Nişanlımın anormal çıkışları ???

Sen galiba nişanlın seni biraz kıskansın istemişsin.Nasıl işleri bu kadar çorba yapıyorsunuz şaşırıyorum .

Böyle küçük hesaplarım hiç olmadı yaa... Birgün bir şekilde öğrenmesinden korktum ve ilk ben söylemek istedim... yalan söylemeyi beceremediğim için işler bu noktaya geldi yani...

Benimle konuşmuyor... sanırım ayrılmak istediğini söyleyecek

Kadın da erkekde yanı ınsanlar neden gereksiz muhabettlere girer,yoktan yere bak neler olmuş,bırak bıterse bıtsın,çok gençsiniz,senın yerınde olsa. Ters köşe yapar ben bırakırım

Kadın da erkekde yanı ınsanlar neden gereksiz muhabettlere girer,yoktan yere bak neler olmuş,bırak bıterse bıtsın,çok gençsiniz,senın yerınde olsa. Ters köşe yapar ben bırakırım

2 ay sonra düğün var,herşey hazır.. tek sorun bu oldu, bundan bitirilir mi sadece sizce ?? karşınızda düzgün bir insan varsa ... ?

Nişanlinizi en iyi siz bilirsiniz, gönlünü almaya calisin kendinizi hakli gostermek disinda.. Güzelce konusun bunlarin sizi caydiramayacagini anlatin ..

bırak biterse bitsin, hatta senin yerinde olsam ters köşe yapıp ben bitirirdim diyen bir kişi olmuş :S

2 ay sonra düğün var,herşey hazır.. tek sorun bu oldu, bundan bitirilir mi sadece sizce ?? karşınızda düzgün bir insan varsa ... ?
Yavrum çok gençsin,ben dunyayı gezmiş başından neler geçmiş,38 yaşında bırıyım,sen tek tavsıyem zorlama,vazgeç,bazen zaferdır pes etmek,vazgeçmek,üzme kendını,mıllet kaç cocukla ayrılıyor demişti bir sevgilim bende gençtim o zaman ayrıldık çok ağladım,yıllar sonra geldi böle dedi bana,keşke sneın yaşında şu akılda olsaydım

Bu yüzden olmayacaksan şimdi git diyen biri sizce kıskanmış mıdır? beni ona bırakmaya razı gibi söyledi yani
hevesliysen defol anlamında söylemiş. o haklı.

ama mesaj atılması senin suçun değil. kıskanmış kim olsa bozulur ondan böyle yapıyo.

senin suçun yok güzel güzel konuşun.

Ne kıskanması yaa, ayrılık noktasına geldik sanırım
güzelim çok fevri davranma. eski sevgili hep çok koyar insana. unuttu mu unutmadı mı bilemez insan. içine şüphe düşmüş kıskanmış.
çok sakin bi şekilde konuş de ki "ben atmadım o attı mesajı. engellemek için faceimi bile kapadım. ne suçum var burda bana neden yükleniyorsun senin yanındayım vs vs" say işte

neden öyle dedin ki endülüs. sence çocuk bahane mi etmiş yani? neden kızdın tam olarak

S
neden öyle dedin ki endülüs. sence çocuk bahane mi etmiş yani? neden kızdın tam olarak
sakın üstüne düşme,acıklama yapma,o gelsin,hayır bahane ettiğini düşünmüyorum,kıcı sıkışıp kaçmak için olur,yanı genç evlilik bunlar cıddı kararlar ürkebılır,hepimizin başına gelir,ama sen üstüne düşme,ama sende bır daha aklını başına al,anlatma böle gereksız şeyleri,bana anlatan erkeğede kızarım ben,iizn vermem,sakın ol,dunyanın sonu yavrum

bırak biterse bitsin, hatta senin yerinde olsam ters köşe yapıp ben bitirirdim diyen bir kişi olmuş :S

Bu kadar sacma bi konu yuzunden bitirilmez bence. Helede cok duzgun bir insan diyorsunuz. Karar sizin sizin iliskinizi tartip bicin o sekilde konusun. Dugune 2 ay kala eviniz falanda tutulmustur sizjn ne bileyim, herseyi gectim ben bitiremezdim galiba..

Ben çok da haksız bulmadım doğrusu.
Eski erkek arkadaşının karaktersizliği ortalığı bulandırmış.
Nişanlı kıza neden ulaşmaya çalışır ki bir insan??

yanlış agnesi etiketlemişsin ama allahtan son girişi 2010:) ben anladım ona yazsan da..

aslında hiçbir sorun yokmuş ama ne biliym ben de çok bozulurdum sevgilime eski sevgilisi yazsa.

Size katiliyorum, suan erkek arkadasimi o halde dusundum,olmadigi halde kiskandim vallahi .. Aslinda durum normal tepkiler yanlis bence. Guzelce konusulsa duzelir..

Ayyy
yanlış agnesi etiketlemişsin ama allahtan son girişi 2010:) ben anladım ona yazsan da..

aslında hiçbir sorun yokmuş ama ne biliym ben de çok bozulurdum sevgilime eski sevgilisi yazsa.
başında sonunda orta tıre var sneın,bebeğim yaşlılık idare et,bu konuya gelınce ben bu eski meselerin konuşulması debertılmesı ve mhatap olunmasına karşı bırıyım,benım erkek arkadaşım eskiden olan bırını bu şekılde hesap sorcam dese soğurum,yakışıksız bır durum,zaten bende asla anlatmam,aynı şekılde onun geçmişi ile asla muhatap olmam,eski eşi yazsa etse asla kurcalamam,başımada geldi,ben bozulmam,yureğim ortada,gıtcek olan gıder,yapar ruhun duymaz,hayat böle şeylere bozulacak kadar uzun değil,ve hayat öle bişey değil,ohh yandan,

Sinir aninda soylenmis sozlerin gecerliligi yok bence.. Aradan biraz zaman gecse nisanlinizin siniri yatışsa eminim hersey duzelecektir. Karsilikli konusun sakin bi sekilde. İnsallah sorununuz hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…