı belirdi hiç şahit olmadım böyle şeye

Sadece çocuklar mı problem ? Yetişkinlerin konuşması hali tavrı nasıl ?
Sadece çocuklar. Ama annemgil onlar nasıl anne kızım etmeyin oturun ayıp niye demiyorlar diyorlar haklılar. Kızlar coştukça anaları gülüyor

Çocukların yaramaz ve saygısız olduğu kesin ama sizin üslupta yerlerde kusura bakmayın.
Bende kızarım şımarık çocuğa ama hanzo, mağarada yaşıyor gibi içinden kibir akan cümlelerde kurmam.
Çünkü öyleler on larınki şımarıklık değil. Sanki doğmularda dağda kurtlar büyütmüş. Dedesi bile suriyelilere benziyor diyor..çok kaba bir çocuk. Altını çiziyorum şımarık değil hanzo

Hoş değil gerçekten. Bu duruma gülen kişilerin de pek görgülü olduğunu sanmıyorum iyice tanımadan evlenmeyin derim.
Ben böyle bişey görmedim.gerek arkadaşlarımın gerekse akraba çocuklarında çok şımarık var. Ama bu kız Bi değişik tarifi mümkün değil. Anne çok fazla dırdır yapıyorsun sus kafamızı dinleyelim demesi Hele ki normal Türkçe ile değilde dağbaşı ağzıyla konuşması. İnanın öğürmem geldi

Nişanlınıza aman aman aşık değişmişsinşiz. E aileler denk ama daha istemeye geldiklerinde böyle kızlar oldukları belliymiş o zamandan rahatsız olmuşsunuz. Şimdi düğüne kalmış 2 ay.. Şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını bilemedim. Eşinizin ailesi akrabası sonuçta, hep Bi bağ olacak yani..

Ayrıl

Aman aman aşık değilsen ayrıl. Bie ömür boyu da olamayacaksin

Nasıl uyarayım peki. Arkadaşlarım ilk hatalarında uyar sen susarsın aman çocuk bişey olmaz diye ama bunlar normal değil evine geldiklerinde bütün kapıları kilitle diyorlar. Ama öylede ben utanırım

nişanlınızda bende olayın farkında ve mumkun oldugunda herkesten uzak oturmak istediğinizi söyleyin. sıksık gelip gitmesinler..

Nişanlı la konuşsam kırılırımı acaba. Çok naif Bi insan. İstemeden biraz bahsettim. Dedeleri şımart mış farkındayız dedi sen korkma dedi ama bunlar yiğenleri sürekli girip çıkacağız.

Nasıl uyarayım peki. Arkadaşlarım ilk hatalarında uyar sen susarsın aman çocuk bişey olmaz diye ama bunlar normal değil evine geldiklerinde bütün kapıları kilitle diyorlar. Ama öylede ben utanırım

Ben zannetmiyorum çocuklar eğer böyleyse anne babası da bişey demiyorsa uyarmanın fayda edeceğine. Evlenince eşine dersin hani ben böyle yapmak istiyorum haberin olsun filan kii Allah korusun eşin de çocukları tutar benim akrabalarıma niye böyle yaparsın diye sizin aranız kötü olur. Öyle orta yolu bulursunuz anca.

Nişanlı la konuşsam kırılırımı acaba. Çok naif Bi insan. İstemeden biraz bahsettim. Dedeleri şımart mış farkındayız dedi sen korkma dedi ama bunlar yiğenleri sürekli girip çıkacağız.

Konuş nişanlınla düzgünce anlat derdini canım ne var bunda tabii kötü tabirler filan kullanma rahatsız olduğunu söyle

nişanlınızda bende olayın farkında ve mumkun oldugunda herkesten uzak oturmak istediğinizi söyleyin. sıksık gelip gitmesinler..
Cidden anlatacak kelime bulamıyorum. Hiperaktif değil değişik hareketleri var.karnesi çok iyi. Annem dayanamadı öğretmeni seviyormu dedi

Yani bunu anne babası düzeltecek küçük değil en azından laftan anlayacak yaşta .En kötü siz söyleyin geldiğinde annen baban sana başkalarının eşyası karistiriomaz ,izinsiz heryere girilmez diye öğretmedi mi vs diye yani ben direk soylerim .
Ama dagbasi ağzı filan hoş değil kusura bakmayın .Nereli bilmiyorum ama belki şivesi öyledir kusacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…