nişanlımın annesine düşkünlüğü

kayra demir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
9
2
1
28
Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)

bu adamla evlenirsen yüzünün güleceğini hiç sanmıyorum düzelir diye düşünme huylu adam huyundan geçmez çünkü annesine düşkün olacak tabii lafım yok ama bu kadarda değil ortada denge sağlamıyor sen onun canısın ne bu tavırlar

Daha çok küçüksün, neden bu acele? Illa evleneceğim dersen de bu yaşadıkların filmin fragmanı sadece.
Bir abla olarak tavsiyem yaşının kıymetini bil, kendini geliştirmeye bak, oku, gez ve büyü. Zamanı gelince evlilik elbette olur.

Hemen kaç, çok net.
Yok benim hayattan tek beklentim kötü bir evlilik diyorsan devam et.

Evlilikte aileleri kendi kurduğu çekirdek ailenin dışında tutamayan kadın/ erkek ve eşini ailesine ezdiren, laf söyleten kadın/ erkek evlenmemeli...net!

sen 19 olduğuna göre o da 20 falandir. 20 yaşında ki bir çocuk anneye düşkün olur.

Evcilik oynamaya kalkisinca böyle şeyler olabiliyor tabii.

Sana küfür ediyo ama sen annesine düşkün diye sorun yapıyorsun bu havayla devam edersen çok çile çekersin.

Ayrılabilirsin.

Veya evlenip birbirinizi büyütmeye çalışırken heba olup gidersiniz.

Umuttan söz etmek için kötü durumdasın.

başlığı okumam yetti konunu bile okumaya gerek duymadım..şimdi sakin ol ve hemen ordan kaaaaaaaaaçççç

Sen o adamin stres topu musun? Kufurler falan. Nisanlandiktan sonra sanki onun bi esyasiymissin gibi davranmaya baslamis. ama sanslisin evlendikten sonra gorsen cok daha gec olabilirdi. Birak kurtul. O da kopek gibi pisman olsun sumugunu bile atma. Valla ilerde ask mesk seviyorum öluyorumlar yalan oluyo, igreniyorum öldurcemler basliyo benle hic ilgilenmiyo sadece seviscegi zaman yanasiyolar basliyo

4 senedir birlikteyiz nisanlim askere gitti geldi nisan istediler 1 evin 1 oglu haklilarda gormek istiyolar boyle seyleri o yuzden erken oldu daha evlilige var yanide bu gidişle pek mümkün değil gibi

nett yol yakınken kaç kurtar kendini !. bi halt olmaz o ana kuzucuklarından evlenince dahada kıymete binecek. Bak ne güzel şimdiden sinyalleri veriyorlar

yaşın da küçükmüş, böyle bi adamla ömür nasıl geçer.
nişanlın değişmeyecek, ve evlenince düşkünlüğü kat be kat artacaktır emin ol.
ben razıyım dersen yapacak bir şey yok.

Daha ne kadar artacak yahu :) anlamıyorum ben o kadar deger verirken yani neyim eksik annesinden cok garip anlayamicamda sanirim onun gibi alttan alttan mi yapayim yazik bu gelinlere valla

Daha ne kadar artacak yahu :) anlamıyorum ben o kadar deger verirken yani neyim eksik annesinden cok garip anlayamicamda sanirim onun gibi alttan alttan mi yapayim yazik bu gelinlere valla
Senin kimin kimsen yok mu? Niye bu yasta evlenme telasi? Hayatta baska onceligin yok mu? Hak vermissin onlara, biricik ogullari murvetini gormek istiyorlar diye. Peki ya senin gencligin, hic mi yapmak istedigin bisey yok?
Simdi sen bu kv ile ayni evde de yasiyacaksindir da. 15 yasinda basliyan ne iliskisi...sana kufur eden bir adamla.
20 de evlenirsin, 23 unde 2cocuk. Koca zulmu, kv dirdiri bir yanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…