canım sakın suçu sen üstlenme, yabiliyorsa kendi yapsın,bu işin oyuncak olmadığını seninde ciddi olduğunu görsün.arkadaşların dediği gibi evlendikten sonrada her sorunda boşanmaya kalkar
bilmiyorum artık evde bir boşanma dilekçesi hazır bulundurcak bu gidişle.hakkaten napcam bilmiyorum boşluktayım bi yandan kıyamıyorum hiç bi yandan olmaz diyorum nasıl olcak bu kadar olaydan sonra diyorum.hakkımda hayırlısnı diliyorum ne diyim bilmiyorum
tabiki hakkinda hayirlisi olsun ama bi omur yasayabilcekmisin oyle onu dusun dunyaya bi kere geliosun ondada hep huzursuzluk ve mutsuzluk olcaksa olmasin daha iyi nisanliyken ayrilman ewlendikten snra ayrilmandan daha iyi canim cunku ewlendikten snra geri donersen hic bisey eskisi gibi olmaz ben sana tabiki ayril demiyorum diyememde beni alakadar etmez senin fikrin dusuncen yasayan sensin artilari eksilerini sen biliyorsun o insanin demem o ki sadece iyi dusun...hakkinda hayirlisi olsun canim
oda öyle diyor bitcekse şimdi bitsin diyor ama ne bitiriyor ne kurtarıyor.her ley bana bağlı.evlendikten sonra biterse hayatım mahvolur bidaha benden hayır bekleme diyor.şimdi bitersede çok üzücü ama bilmiyorum arkadaşlar inan midem bulanmaktan bi hal oluyo sıktım kendimi çok
oda öyle diyor bitcekse şimdi bitsin diyor ama ne bitiriyor ne kurtarıyor.her ley bana bağlı.evlendikten sonra biterse hayatım mahvolur bidaha benden hayır bekleme diyor.şimdi bitersede çok üzücü ama bilmiyorum arkadaşlar inan midem bulanmaktan bi hal oluyo sıktım kendimi çok
Durum nişanlınıza ve size bağlı, tek taraflı değil. Bir kez daha deneyin isterseniz, bir gün buluşun veya uzunca bir süre telefonda konuyu konuşun. Fakat baştan şart sürün, güzel bir üslupla:
Bak hayatım, ben senin düşmanın değilim-2mizin de iyiliğini istiyorum, eğer birbirimizi seviyorsak- ki seviyoruz, her zaman sakin ve makul-2 olgun insan gibi problemleri çözmeliyiz. Ne senin ne benim gurur yapmamız bize bir kazanç sağlamaz olaylar karşısında. Tamam benim hatalarım olmuştur kabul, ama lütfen senin de hataların olduğunu ve olacağını kabul et. Lütfen şu şu konuda kendini düzelt, ben de senin bende yanlış bulduğun konuda kendimi düzeltmeye çalışacağım.. diye girebilirsin mevzuya (kendiniz üzerinden olumsuzlukları tartışın ki,suçu direk ona attığınızı vs düşünmesin)[
çok uzakta 1300 km uzakta ne teli zamanında çeker ne interneti lazım olunca olur.buna şükür o kadar sesini duyorum.ama saatlerce konuştuk sakincede söleidm aynen dediğiniz gibi neyi alıp veremiyoruz şu iki günlük dünyada dedim.ne istiyoruz bu kadar birbirimziden dedim.yok sen hatalısın diyor beni sen sürükledin diyor yanımda ol diyorum beraber aşalım ailelere beraber anlatalım diyorum beni bağlamaz diyor.çok inatçı çok.bende arada esip gürlüyom çünkü içime ata ata tutamıyorum kendimi.tam kapatcak oluyorum vedalaşıyoruz helalleşiyoruz derken ağlamaya balıyor ben ne hayaller kurmuştum diye giriyor ben bunumu hakkettim nerde benim huzurum diyor bu defa bende ağlıyorum.sonra susuyoruz yine aynı konular açılıyor sen söyle söylemessen bitsin bu noktaya gelmişken diyor yine vedalaşıyoruz yine aynı çıkamadık işin içinden.ailenin yanında ol onlara bişey olmasın dedim olan oldu zaten diyor sen düşün sen yaptın diyor başka bişey demiyor.erkenden uyudu
Nişanlılığın evliliğin henüz farkında olmadan çocukça davranışlada bulunuyor nişanlınız sizce ileride daha ciddi sorumlulukları alabilecek mi?
bide boyle bi ayril bi baris ailelerde belli sure sonra sizi dikkate almayacak ve hic biseyinize karismayacaktir diecekler nasil olsa yine barisirlar hic araya girmeyelim...onlardada bi guvensizlik olacak...
ondan şüphem yok şimdiden biçok sorumluluğu aldı omuzlarına.hiç bi maddi yardım beklemeden herseyi kendisi yaptı.ne kendi ailesinden ne benim ailemden bişey istemed.kimseye muhtaç olmayalımki ileride bize kimse bişey diyemessin dedi.kimseyi hayatımıza karıştırmayalım dedi ikimiz olalaım ikimiz çekelim ne çekersek de dedi.tek sorunumuz inat sinirlilik öfke kontrolü
artık üzülmekten sıkıldı insanlar nolcaksa olsun gözüyle bakıyolar.ben kimsenin yüzüne h olmamaış gibi bakamam bu kadar üzüntüden sonra.hadi kendi ailem bi nebze onlar benim herzman arkamda olurlar üzülselerde ama onun ailesine yapamam heleki gidip özür dilemek hiç yapamam
ondan şüphem yok şimdiden biçok sorumluluğu aldı omuzlarına.hiç bi maddi yardım beklemeden herseyi kendisi yaptı.ne kendi ailesinden ne benim ailemden bişey istemed.kimseye muhtaç olmayalımki ileride bize kimse bişey diyemessin dedi.kimseyi hayatımıza karıştırmayalım dedi ikimiz olalaım ikimiz çekelim ne çekersek de dedi.tek sorunumuz inat sinirlilik öfke kontrolü
Ya bu kadar dikkafalılıkçekilmesi zor bir şey, bunu söyleyeyim size. Sizde bile olsa hata,insan bu kadar seviyorsa gururunu kenara bırakıp biraz olsun bu yükü sırtlanır: Beni suçlu buluyorsun ama neden? Nedir bende yanlış gördüğün, ben böyle yaptım çünkü şöyle olduğuna inanıyordum, böylesinin doğru olduğunu sanıyordum.. diye olgunluğa yakışır şekilde düşünmeliydi. 18.lik delikanlı değil ki!
Hatayı kabullenmemek bir yana, en azından sürekli size yüklemeye meraklı- işin kolayına kaçmayı kendine yol edinmiş biriyle bu yolda ilerlemek gerçekten zor. Ağlamasına falan bakmayın derim, koskoca adam ne diye ağlıyor ki. Yok öyle topu atıp kaçmak. Madem ağlayacak kadar seviyorsun koy biraz taşın altına elini. Emekksiz olmaz bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?