Nişanlımın Ailesinden bıktım

Nişanlınız şimdiden rest çekmezse , evlendikten sonra asla huzurlu olmazsınız.
Bu dediğim aklınızın bir köşesinde dursun.

Bak yeni bi ornegini daha yasadim yeni geline nisan bohcasi yapmislar bi oda dolusu suslu paket ve utanmadan 30 tane durum atmis ayni seyleri sagdan soldan bile cekip atmislar hava atmak icin. Bizde de 1 bohcayi zor yapti icinde hicbir sey yoktu birkac havlu birkac patik ve cocuk isi seccade yani uyduruktan yapmisti yapmis olmak icin simdi de gosteris pesinde ustelik bunca seye ragmen hicbir kotulugum dokunmadigi halde bana boyle yapiyorlar demekki cazgir olmak lazim. Dananin kuyrugu bi gun kopacak ama ne zaman... Maddi manevi butun haklarimi haram ediyorum Allah cikarsin insallahhhh...

Yaşanmış bitmiş olsun .Canım önüne bak evlenince bu değişmeyecek hasta olursun.Sabirda bi yere kadsr

Canim bu yaptıkları yeni gelinin ailesi zenginse onlara yalakalik sadece. Benzer durumu çokça yaşadım. Sadece maddiyat değil tutum ve davranışları da değişiyor. Benim sevgili kv hakkım olan namus sözü diye yemin ederek soz verdikleri seyi istememle acti ağzını yumdu gözünü oğluna da saygısız bilmem ne diye üstüme saldi ama diğer eltim çoğu kez fircalar bunu asla ses etmez cok saygılı saygili deyip ortada dolanır. Tamamen çıkar meselesi

O kadar dogru dedin ki kizin ailesi zengin diye oyle yapiyor onlarin maliyla millete hava atiyor bize bile sormadigimiz halde kizin evini dubleksini vs anlatiyor.(Baska ilde kiz evi)

Esimde evlat ayrimina maruz kaliyor maddi manevi evlenene kadar hep somurmusler. Annesi simdi inkar ediyor ve kendilerine para yedirmeyen diger ogluna isini bilir o diyor. Benim esimi de aramis evlendin bizi unuttun para vermiyorsun demis utanmadan hani bekarkenkilerini inkar ediyordu. Simdi biz zor geciniyoruz durumunuz ne demiyor hâlâ nasil somururum pesinde.

Sorun nişanlınızda siz evlenseniz de bu düzen böyle devam eder.. şuan nişanlınıza aşık olduğunuz için konduramıyorsunuz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…