Nişanlımın anne babası

Herkese çok teşekkür ederim. Aklın yolu bir evet. Ayrilmali. Ama o bir çözüm değil benim için maalesef. Ailesini görmezden gelmeyi gorusmemeyi kendimi saydırmayı belki basarırım ama onsuzluğu çok zor. Yine de sagolun. Ayrıl diyecek olanlar artık cevap yazmasa da olur. Evet anladim. Mantıklı olan ayrılmak

Bence nişanlının desteğini hissediyorsan hiçbirşeyi kafaya takmadan yoluna devam et. Onların saygısızlığı senden bişey kaybettirmez çünkü . Nişanlına ailesini kötüleme ,ılımlı ol. Ailesiyle de mecbur kalmadıkça görüşmemeye çalış . Ama nişanlının desteğini hissetmiyorsan o Zaman ayrıl yol yakınken, inan bana aşkın gözü kör. Sana tavsiyem bu süreçte ailesini değil nişanlını gözlemle, yani kimi savunacak seni kıracak mı ailesinin lafına gelip bunlar çok önemli seyler . İleride evlenince çığ gibi buyur bu sorunlar daha çok çekersin.

Bencede cnm bak

Evlilik hayatınızda olacakların sinyalleri verilmiş size
Kulak tıkamayın derim.

Canim basta evlerine girip cikmakla, yuz goz olmakla cok hata etmisin. Tabiri caizse 6 yildir senin ogullari il buyumeni izlemisler. Yani seni artik iyi taniyorlar, sinirini nasil bozacagini, iyi ve ya kotu yonlerini fazlayla cozmusler...tabi bi de zamanin verdigi yipratmayla cok degeriniz kalmamis gozlerinde...

anladigim kadariyla ayrilamiyorsun. o zaman ailesi gorusmlerini en aza indirip, nisanlinla iliskini en iyi seviyeye cikarmalisin. cocuk iki taraf arasindaki kalite farkini gormeli...eger sende cocugu kavga kaprisle yipratirsan zaten cok surmez bu iliski biter, cocugunda bi limiti uzun sure bu gerginligi kaldiramaz.. Sana tavsiyem ailenin agirligini hic hafife alma...mesafe koy ve kendini agirligini tekrar kazanmaya calis acilen...(bu arada "tapma" kelimesinin insan icin kullanilmasinda hic haz etmem.. anlattigniza gore nisanlinizda ya cok genc yada insanlari idare etmeyi cok bilmiyor...bence bi erkegin en onemli vasiflarindan biri, yoksa kadin cok yipranioyr....sevgisinin derinligini anlatmissin ama hayat tecrubem gosterdi ki aileye karsi ask kapismasinda ask genelde kaybeden olur.. cok cok dikkat et....

sevgilin seni ezdirmiyosa sende o insan kılığına girmiş hayvanları evden kovacaksın benim gibi

Evet birlikte büyüdük onlar da bunu izledi çok haklısınız. Mesafe koymak gerek kesinlikle bunu anladim zaten. Koymuştum da. Bu telefon konuşmasına dahil olmasına kadar. Neyse. Umarim aşkın kazandiği istisnalardan oluruz. Ben elimden geleni yapcam en azından.

Kuzenim evlendiyi ailede onu cok eziyor. Herseye karisiyorlar. Birlikte oturuyorlar artik oyle bir hadde gelmiski bir yere gidince kuzenim kv.den izin aliyor o vermezse gidemiyor. Kocasi da pek calismaz o yuzden de ayrilamiyorlar. Bide cok sakin biri anne babasindan kolaylikla ayrilacagini sanmiyorum. Bunu anlatmamim sebebi senin durumunu ona benzetmem. Ogullarinin ayri yasamak istemesinde seni suclu bulan bir aile evlendikten sonra da bunu yapabilir. Belki bizimle kalin diyecekler. Hic boyle bir konusma oldu mu nisanlim evlendikten sonra ayri ev tutmakta kararli mi? Eger ayri evde oturacaginiz kesinse cok uzak bir yerde tutun. Mesafeni koy konusma. Ama yok eger nisanlin net bir ceval vermiyorsa bu konuyla ilgili ayrilmaktan baska caren yok. Cekilmez boyle aile

O konuda netiz tabi ki. Ikimiz de üniversite mezunu kariyer sahibi insanlarız ve maddi olarak onlara muhtaç değiliz çok şükür. Zaten ekonomik özgürlüğüm olmasa bu kadar cesur davranmaz ayrılırdım. Ama simdi ayrılırsam ilerde pisman olcam biliyorum. O yüzden görüşmemeyi uzak durmayı başarmak tek çare

Erkeklere çok guvenmem açıkçası. Söylediği ve yaptığına bakmak lazım. Evlenmeden ahkam kesenler evlendikten sonra ailesinden kopmazlar. Üstüne bir de senin yüzünden ailemle kötü oldum derse o zaman geçmiş geri gelmez. Bakın en mantıklısı risk alın. Geçin karşılarına kozlarınizi paylaşın. En ağır lafları kullanın. Bakalım nisanliniz ne tepki verecek kimi savunacak görün

Senin adına çok üzüldüm inşallah hersey gönlünce olur. Bu aile mevzuları çok sıkıntı. Bende senin yaptığın hatayi yaptım ve 2 yıldır sevgilimin ailesine gidip gelmeler sürekli telefonlasmalar... Çünkü beni çok seviyorlardi çok güler yüzlü insanlardi haklarını yiyemem halada öyledirler bana karşı asla bir saygısızlık sezmedim o insanlarda. Ama gel gelelim yinede bu kadar samimi olmak bana sıkıntı yaşattı ister istemez aramizdaki ilişkide ciddi boyutta olmasada söz sahibi oldular. Bizce şöyle yapın kızım tabiki yinede en iyisini siz bilirsiniz ama gibilerinden güzel dille soyleselerde insan rahatsız oluyor onları da kırmak istemiyorum Hayır yapamam demek de zor oluyo. En güzeli samimi ama bi o kadar da mesafeli olmak. Sanırım biz seninle ikimizde bunu becerememisiz bana kalırsa çok seviyorsan ve nisanlinin senin arkanda duracağına inaniyosan tam gaz devam

Siz telefonda tartışınca bile birbirinin üstüne yürüyen bi aile bunlar
Oğulları Brad Pitt olsa yine çekilmez
Aklından zorun varsa evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…