Nişanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum

yahs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
813
3
66
Ankara
kızlar çok zor bi gündeyim nişanlımla uzaktayız ve süre gelen tartışmalardan birini yaşadık artık beni sevmediğine inanıyorum falan dedim.halbuki niyetim onu yıldırmak değil ondan beni sevdiğini duymayı istemekti.tartışma büyüdükçe büyüdü ben körükledim o ateşledi.gece geç saatlere tartıştık.sabahın köründe tekrar aradı tartışmaya devam ettik bana kendime gelmem için müsade bile vermedi uyku sersemi ve ayrılık lafı edildi.bende tamam dedim hemen annemi aradı kendi annesini aradı ortalığı karıştırdı.sabahta babana söyle diye ısrar etti söylemessen ben sölerim dedi bende söyledim aileler biliyo eşyalar geri iade edilcek falan herkes yıkılmış perişan durumda
asıl konu bundan sonra gelişti babamada söyleyince ben seni seviyorumlar ağlamalar sızlamalar.benim yapamıyacağımı sandı dur diyeceğimi sandı yapıncada tutuştu.niye dur demedin durdurmadın diyor.geri dönsem aileler karşı çıkcak üzüldüler yeterince çocuk oyuncağımı diyecekler nişanlıda ama herseyi ailelere sen anlat sen hata yağtığını söyle beni sen körükledin ayrılık lafını sen açtın diyor.benim yanımda olmuyor.kaç kez oldu bu ailelerde sıkıldı artık bizim ayrılığ barışmamaızdan artık nolcaksa olsun diyolar.hem tekrar birlikte olmak istiyor hem de suçu sen üstlen diyor onu ben delirttim de diyor.ben kimseye dert anlatamam artık bitti sonuçlarına katlanmak zorundayız dedim.nasıl çıkarım ailelerin karşısına öfke çok kötü bisey ya nasıl kendimize hakim olamadık.beni suçluyo sen istedin bende uyguladım diyor.ama oda hemen aileleri aradı aramamalıydı.söylersen ikna edersen beraber oluruz diyo söylemessen sevgin kalbimde yaşar giderim yüreğime taş basarım diyor.çok hakkım var sende ben bizim için uğraşıyodum buralarda şimdi ne kıymeti var diyor eşyalarımı göremeden ayrılıyoruz diyor ağlıyor.herkes hasta ailede sonuçları çok kötü oldu.içim eriyo kızlar napsam olmuyo.eşyalarıda aldık daha düğüne vardı ama onların evden geri çıması falan çok yıkıcı ben napcam

nışanlınız yaptığı çok saçma çocuk gibi hemen ailelere insanlarıda üzmüşsn yazık değilmi öfkeyle kalkan zarala oturur derler ama bu kaçıncı diyonuz demek geçinemiyonuz evlenip boşanmaktansa buda bitir bilirsinz hakkınızda hayırlısı olsun

her ayrılıkta ailesine söylüyor öfkesini kotrol edemiyor yapıyımda gör der gibi.insanlar üzülüyo ben kendi derdimden geçtim.sonrada ağlayıp sızlıyor iş ciddiye binince benide üzüyor içim parçalanıyor çok emek verdik çok yıprandık çok bekledik tam herşeyin sonucuna varacakken.artık kimsenin biizm evliliğimize inancı kalmadı herkeisn gözünde düştük çocuk oyuncağına çevirdi.sabahtan beri konuşuyoruz bi sonuca varamadım ailesi de bitti diye biliyor.yanımda olsa daha kolay aşarız belki ama sen açıkla diyor bana ben kimseye bişey açıklayamamki el etek mi öpcem hatalıyım affedin diye.of ya ne varki aramızda halletseydik

çoçuk çoçuk hareketler bunlar nefret ederm bu tip şeylerden ortalığı karıştırmadan önce düşünseydı keşke ben ne yapıyorum dıye AMA OLAN OLMUŞ BRZ KAFANIZI DINLEYIN DAHA SONRA BİŞEYLER YAPARSINIZ

Son düzenleme:
çoçuk çoçuk hareketler bunlar nefret ederm bu tip şeylerden ortalığı karıştırmadan önce düşünseydı keşke ben ne yapıyorum dıye

çok kızıyorum neden arıyosun diyorum sen beni dinlemedin sen açtın sen yaptın sen ayrıldın bende uyguladım diyor.şimdi sen düzeltirsen düzeltirsin diyor.artık 4 yıl oldu sevgiliyken böle bir derdimiz yoktu ikimiz arasında geçiyodu herşey şimdi herkes örtü döşek tansiyonlar fırlamış bi biçimde yatıyorlar.millette bıktı bizim derdimizden.ailelerden birine bişi olursa asla affetmem onuda kendimide.gerek yok

Tartıştığınız konunun ne olduğuna bağlı. Sizin hisleriniz ne? Bu ilişki cıvıdı,artık ondan hayır gelmez,olgun düşünemiyor, bundan koca olmaz,baba olmaz diyor musunuz mesela? Kalbinizin sesini bir kenara bırakın önce..

öfke herseyi yaptirmamasi gerek iste..
cok cocukca harektler bunlar..
nisanlanmissiniz etmissiniz.. biraz altdan almayi, olgun davranmayi bilmek gerek..

birbirimizi anlayamıyoruz daha mesajlarımı okumadan yorum yapabiliyo.çok uzağız birbirimizden mesleği gereği.bi yandan etle tırnak gibiyiz bi yandan kesiyle köpek gibi afedersiniz.ne onla nede onsuz.ben onu bir konuda yanlış anlamıştım bu konu bende büyüdü büyüdü ondaki sevginin bittği şüphesine bile sebep oldu bunu açıklamadı bana yanlış anladın diye hemen kavgaya tutuştuk.bunu belittim kendisine.oda çok kızdı sen ne dediğinin farkındamısın diye.nereye sürüklemek istediğini söyle bende o tarafa gidiyim dedim bitiyoruz galiba falan dedim oda bunu direk ayrılık olarak algıladı.

Nişanlıların-sevgililerin-eşlerin en büyük hatalarından biri sorunlarına 3.şahıslar karştırmaları. Tamam içinden çıkılamayan birşeyler olduğunda olgunluğa sahip kişilerden destek alınır-fikir danışılır ama bu EN SON çıkışyolu olmalı
Bunun altında yatan durum şudur: Biz birbirimizi anlayamıyoruz,biz kendi başımıza beraber çözüm üretemiyoruz..
İki kişi birbirini bu denli anlamıyor veya anlmaya tahammül gösteremiyorsa ne anlamı var o sevginin? Nasıl kurulacak muhabbet?

Son düzenleme:
Bir de tecrübelerimden yola çıkarak şunu da ekleyeyim: Biz insanların hatası 'net olmamak'! Birşeyi ters anladığımızda veya doğru anlayıp anlamadığmzdan emin olmak istedğmzde kafamızda kuruyoruz veya karşıdaki muhattaba direk değil de ima.larla, dolaylı olarak soruyoruz. O imalar da yanlış anlaşılabiliyor vs derken herşey yoktan yere çıkmaza giriyor.Halbuki açık açık söylemeli.'Kusura bakma ama şu lafına kırıldığımı hissediyorum,bunu mu demek istedin? Yoksa yanlış mı anlıyorum?'diye söyleyip net olsak hiç bunlar yaşanmayacak.
Kırıcı olmadan dobra olmak lazım, aksi takdirde dobra olayım derken dangır dungur her aklına geleni söylemek değil elbette. Böylece ne içimizde sıkıntı kalır ne de beynimizde acabalar yşarız.

Son düzenleme:

çok haklısınız dediğinizde.ama ben inanın ona o kadar kırıcı sölemedim benmi yanlış anladım dedim duymak istediğim farklıydı hayır hayatım neden öyle olsun diyemedi saatlerce tartışmayı seçti.hersey oılmuş bitmiş ondan sınra bana açıklıyo ben orda öyle demek istememiştim sen yanlış anlamışsın diye.inanın hassas davranıyorum sıkboğaz etmiyorum.sık görüşemiyoruz bile.ı bana diyor sen beni anlamıyorsun ben ona diyorum sen beni anlamıyorsun bu duruma geldik.şimdi napcam bilmiyorum bitti galiba.eşya işi beni çok gerdi eşyayı bizim eve stoklamıştık onu çıkarmak etmek beni çok yıkcak oda ayrı üzülüyor sen en azından gördün ben aldığım eşyamı bile göremeden hayallarim mahvoldu diyor yüzüğü parmağımdan çıkartmaya kıyamıyorum diye ağlıyor.o diyor benim durumum daha zor ben diyorum benim durumun daha zor eşya benim evimden gitcek.şimdi napsam bilmiyorum aileme hiç kıyamıyorum onlar üzülüyor diye kendimi suçluyorum

çok haklısınız dediğinizde.ama ben inanın ona o kadar kırıcı sölemedim benmi yanlış anladım dedim duymak istediğim farklıydı hayır hayatım neden öyle olsun diyemedi saatlerce tartışmayı seçti.hersey oılmuş bitmiş ondan sınra bana açıklıyo ben orda öyle demek istememiştim sen yanlış anlamışsın diye.inanın hassas davranıyorum sıkboğaz etmiyorum.sık görüşemiyoruz bile.ı bana diyor sen beni anlamıyorsun ben ona diyorum sen beni anlamıyorsun bu duruma geldik.şimdi napcam bilmiyorum bitti galiba.eşya işi beni çok gerdi eşyayı bizim eve stoklamıştık onu çıkarmak etmek beni çok yıkcak oda ayrı üzülüyor sen en azından gördün ben aldığım eşyamı bile göremeden hayallarim mahvoldu diyor yüzüğü parmağımdan çıkartmaya kıyamıyorum diye ağlıyor.o diyor benim durumum daha zor ben diyorum benim durumun daha zor eşya benim evimden gitcek.şimdi napsam bilmiyorum aileme hiç kıyamıyorum onlar üzülüyor diye kendimi suçluyorum

cnm ya çok üzüldüm gerçekten nişanlının böyle ailelere haber vermesi hata pişman olacağınızbiir şey yapmışsınız keşke haber vermeseydiniz iş bu kadar büyümezdi aileleer üzülmezdi cnm birazda bazı şeyleri alttan alın ya bana kalırsa eğer gerçekten bu çocukla evlenmek istiyorsan cesaretini taplayıp ailenin karşısına çıkar söylersin gerisi kalbine ve mantığına kalmış hayırlsı olsun

canım sakın suçu sen üstlenme, yabiliyorsa kendi yapsın,bu işin oyuncak olmadığını seninde ciddi olduğunu görsün.arkadaşların dediği gibi evlendikten sonrada her sorunda boşanmaya kalkar

ben hatalı değilimki.bana diyorki her iki aileyide sen ikna etceksin etmessen ben kalbime gömerim seni öyle ölür giderim diyor.kimsenin bizim ilişkimize inancı kalmadı biz evlencez diye milletin ödü kopuyo dedim bıktılar bizim derdimizden dedim.ben el etek öpemem hatalıyım diyemem yanımda ol benim dedim kimse bişey soramaz o zman dedim hayır sen diceksin diyor.ben burda ikimiz nekadar çile çekiyorum çok mu diyor. bilmiyorumki hazır millet bu kadar üzülmüşken bitse mi ya yaşlı insanlar kaldıramazlar artık oyuncakmı bu derler eminim.helalleştik bugün ben ne diye arıycam gitcem yine ay biz vazmı geçtik dicem ne kadar saçma napcam bilmiyorum.öfke uğruna yok olcak herşey sonuçlarına katlanmak zorunda kalcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…