- Konu Sahibi sensizlink
-
Bak canım,yalan söyleseymişim keşke demişsin ya.Ya bazı şeyleri söylememek yalan söylemek olmuyor.Gerçekleri gizlemek oluyor.Başını ağrıtmamak,uzatmamak için sıkıldım faceden diyebilirdin.Sen şimdi nişanlına böyle bir durumu anlatınca,haliyle erkek olarak nişanlısına asılan biri ağrına gider.Normal hareket etmesini bekleme.Sen de başka bir kızın ulaşmaya çalıştığını duysan sen de sinirlenirsin.Merhaba kızlar,
3 yıl flört döneminden sonra nişanlandım, ve 10 aydır nişanlıyım.. Nişanlımdan önce bir kişiyle daha çıkmıştım, birbirimizi çok sevdik, bana defalarca ulaşmaya çalıştı, hep engel oldum.. Ve tabiki şuan nişanlıyım
Geçen hafta ortak bir arkadaşımızın faceden bana mesaj atmasını istemiş,ailesinin zoruyla nişanlanacakmış,istemiyormuş.. bana son defa ulaşmak istemiş.. Arkadaş bunları söyleyince ben tabiki reddettim, ve faceyi silme kararı aldım..
Nişanlıma faceleri silelim mi dedim, tamam dedi düğün tarihimi arkadaşlarıma mesaj atayım silelim dedi,
Ertesi gün birlikteydik bana neden sileceğimi sorduğunda ise yalan söyleseymiştim keşke, böyle böyle olanları anlattım.. Lütfen dedim gerginlik yaratma.. Neyse o gün sinirlendi ama çok belli etmedi,biz faceleri sildik, 2 gün geçti üstünden dün bana mesaj attı o şrfszn soyadını ver bana bir de aynılarını bana desin, senin nişanlı olduğunu bile bile bu ne demek diye..
Neyse ben bunu aradım,bana bağırıp çağırıyor felan filan düğüne 2 ay kalmış, rezillik çıkmasın lütfen dedim.. Sen vermezsen de ben bulurum şudur budur.. Ben de o anki sinirle dedim ki döndüğünde beni bulamazsın ama bunu bil dedim kapattım..
Sonra mesaj atıyor işte ben bir hiçim senin için,beni saniyede silip atabiliyorsun, bir başkası içinse şimdi olma felan dedi bana ..
Ama bu söz dokundu, eğer ben onun yanında olmak istesem,2 ay sonra düğünüm var neden hazırlık yapıyorum ? Kendisi bahane arıyor da bunu mu buldu sizce kızlar ??
Ne yapayım ben,Yardımlarınıza ihtiyacım var, biraz uzun oldu ne olur kusura bakmayın
Öfke anında söylenen bu tip laflara da takılma.kıskanma mı sizce , onun için terk ediyorsan beni zaten olma dedi..
beni ona bırakabilecekti yani sanırım
eski sevgiliyse yolarım yani dövmem de bulur konuşrm sert dille manasında yoksa nası yolcam hak adalet varOlur mu öyle şey şiddet çözüm mü? Sizin sevgiliniz olayı düzgün bir şekilde çözümleyebiliyorsa bir şey yapmanıza gerek yok ki. Sevgilinizle ilgilenecek ve yaklaşmaya çalışacak kızlar her zaman olabilir. Mühim olan sevgilinizin onlara karşı mesafeyi ayarlamasıdır. Hepsinin saçını yolmakla bitmez ki.
eski sevgiliyse yolarım yani dövmem de bulur konuşrm sert dille manasında yoksa nası yolcam hak adalet var
baya bi şey söylerim şu an bilemiyorm ama asla kızla konuşmadan halletmem konuşrm huyum bu durmam çünkü on kere ulaşılmaya çalışlmaz bi insana. Yani ne desenz de dedim ya huyum bu konuşrm illa ki derdin ne derşm kesinlkle. Ne ayaksın derimTamam ama gene kendinizi zor bir duruma sokarsınız. İş sevgilinizde bitiyor. Kendisi yetişkin bir birey. Ayrıca her zaman her durumdan haberiniz olmayabilir. En iyisi sevgilinize bu durumu kontrol edebilmesi açısından güvenmek. Yoksa gidip kıza ne diyeceksiniz. Kocaman bir adam olan sevgilinizi rahat bırakmasını mı?
Ama telefonu yere çalkmak falan bunlar çok fevri hareketler. Bu öfke kontrolünün olmaması durumunu hiç konuştunuz mu? Bu sizi korkutmuyor mu?
Büyük hata yapmışsınız.
Ömür boyu bu olayı unutamayacak
Başınıza kakılacak yeri gelince
Kıskandırmaya mı çalıştınız acaba?
Evlilik bu tarz şeffaflıkları kaldırmaz. Neyse gemiş olsun..Hiç öyle bir çabam olmadı.. Hani bir söz var ya kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.. Ben bu söze göre yaşadım hep.. İleride o benden böyle birşey saklasa hoşuma gider mi diye sordum kendime.. Ve olanları olduğu gibi anlattım.. hep şeffaf oldum..
Doğruyu söylemekle iyi yapmışsın canım.Merhaba kızlar,
3 yıl flört döneminden sonra nişanlandım, ve 10 aydır nişanlıyım.. Nişanlımdan önce bir kişiyle daha çıkmıştım, birbirimizi çok sevdik, bana defalarca ulaşmaya çalıştı, hep engel oldum.. Ve tabiki şuan nişanlıyım
Geçen hafta ortak bir arkadaşımızın faceden bana mesaj atmasını istemiş,ailesinin zoruyla nişanlanacakmış,istemiyormuş.. bana son defa ulaşmak istemiş.. Arkadaş bunları söyleyince ben tabiki reddettim, ve faceyi silme kararı aldım..
Nişanlıma faceleri silelim mi dedim, tamam dedi düğün tarihimi arkadaşlarıma mesaj atayım silelim dedi,
Ertesi gün birlikteydik bana neden sileceğimi sorduğunda ise yalan söyleseymiştim keşke, böyle böyle olanları anlattım.. Lütfen dedim gerginlik yaratma.. Neyse o gün sinirlendi ama çok belli etmedi,biz faceleri sildik, 2 gün geçti üstünden dün bana mesaj attı o şrfszn soyadını ver bana bir de aynılarını bana desin, senin nişanlı olduğunu bile bile bu ne demek diye..
Neyse ben bunu aradım,bana bağırıp çağırıyor felan filan düğüne 2 ay kalmış, rezillik çıkmasın lütfen dedim.. Sen vermezsen de ben bulurum şudur budur.. Ben de o anki sinirle dedim ki döndüğünde beni bulamazsın ama bunu bil dedim kapattım..
Sonra mesaj atıyor işte ben bir hiçim senin için,beni saniyede silip atabiliyorsun, bir başkası içinse şimdi olma felan dedi bana ..
Ama bu söz dokundu, eğer ben onun yanında olmak istesem,2 ay sonra düğünüm var neden hazırlık yapıyorum ? Kendisi bahane arıyor da bunu mu buldu sizce kızlar ??
Ne yapayım ben,Yardımlarınıza ihtiyacım var, biraz uzun oldu ne olur kusura bakmayın
Peki bu olay bodoslama bu şekilde söylenirmi??? Karşındaki bir erkek ve senin nişanlın artı eski bir söz nişan olayı başından geçmiş yani ortada 2.bir erkek var. Empati kur kendini onun yerine koy emin ol çıldırıcaksın.
Nişanlın haklı.
Bende daha önce söz attım şu an nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var başımızdan geçenler birebir aynı fakat ben nişanlımın ilk buluşmamızda bana bu konuda sordugu sorular haricinde bir kez bile eski ilişkimden Söz etmedim hemde nişanlıyken eski sözlüm tarafından sürekli aranmama rağmen.
Erkek sahiplendiği zaman böyle şeyleri kaldıramaz. Helede 2.bir erkeği asla kabullenmez...
Evet hata yaptım... Şuan aramız çok kötü bozuk, benimle konuşmuyor gibi birşey... Ne olacak nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum... Belki de yarın bana ayrılalım diyecek...
Doğruyu söylemekle iyi yapmışsın canım.
Nişanlın biraz Ego ve Gurur yapmış kendince. Tipik Türk erkeği moduna girmiş.Keşke tehditkar konuşmayıp olacağına bıraksaydın biraz sakşnleştiğinde yüz yüze konuşman daha sağlıklı olurdu aslın da.
Sana mesaj atan kişinin ad ve soyadıyla facete kaç kişi olduğunu baksaydın fazlaysa soyadını söylemede bir sakınca yoktu.Nişanlında hepsine mesaj yazıp uğraşsaydı kendince
Sana da dönüp face fotosunu sorduğun da bu değil o değil bilmiyorum hangisi derdin olur biterdi.
Yerinde olsam nişanlımın egosunu okşayacak sözler söyleyip karşı tarafı aşağılardım kendimce.
"Kıskanç aşkım benim nasıl da kıskanırmış seninle evlenmek için doğru bir karar verdiğimi birkez daha anladım demek ki sen beni kimselere ezdirmeyeceksin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum sen benim bitanemsin" vs gibi şeyler işte
O zaman herşeyi zamana bırak.Canım o dediğini asla yapamam , ki soy isminde çok kişi yok.. olsa bile tek tek mesaj atmayı geç o bir şekilde bulur... 2 yıl önce de o kişinin bana ulaşma eğilimi olmuştu, bak nişan yok söz yok o zaman bile adını ve memleketini bilmesine rağmen sadece ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını gezmiş... atıyorum adı x olan tüm hukukçuları gezmiş... onu asla yapamazdım... ki adam zaten benle şuan konuşmuyor, irtibatımız olmadı bugün doğru düzgün.. belki de yarın çıkıp ayrılalım diyecek bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?