Aslında aileler denk birbirine. Memleketler aynı maddi durum aynı eğitimler kısmen aynı falan. Ama nişanlımın yeğenleri tam görgüsüz şımarık saygı edep ne bilmeyen tipler. Sanki dağ başında yaşamışlar insan içine girmemişler. Nişanlıma aman aman aşık değilim. Onun hatırına görmezden gelecek durumda değilim. İki ay sonra düğün ve ben bu aile ile niyeyse görüşmek istemiyorum. Dediğim gibi akademik olarak hem akrabalar hem kendi ailemiz denk ama nişanlımın ailesi kendini hiç geliştirmemiz.
Öyleki beni istemeye geldiklerinde koskoca kızlar evi birbirine kattı dolapları kurcalayıp parfümleri sıktılar. Anneler yapmayın etmeyin demedi.düğün olacak ailem çocukların terbiyesizliğini halen daha konuşuyor.
Geçen hafta ailemi davet etti görümcem.ilkokul 5 e giden kızı karnesi hep çok iyi ama tam bir hanzo. Konuşmaları okadar kabaki. Anlatılacak gibi değil.benim modum zaten düştü nişanlım fark etti.
Nişan CD sini izlerken kadının biri ayağına basmış onu gördü. Kadına it dedi. Annesigil güldü ama nişanlım ayağa kalkıp yanağını sever gibi yapıp balkona sesledi kız gitmedi anladı azar yiyecek hemen dışarı çıktı.
Sorun şu hanımlar bu kızların hepsi aynı şımarık ve saygısız.evlendiğimde korkuyorum bunlardan eşyalarıma zarar verecekler özelimi karıştıracaklar diye. İstemeye geldiklerinde klozeti bozdular. Apartman diafonu ile uğraştılar abim uyardı. Benim dolabımdan takı kutumu alıp dağıttılar. Benim yüzüm yok diyemedim bişey abim odaları kilitledi. Hep evlerini merak ettik acaba nasıl diye. Site te gelince şuurlarını yitirince mağarada yaşıyorlar sanıyordum. Çokta güzel balkonlu bahçeli apartman dairesinde yaşıyorlar.
Nişanlıma bahsedeyim mi şimdiden evimde edepli oturup gitsinler diye uyarması için yoksa erken mi