Nişanlımın anormal çıkışları ???

Büyük hata yapmışsınız.
Ömür boyu bu olayı unutamayacak
Başınıza kakılacak yeri gelince
Kıskandırmaya mı çalıştınız acaba?

Bak canım,yalan söyleseymişim keşke demişsin ya.Ya bazı şeyleri söylememek yalan söylemek olmuyor.Gerçekleri gizlemek oluyor.Başını ağrıtmamak,uzatmamak için sıkıldım faceden diyebilirdin.Sen şimdi nişanlına böyle bir durumu anlatınca,haliyle erkek olarak nişanlısına asılan biri ağrına gider.Normal hareket etmesini bekleme.Sen de başka bir kızın ulaşmaya çalıştığını duysan sen de sinirlenirsin.
Diğer kişiye gelince,zaten zorla ailesinin isteğiyle evleniyor olan bir erkek basiretsiz erkektir.Ailenin bir insanı zorla evlendirmesi ne demekHem de erkek.Face ini kapatmak yerine umursamayacaktın.

eski sevgiliyse yolarım yani dövmem de bulur konuşrm sert dille manasında yoksa nası yolcam hak adalet var

eski sevgiliyse yolarım yani dövmem de bulur konuşrm sert dille manasında yoksa nası yolcam hak adalet var

Tamam ama gene kendinizi zor bir duruma sokarsınız. İş sevgilinizde bitiyor. Kendisi yetişkin bir birey. Ayrıca her zaman her durumdan haberiniz olmayabilir. En iyisi sevgilinize bu durumu kontrol edebilmesi açısından güvenmek. Yoksa gidip kıza ne diyeceksiniz. Kocaman bir adam olan sevgilinizi rahat bırakmasını mı?

baya bi şey söylerim şu an bilemiyorm ama asla kızla konuşmadan halletmem konuşrm huyum bu durmam çünkü on kere ulaşılmaya çalışlmaz bi insana. Yani ne desenz de dedim ya huyum bu konuşrm illa ki derdin ne derşm kesinlkle. Ne ayaksın derim

Ama telefonu yere çalkmak falan bunlar çok fevri hareketler. Bu öfke kontrolünün olmaması durumunu hiç konuştunuz mu? Bu sizi korkutmuyor mu?

ilk defa yaptı böyle birşeyi.. normalde sakin yapılı bir insandır.. 2 senedir elan da buna benzer en ufak hareketini görmedim..

Büyük hata yapmışsınız.
Ömür boyu bu olayı unutamayacak
Başınıza kakılacak yeri gelince
Kıskandırmaya mı çalıştınız acaba?

Hiç öyle bir çabam olmadı.. Hani bir söz var ya kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.. Ben bu söze göre yaşadım hep.. İleride o benden böyle birşey saklasa hoşuma gider mi diye sordum kendime.. Ve olanları olduğu gibi anlattım.. hep şeffaf oldum..

Evlilik bu tarz şeffaflıkları kaldırmaz. Neyse gemiş olsun..

Peki bu olay bodoslama bu şekilde söylenirmi??? Karşındaki bir erkek ve senin nişanlın artı eski bir söz nişan olayı başından geçmiş yani ortada 2.bir erkek var. Empati kur kendini onun yerine koy emin ol çıldırıcaksın.

Nişanlın haklı.

Bende daha önce söz attım şu an nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var başımızdan geçenler birebir aynı fakat ben nişanlımın ilk buluşmamızda bana bu konuda sordugu sorular haricinde bir kez bile eski ilişkimden Söz etmedim hemde nişanlıyken eski sözlüm tarafından sürekli aranmama rağmen.

Erkek sahiplendiği zaman böyle şeyleri kaldıramaz. Helede 2.bir erkeği asla kabullenmez...

Doğruyu söylemekle iyi yapmışsın canım.
Nişanlın biraz Ego ve Gurur yapmış kendince. Tipik Türk erkeği moduna girmiş.Keşke tehditkar konuşmayıp olacağına bıraksaydın biraz sakşnleştiğinde yüz yüze konuşman daha sağlıklı olurdu aslın da.
Sana mesaj atan kişinin ad ve soyadıyla facete kaç kişi olduğunu baksaydın fazlaysa soyadını söylemede bir sakınca yoktu.Nişanlında hepsine mesaj yazıp uğraşsaydı kendince
Sana da dönüp face fotosunu sorduğun da bu değil o değil bilmiyorum hangisi derdin olur biterdi.
Yerinde olsam nişanlımın egosunu okşayacak sözler söyleyip karşı tarafı aşağılardım kendimce.
"Kıskanç aşkım benim nasıl da kıskanırmış seninle evlenmek için doğru bir karar verdiğimi birkez daha anladım demek ki sen beni kimselere ezdirmeyeceksin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum sen benim bitanemsin" vs gibi şeyler işte

Evet hata yaptım... Şuan aramız çok kötü bozuk, benimle konuşmuyor gibi birşey... Ne olacak nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum... Belki de yarın bana ayrılalım diyecek...

Evet hata yaptım... Şuan aramız çok kötü bozuk, benimle konuşmuyor gibi birşey... Ne olacak nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum... Belki de yarın bana ayrılalım diyecek...

Bu olayı sen düzelteceksin nişanlının huyunu biliyorsun ona göre davranacaksn.

Canım o dediğini asla yapamam , ki soy isminde çok kişi yok.. olsa bile tek tek mesaj atmayı geç o bir şekilde bulur... 2 yıl önce de o kişinin bana ulaşma eğilimi olmuştu, bak nişan yok söz yok o zaman bile adını ve memleketini bilmesine rağmen sadece ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını gezmiş... atıyorum adı x olan tüm hukukçuları gezmiş... onu asla yapamazdım... ki adam zaten benle şuan konuşmuyor, irtibatımız olmadı bugün doğru düzgün.. belki de yarın çıkıp ayrılalım diyecek bilemiyorum

O zaman herşeyi zamana bırak.
Herşey nasip kısmet.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.

Sen galiba nişanlın seni biraz kıskansın istemişsin.Nasıl işleri bu kadar çorba yapıyorsunuz şaşırıyorum .

Bence tepkisi cok normal, önce anlatiyorsunuz ismini istedigi zamanda döndüğünde beni bulamazsin diyorsunuz. Siz kendinizi onun yerine koyun ve öyle dusunun. Biz bayanlar hemen şüphelenirdik, kiyameti koparirdik bayan olaraktan. Dedigim gibi bana tepkisi cok abarti gelmedi malesef..

ayrilalim derse desin sana simdi guvenmeyen adam yarin nasil guvensin bence siz agirdan alin.nisanliniz olmasi herseyinizi bilmesi herseye mudahale etmesi anlamina gelmez.

Sen de suc yok ama alttan almak zorundasin gec olmadan iyice sogukluk girmeden aranizi duzelt surpriz falan yap kafasini dagit bir sekilde. Ayrıca bu tip şeyleri kimse kabullenmez sinirlenmesi cok normal. Benim de erkek arkadasima biri ulasmaya calissa hem de eski sevgilisi buyuk olay cikar ben de isterim soyadini falan hos degil bunlar nisanlin hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…