Nişanlımın anne babası

Nisanliniz sizi nelere maruz birakmis oyle. Insan bu kadar ezik ve silik olur mu. Ailesinden once nisanlinizda problem var bence.

eğer nişanlına güveniyorsan konuş, ailesiyle seni hiç muhatap etmesin ve evlenince de görüşmeyeceğine inandırırsa seni devam edin.
zira ben nişanlında pek suç göremedim. ailesi çirkef çocukta baş edemiyor belli ki..

ailenize neden anlatmadığınızı ben anlamadım.
anne babanız nişanlınızı bir kenara çekse, uyarsa bir büyük olarak, daha güzel olmaz mı.
bakın nişanlınız evlendikten sonra görüştürmem diyormuş, sizin aileniz yapıcı davranacaksa belki o zamana kadar bile bunu çekmek zorunda kalmayacaksınız.
bakın evlilik sihirli değnek değil ki sorunları birden çözüversin.
ancak olumlu insanlar sihirli değnek gibidirler, gerçekten çözebilirler.
siz şimdi bunları çekerek iyi yapmıyorsunuz.

Mesafe tek çözüm

Her kafa da cevabın olsun

Eşimin abisi okulu bitip işe girince sevgilisi ile yaşadı bir tepki de almadı

Ben de o şehre gittim ve biz de birlikte yaşayacağız dedik ben onların evinde misafir idim ve denmeyen laf kalmadı

Oğullarına tamam tartışma dedim asıl sen niye kendini konu dışı tutuyorsun dedi Kv tartışma büyüdü

her neyse kimse onu dinlemedi birlikte yaşadık

10 yıldır da evliyim çayımı bile demler önüne getirir

Mesafeyi korur Bayram seyran da görüşürsen sıkıntı olmaz

Bebeğime bakmak istedi onu kabul etmedim mesela o benim kırmızı çizgimdi

Eğer başka şehire hatta başka ülkeye gidip yaşamayacaksanız bu sorunlar bin misliyle büyüyüp artacak bütün bunlara razi misin ve nişanlin buna gerçekten değer mi bunu iyice ölç tart karar ver..

Allah sana ilerde nasıl sıkıntılar yaşayacağını gör diye bir sürü işaretler gönderiyor ama sen gözlerini bu işaretlere kapatıyorsun. Nisanlina boyle bir aileye sahip olduğu için aciyorsan ve sırf bunun için evleneceksen sakin ha yapma. Çünkü yarin obur gün bir tartışmanızda onlar yine onun annesi babası olacak ama sen el kizisin. Et tırnaktan ayrılmaz, nişanlına ailesini seçme hakki verilmemiş olabilir ama senin şuan seçme hakkin var. İyi düşün ve bence aile büyüklerinle bu durumları konuşup istişare et. Sen ne kadar burda anlatsan da biz aile büyüklerin kadar iyi öğüt veremeyiz sana canım...

Canim benim okudum ve cok ozuldum bende 6 yil nişanlı kaldım çok seviyorduk hiç sorun yoktu ama eşimin babası ta ozamandan beri hep bi emir bi itaat etme derdindeydi evlendik ama mutlulugum 6 a y sürdü burnundan getirdiler ah evlenmez olaydım sevgimi içime gomseydimde bu kadar aşağılama olmasaydı eşimi çok seviyorum oda hep mahcuptu üzülüyor du ama sonra aileme etrafimdaki lere bile tahammüleri olmadı derken artık eşim de onların tarafını tutmaya. Başladı ailemi beni asagilamaya başladı ben söyleyeyim kardeşim sevgi biyere kadar Aile bu seni birsure sonra oraya götürecek hiçbir zaman bitmeyecek ve seni karşına alacak ne yapmamı istiyorsun onlar benim Ailem atsan atilmaz satsan satılamaz bunu ve içten içe onların dolduruşuna gelecek kendisiyle hesaplaşacak sen onun için surun olmaya baslacaksin ha bu arada eğer hamile değilsen çok şanslı hissedeceksiniz kendini of ya kızım hayatın gözlerinin önünden geçti o cadı kaynana hayatını mahvedecek on kere düşün taşın

Sonun hiiiç iyi gözükmüyor valla

nişanlın şuan senin yanında gibi ama kimbilir ki yarın neler olacak nasıl saf değiştircek?

Eger nisanlin arkandaysa, seni savundugunu hissediyorsan ayrilma. Ailesi boyle diye cocugun sucu ne? Evlenince sii sik gorusmezsiniz olur biter, ya da sen gorusmezsin.tabi nisanlin evlendikten sonra aileci tip olacak biri degilse devam et.

Bu zamana kadar 6 yıl birçok insandan daha yürekli davranıp daha büyük sabır göstermişsiniz. Nişanlınız -evlendikten sonra değişir mi bilemem- şu an sizi dinliyor gibi. Bence bu kadar mücadele ettiğiniz ilişkinizi bırakmayın. İlla ki sorun olacak ama evlendikten sonra eşinizin üzerinde sizin etkiniz daha çok olursa sıkıntınız minimuma iner gibime geliyor.

Biz sana ne dersek diyelim senin düşüncen aynı
Yaşayıp öle göreceksin.
Hani çok sevdiğin emek verdiğin nişanlın yarın birgün öff yeter diyerek evden çıkmalara başlarsa o zaman anlarsın bizi.

Benim zihnimden geçenleri yazmışsınız. Ben de bu konuşmayı yapmaya hazirlaniyorum. Evlenmeden herkesin nişanlim da dahil herkesin gerçek yüzünü göreyim ki ona göre bi adım atayım

bu aileyle görüşme konusunda evlendikten sonra zik zaklar çizersen çok mutsuz olursun. evlendikten sonra eşinin ailesini yok bilip, görüşmezsen evlilik hayatında yine mutsuz olursun. zor bir durum. nişanlın sana kötü bir şey yaşatmayacaksa, bunları yaşamana neden izin veriyor? yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. burdan bakıldığında ikiniz de çok toy ama aşık görünüyorsunuz. aşk da geçici bir şey. kimsenin kuyruğuna basmadan, gerçek yüzünü göremiyorsun. nişanlının kuyruğuna bas, ailesi hakkında ne düşünüp hissediyorsan ağlamadan. zırlamadan net bir şekilde söyle bakalım. sonra da tepkisine bak, ona göre devam eder veya etmezsin.

Ailesi hayatta olduğu sürece rahat vermezler size emin olun. Telefon görüşmenize bile müdahil oluyor adam yahu. Hadi evlendiniz bir süre görüsmediniz diyelim,çocuğunuz olursa torun da torun diyerek yine hayatınıza girecekler,istemesenizde görüşeceksiniz,belki dozu arttırarak devam edecekler,bilemeyiz ama düzeleceklerine,değişeceklerine inanmak güç.

Bak canim ayrılamam diyorsun madem, nisanlina inanacak ya herru ya merru diyecek atilacaksin olaya
Evlilikte ya esin verdiği sözü tutup seni ailesiyle muatap etmeyecek, yada verdiği sözleri unutup seni mutsuz edecek olay bu..

Onlar ne bicim cahil seviyesiz tuhaf insalar oyle ya, mahalle copcatani gibi ogluna kiz ayarlamalar, cocugu yasinda kizla dalasmalar, nisan takip sonrada sizi ayirmaya cok calistim demeler, vs vs Ne kadar komik, garip alcak, tuhaf, hastalikli, garip, igrenc, gulunc hareketler bunlar!!!!!!!!
Siz hala bunlarin normal insanlar, yasadiklarinizin normal seyler oldugunu dusunuyorsaniz fena halde sizi etkilemisler demektir. Keske hic karsilarina cikmasaydiniz mezun olana kadar. Adam size ustu kapali ve aciktan defalarca hakaret etmis, ve nisanliniz asla ailesine susun o ne bicim konusma dememis, adam hem kendi oglunu hem sizi parmaginda oynatmis dalga gecmis hakaret etmis korkarimki sizde bu akil nisanlida bu karakter varken omur boyun sizi mutsuz eder bu insanlar.

Burdan sizin vesilenizle univeristede yada baska yerde sevgilileriyle uzun vadede evlenmeyi dusunupte hayaller kuran, ay kendimi sevdireyim begendireyim tarzi gereksiz caba ve hayallerle sevgilisinin ailesiyle tanisan gelip giden gorusen kizlara seslenmek istiyorum. Kizlar yasadiginiz ulke TURKIYE , karsinizda size yansitmaya calistiklari portre ne kadar cagdas, ne kadar anlayisli bir aile gorunumu olsada, illaki size kulp takacak cocuklarina yakistirmayacak, daha cok gencler hele bakalim diyecek, daha kotu niyetliyse ayirmaya calisacak, daha da kotu niyetliyse size baska kotulukler yapabilecek insanlarla karsilasabilirsiniz. Siz masumhane bir flort yasiyorsunuzdur, karsi taraf oglumun aklini celdi, oglumla dusup kalkiyor, oglum onceden boyle degil vb konusmalarlar sizi incitebilirler ve hatta ileride evlendiginizde gencken yaptiginiz seyleri dediginiz laflari ileride yuzunuze vurup olmadik ortamlarda dile getirirler. Insanlarin eline koz vermeyin, yasinizin gerektirdigi seyleri yasayin.
Hersey zamaninda yasaninca guzel, erken yasta flortunuz varsada seviyeli sekilde yasayin iliskinizi, birbirinizi tanimaya calisin, aileleri hakkinda yasantilari hakkinda bilgi edinin ama oyle evlenme meraklisi gibi gencecik yasta gidip kv kp adaylari ile tanismaya evlerine gitmeye bence gerek yok. Burasi turkiye insanlar yuzunuze gulup arkanizda kirk bin tane laf sayarlar. Normalde yapmayacaginiz seyleri yapmayin normalde kabul etmeyeceginiz katlanmayacaginiz seyleri sirf hanim hanim gorunmek yada begenilmek icin yapmayin.

bu insanlardan herşey beklerim ben.çok güçlüyseniz karşı gelebilir kendinizi ezdirmezseniz ve nişanlınızda arkanızda durursa belki başedebilrsiniz.rabbim böyle kişilerden korusun herkesi ne biçim insan bunlarya nasıl olurda susmuşsunuz çıldırasım geldi burda.yani ben ne bu insanları çekerim açıkcası ne huzurumu kaçırırım bence vazgeçin.

Nisanlin senin yaninda gercekten olacak mi? Bunu düşün. Yakin bir akrabam yeni nisan atti. Ayni anlattiginiz aile yapisi..
Ancak oglan gerçekten kizi ailesinin önüne yem diye atti. hic yaninda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…