- 4 Eylül 2012
- 660
- 23
- 318
- Konu Sahibi TatliHuzur
-
baştan nasıl başlarsa öyle devam eder kayınvalidenin de görümcenin de değişeceğini sanmam.
sen nişanlınla arandaki durumu değerlendir bu size nasıl yansıyor? sonuçta nişanlında ailesini sevmediğini söylemiş belki evlendikten sonra mesafe koyarsınız kendi huzurunuz için.
bence nişanlınla oturup konuşmalısın, herşeyi nişanlına anlatma güleryüzlü ol herzaman.
Yazık şimdiden olayın b.ku çıkmış.
Bunlar sana ne rahat ne huzur verirler.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Olan size oluyor.
Görümceniz ne demek sizin arkanızdan konuşan o kızla samimi oluyor.
Eski sevgilinizle akraba olmuşsunuz bir nevi.
O çocukla hiç mi yakınlaşmadınız.
Çok zor çok...
İleride çok daha büyük sorunlarla konu açmanız çok yüksek ihtimal...
canım,,mücadele gerektiren bi durumunuz varr,,eğer nişanlın seninn yanındaysa,,birbirinizi seviosanız,,kim nederse desinn mücadeleyi bırakmayınn,,nişanlın seni kabul ettikten sora o seni isted,kten sora kimse karışamazz,,istemedikleri için seni ,,senin istediğini yapmıolarr,,onlarla hiçç seni kötüleyen kişiler hakkında onların konuştuğu konu hakkında konuştunuzmu,,kıonuş kendini savun asla ezdirme,,başın dik olsun,,ewlendikten sora öle bi sana iyi oluolarkii,,sonuçta aralarında oğulları var,,helede oğullarına düşkünse ,,bişe yapamazlar,,....ama nişanlının etkisi daha büyük ona güveniosan seni ailesine ezdirmeyeciğene,,bırakma,,eğer ederse düşünn derim..
Merhaba arkadaslar,
Ben formda yeniyim. Sizinle bir derdimi paylasmak istiyorum. öncelikle yazilim hatalari icin sizden özür diliyorum, Türkcem pek iyi degil
Ben bundan 8 ay önce nisanlandim. Nisanlimin ailesiyle en bastan anlasamiyorum. Size biraz bundan once yasanilanlari anlatmak istiyorum ki
durumu daha iyi anlayin. Benim nisanlimin kaldigi yerden biriyle benim kisa sureli bir iliskim oldu, 6 ay sonrada cocuk ciddi seylere hazir olmadigini söyleyip
beni birakti, bir kac ay sonra pisman oldugunu söyledi ama ben geri kabul etmedim. Sonra tesadüf ben nisanlimla tanistim ve asik olduk. Nisanlim bir sene sonra ailesine durumu anlatti evlenmek istedigini söyledi, onlarda daha okudugu icin bunun olamayacagini soylemisler. Herneyse bir sene böyle uzattilar. Meger benim eski sevgilimin ailesiyle görüsüyormus nisanlimin ailesi ve onlar nisanlimin ailesine beni kotulemisler, afedersiniz iliskiye girdigimi felan söylemisler o eski sevgilimle, ki bu kesinlikle dogru degil. Bu durumu sonradan nisanlanmadan once anlatti nisanlim bana, ailesini zar zor ikna etmis. Neyse bunlar gelip istediler beni. Suan nisanliyiz ama kaynana olacak kisi okadar pinti okadar pinti ki anlatamam. Herseyi uygun yapmak istiyor. Dugunumu onlar yapacak ama milletin bize taktigi takilari onlar alacak. Yani acikcasi pek bi borca girmeyecekler. Benim ailem bundan cok rahatsizlik duyuyor. Hic benim istedigim birseyi yapmiyor kayinvalide. En sonunda dayanamamis kizmis nisanlim annesine, anneside beni arayip oglunun iki senede cok degistigini felan soyluyor. Yani benim degistirdigimi ima ediyor. Acikcasi bu aile hep ogullarini kucuk goruyorlar ne var ne yoksa kiz kardesi yani ablasina yapmak istiyorlar. Fazla detaya girmicem ama. Kadin ne olursa benden biliyor, bi haftamiz sakin geciyor ertesi haftab i sorun daha cikariyor  annem nisani atmami söyledigi neyapacagimi bilemedim. Nisanlim beni savunsa bir dert savunmasa baska dert.
Ben anlamıyorum imkanın yoksa düğün nie yapıosunnn
gösteriş için elalema göstericen die dimi
sonrada dönp o cocuklara hediye takılanları alıcaksın..
bu kadar saçma bişey olabilirmi yaa durumun yoksa düğün yapmaa kıyy nikahıı söyle cocuklarına düğün yapacak param yok die
elleşme karışmaa 3kuruşlukta olsa 3 trilyonlukta olsa altınlarına falann....
boşver aileler değişmiyooo güzelimm
nişanlın 10 olaydan 1 ne ayyhh yeter diosaaa
o iş te yaşş neden mi bu kadar net konuşuyorumm
benim arkadaşım bekledi bekledi bekledii
sonunda düğüne 25 gun varken attı nişanıı
cunku hiçbişy değişmedii....
kulağına küpe olsun nişanlıyken neyse evlenincede o olucakk
Ben sevdigim halde nisani atmayi dusundum. Bunu dini butun olan bir ablamla konustum; O bana
bunu kesinlikle yapmamami soyledi. Ne olursa olsun bi sonraki nisanli bundan iyi olacak degil dedi.
O yuzdende cesaret edemiyorum birakmaya.
Ben sevdigim halde nisani atmayi dusundum. Bunu dini butun olan bir ablamla konustum; O bana
bunu kesinlikle yapmamami soyledi. Ne olursa olsun bi sonraki nisanli bundan iyi olacak degil dedi.
arkadasım bunun dini yönu falan yok ki dinimiz bizze mutsuz bir evlılık yap demez katlanamayacaksan zaten uzatma ki bu sorunlar ılerde buyuyebılır yanı nısanlının evlendıkten sonra degısmemesı gerekıyor bunuda bılemezsın
Güzelim sana harika sözleri afiilii laflar söylemek isterdim
ilk yorumumdada söyledim arkadaşım da senin gibiydii
düğününe 25 gun vardı bakk say parmaklarınla 25 gelinlik ev esya hersey tamam sonunda ne oldu biliomusun
ne onların yaptıklarının adrı arkası kesildi nede kızın gözyaşları hiçbir arkadaşı tek laf etmedi nasıl isterse öyle olsun dedikk..
sonunda babası cekti konuştu revamı seni böyle görmek bana dedi ve kız tek mesajla bitirdi
nişanıda düğünüde evide esyayıda ceyizide....
yaa ömrmün sonuna kadar mutsuz olup evimin içinde 3 kişi olacaktım yada şimdi üzülücektim seçim yaptım dedi
ben sana bunu niyemi anlattımm çok yakın arkadaşımın başına geldiği için
ister hikaye olarak algıla istersen öğüt kararı verecek olan sensin
Canim bitirmek okadar kolay olsa :s nisanlim
Perisan oldu eger bu nisan atilirsa ben annemlerin evini
Yakarim dio. Dun annesiyle konusmaya calisti
Nafile. Sen calismiosun o yuzden Biz
Nisanlina neyaparsak ne alirsak ok demek
Zorundasin dior((
Kizlar gercekten cok kararsiz kaldim ayrilma taraftari degilim ama bu kadindan ben gercekten
korktum. Neyaparsam yapim kadin memnun olmuyo. Bazen dusunuyorum tamam kadinda hakli
belki durumu iyi degildir, ama hicbirseyi tatlilikla halletmeye calismiyor. En son dugune taki almaya gitcektik
normalde bizde önce annesi aranir, anne kizkardes veya arkadasla gidilir taki almaya. Bu beni aradi
iste kizim onumuzdeki haftasonu buraya gel birlikte taki alalim tamam dedim. Annem ve bi arkadasi
yanimda goturdum. Kuyumcuda kayinvalide ben ve arkadasim ayakta altin seciyoruz uyanik ben
daha gitmeden (trabzon seti istemistim) setin en incesini ayirtmis adama kas goz yapiyo onu gostermesini istiyo
arkadasimda gulerek dediki bu sakami bunlar cok ince cocuk takmaz fln, bende dedim evet biraz kalini olsun
bu ne boyle. O gun bugundur hergun basima kalkiyor bu olayi, yok o onun hediyesiymiste niye istemisim ben.
Bu olaydan sonra birde davetiye olayi var. Gecen gun onlardayiz annemlerle ben dedimki ben soyle bi davetiye istiyorum
oda olur fln dedi. Ertesi gun beni aradi boyle tatli dille fln diyorki kizim ben baskasini begendim o olsun iyi tamam dedim
sesimi cikarmadim; Sansin boylesi 10 dk sonra nisanlim asaga iniyo ve annesine bagirip cagiriyo iste bi defada kizin dedigi olsun diyo.
E dogal olarak kadin ben oglunu fitledim saniyor) ertesi gun beni arayip bilmiyorum artik senmi aradin fln yapiyo.
Ben bu kadindan gercekten biktim artikGörümcede ayri bi dert, kiz beni ne arayi ne soruyo neymis ben demisimki hep kizina
oncelik taniyorsun oglunu saymiyorsun. Tamam dedim ne var bunda? Karakter yapisi oyleymis ona yapilan yanlisi affetmezmis pfff
Ben iyi olalim istiyorum ama olmuyo bi turlu iclerine almiyorlar beni
Dugunude kendimiz yapamayiz parasini fln odemisler bile akillilar iste taki parasi onlarin olcak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?