- Konu Sahibi TatliHuzur
-
Kizlar nisanlim bana ailesini hic sevmedigini söylüyor. Cocugun hakkini cok yemisler
zamaninda, calismis parasini almislar en iyi seyler kiz kardeslerini alinmis. Bunlarda
hep gucune gitmis bunun. Uzerine bide bana boyle davranmalari ice sogutmus. Nisanlim
ilerde degisir mi hic bilmiyorum. Annem evlendikten sonra degisirler bunlari basina kalkar diyor.
Bendede suc var, ben hep annen bunu yapti baban bunu soyledi dedim nisanlima. Artik dinlemek
istemiyor beni bunaldim yeter arada kalmaktan diyo. Sadece sabret biliyorum ben bunlari diyor.
canm eğer nişanlına güveniyorsan seni sevdiğine inanıyorsan nişanı bozma
para pulla insan mutlu olmaz.bırak nasıl düğün yapıyorlarsa yapsınlar.bi günlük iş o zaten.
sen kocanı çok sev evinde öyle bir karılık yap ki onlardan dört dörtlük hayatınız olup size imrensinler.onlar nişanlını ezdilerse sende yukarı çıkar el üstünde tut.
ama dediğim gibi sevgisinden eminsen yap
sendekıde ne sansmıs ya eskı erkek arkadasında aynı yerde ve tanıdıklar.
onuda bosver bunun ıcın uzme kendını nasıp kısmet hersey.
nısanlın nerelıde onların orada altınları gerı alıyorlar ne sacma sey,sende yakın akrabalarına soyle annen soylesın daha dogrusu altın takıcak olanlar dugunden sonra takılarını versınler yoksa kendı akrabalarının aldıgı hedıyelerıde alıcaklar.
onları ne ılgılendırır benım amcamın halamın dayımın taktıgı takılar.
bız kardeslerımın dugunlerınden sonra takılan paraları ve kucuk altınları dugunden bır kac gun sonra goturup bılezık yapmıstık sonuncata onların hedıyelerı.
Bence sen kim ne takti kim ne yapti diye düsünüp hem kendini hem nisanlini üzecegine, birak bu konuyu elinden geldigince dayanmaya calis, ama bir yandan da söylenmeden sadece nasil hissettigini nisanlina belirterek. Ki nisanlin konusunda sanslisin, ailesine sesini cikarabilen bir erkek olmasi güzel, fakat unutma ki her erkegin de bir siniri vardir. Bunu sakin unutma. Seni ne kadar severse sevsin, ailesine karsi üslubunu bozmadan konusmalisin onunla, ki senin sabrettigini ve söylenmedigini görünce, o da sana destek cikacaktir.
Bence nisanlin ile konusmalisin, bu konu ilerde evliligimizi nasile etkiler sence diye sormalisin.
Erkek bu degisir laflarina da kanma, eger sen saygi seviyeni korursan ailesinin begenmedigin davranislarini aciklarken, ben bir sorun olacagini sanmiyorum. O da sana destek olacaktir.
altin almak ne demek yaa
bu yenimi cikmis bu aralar pek duyar olduk KK da
bu arada masallah Türkceniz gayet iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?