- Konu Sahibi BlueGangsta
-
Sana kredi vermezler sanma verirler. Bankalar tefeci gibi olmuş. Bu adam ve bu aile seni mutlu etmez bu borç da bitmez demedi deme. Öderler sanma ödemezler. Bir kerelik bişey de sanma bi kere maddi yardım yapınca hep beklerler. Huzurun kaçar. Ayrılırsın. Kredi borçlarınla birlikte tek başına kalırsın.Ilk defa bu kadar kararsız kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Nişanlımın annesi ve babasıda çalışıyor,babasının bir takım başka borçları olduğu için ve bu borçları kapatmak için 3 aydır kira ve faturalar ödenmiyormuş. Çunku aldiklari tum para borca gidiyormus. 3 ay boyunca bu durumu nisanlimdan gizlemisler ve En sonunda ev sahibi kapiya dayaninca tabi ogrenmis. 5 bin tl kredi cekeyim tum borclari kapatayim diyor. Annesine ve babasina vergi borcu oldugu icin kredi vermiyorlarmis (bunun sebebini anlamadim) belki banada vermezler diyor cunki yapilandirmali odedigi kredi taksitleri var tabi bu kesin degil.. Sen cekebilirmisin annem sana her ay odesin diyor ama bizde yarin bi gun yuva kuracagiz daha kendimize beyaz esya alacak gucumuz yok borca girmek istesek evimiz icin gireriz diye dusunuyorum. Biseyde diyemedim ne yapacagimi bilmiyorum.. bi akil verin bana
Sigortanız yoksa vermezler size hem de kredi notunuz yoktur zaten.O yüzden size vermezler zaten.Bende istemiyorum ama yani ay cekemem diyemedim bi an. Zaten benim sigortam yok vermezlrr sanirim?
Yarın bir gün nikahtan sonra altınları da borç olarak isterler onuda mecbur verirler gelecek aynen bunlarHiçbir yere sığmayan altınları olan kendi öz kızlarından borç istemiyorlar da hiçbir kan bağı olmayan sizden mi borç istiyorlar? Nişanlınız size gelene kadar amcasına, dayısına, ablasına sorsun.
Bence bu aileye girmek istiyor musunuz çok iyi düşünün. Çok sorumsuz görünüyorlar. Siz evlendikten sonra kirayı ödeyemeyip evden çıkarılırlarsa ne olacak? Size mi taşınacaklar? Parkta yatamayacaklarına göre ve borç istemek için akıllarına akraba veya kızları değil de daha evlenmeden siz geldiğinize göre size taşınırlar. Nişanlınız da ne yapayım sokakta mı kalsınlar der.
Konuyu ailenize açın. Onlar hayır diyecektir. Siz de aileniz kabul etmediği için hayır deyin. Evlilik tarihinizi de bence olabildiğince ileri atıp, aileyi ve nişanlınızı gözlemleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?