Nişanlımın anormal çıkışları ???

estağfurullah:)

doğru söylüyosun yapan bin kılıf bulup yapıyo

Facelerinizi neden siliyorsunz? Hadi sen sildin nisanlina neden silmesini söyledin?sana ulasmasini istemedigin kisileri engellersin olur biter,hic bir erkek bu durumu kaldiramaz ve üstüne tüy diker gibi döndüğünde beni bulamazsin demissin ve ayricada nisanlin bahane filan aramiyor sen ortaligi fazlaca karistirmissin hepsi bu

Ben başından beri nişanlımın face şifresini biliyorum, o bilmiyordu.. ama son zamanlarda devamlı dile getirdi ve şifremi istedi.. Onun engelli listesi temiz,tek bir kişi bile yok.. ama benim öyle değil engelli bir sürü kişi var ve eski erkek arkadaşım da dahil... direkt onun soy adını öğrenmek için istedi biliyorum.. eğer öğrense daha kötü şeyler olacaktı.. zaten kendisi faceyi fazla kullanan biri değildi ve silelim mi deyince direkt tamam düğün tarihimi arkadaşlarıma mesaj atınca silelim dedi.. ben silmem vs hiçbir şey demedi,zorla yaptırmadım yani.. ben söylediğim için ise bin pişmanım,aramız bayağı bozuk..

Şimdi beni taşlayacaklar ama burda bence hata sende. Buraya yazarken bile eski sevgilin için birbirimizi çok sevdik demişsin. Tozda kondurmamışsın. Ben hala senin için özel bi yeri olduğunu hissettim. Bence nişanlın sadece kıskanmış fazlasıyla ki gayette haklı. Senin tepkin hatalı olmuş bence.

Nişanlınız haklı gibi duruyor tavrında.çünkü kıskanmış sinirlenmiş nişanlı adam, eski sevgilini aramak istemedi doğal bişey.biraz empati yapın onun eski sevgilisi bu şekil yapsa siz ne yapardiniz.Hiçmi kıskanıp sinirlenmezdiniz.ilk siz demişsiniz zaten döndügünde beni bulamazsın diye.oda haklı eski sevgilinle münakaşa yapcak diye hemen ayrılıga dem vurmuşunuz.Bence siz onunla biraz alttan alarak güzel güzel konuşun,olayı yumuşatın.Eski sevgilinizin attıgı msj zaten sizin isteminiz dışında bi hareket,bunun için sizi suçlayamaz.Geçmişte kalan biri ićin 4 yılınızı heba etcek degilsiniz

soylemen iyi olmus yarin birgun duyarsa guveni kalmazdi sana konustugunuzu dusunurdu hersey duzelir uzulme zamana birak alttan al facenide kapatman gereksiz olmus dugunden sonra esin ve kendi adina ortak hesap acip bunlari kapatirdiniz olur biterdi

bence nişanlının tepkilerinde çok haklı, ver sende ismini salla, zaten densizlik diğerinde senin nişanlı olduğunu biliyorsa neden yazıyor oda. sende çocuğa böyle bir şey yaparsan beni sil demişsin, eee adam dememiz mi onun için beni harcayacak ne alaka o adamın üzülmemesi benden, benim sinirimden daha mı önemli diye ki demişte yani, ben nişanlında bir suç göremedim gayet tabii çıkışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…