- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi kayra demir
-
4 senedir birlikteyiz nisanlim askere gitti geldi nisan istediler 1 evin 1 oglu haklilarda gormek istiyolar boyle seyleri o yuzden erken oldu daha evlilige var yanide bu gidişle pek mümkün değil gibi
bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey.
Canım benim sorunum da aynıydı hatta senden daha beterdim. Kaynanam tam bir yılandı yılan diyorum çünkü sıfatının hakkını vererek nişanı attırdı 8 senelik sevdiğime 8 sene bir kalemde silindi eski bir olay değil ayrıca 3 gün oldu daha yeni aynı sana yapılan yorumlar varya "kaç kurtar kendini vs vs " bana da yazdılar 2 gün önce kaale almadım hiç birini. Ne oldu ? Onlar attılar nisanı. Hem senin yasin daha kaç ki evlilik düşünüyosun gez toz eğlen biraz keyfine bak. Ve şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını bi düşün derim ben.. şimdi bırakıcaksan bırak evlendikten sonra ayrilma şansın daha az olur 2 çocukla baba evine dondugunu dusun ? Bence kararlarını iyi daha 19 yaşındasın sen.. başka kimler çıkacak karsına kim bilir. Ha ille de istiyorum diyosan sen bilirsin. Evlendikten sonra ayni durumlar daha kotu hale gelip devam ettigi zaman boşanmak isteyeceksin belki de elin de bi güvencen var mı ? Bi mesleğin ?Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
Hahahaha Allah iyiliğini versin emiKonu başlığı da nişanlımin hödüklügü olmalıydı.
yüzüğünü bohçasını ver eline git bir etüt merkezimi dersanemi neyse oraya sınava hazırlan üniversite oku ayakların yere bassın canım elinde mesleğin olsun koca bulunur bununla evlenmeeMerhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
aynen oyle noktasına kadar katılıyorum bizi dinle kendini yakma konu sahıbıSen o adamin stres topu musun? Kufurler falan. Nisanlandiktan sonra sanki onun bi esyasiymissin gibi davranmaya baslamis. ama sanslisin evlendikten sonra gorsen cok daha gec olabilirdi. Birak kurtul. O da kopek gibi pisman olsun sumugunu bile atma. Valla ilerde ask mesk seviyorum öluyorumlar yalan oluyo, igreniyorum öldurcemler basliyo benle hic ilgilenmiyo sadece seviscegi zaman yanasiyolar basliyo
Merhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
kac yavrum kacccc ana kuzusu bi erkekle evlenilmez evlenilse bile uzun surmez hem yasin daha 19 ne acelen varda nisanlanip evleniceksin acele etme daha simdiden boylelerse evlendikten sonra Allah korusun daha beter olurlarMerhaba ben henuz 19 yaşındayım ve basimda oyle buyuk bir sorun var ko nisanlim annesine asiri derecede düşkün hic laf soyletmiyor onun yaptıklarını gormuyor annesi onun gozunde melek halbuki beni surekli denemeler icinde bi misafirlikte yemegimi yemeye oturunca bile suratini asip ertesi gun nisanlimi dolduruyor acikliyorum ama inanmiyor annesi gözünde melek ya henuz daha cok kucugum boyle seyleri yasiyacagimi hiç dusunmemistim bana kufur ediyor kac kere uyarıyorum ama annesiyle ayni arabadayken kufur edince baskalarina annesi bi bakiyor tamam annecim ozur dilerim diyor daha bunun gibi cok sey. Ne yapabilirim hic bir bilgim yok tavsiyelerinize ihtiyacım var ne konuda tavsiye istiyorum onu bile bilmiyorum neyse tecrübeli ablalarim siz anladiniz beni Teşekkürler simdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?