sadece maddi anlamda sorumluluk almasından bahsetmiyorum böyle hemen küs barış sanki evcilik oyunu oynuyor gibi yaklaşmış duruma işin ciddiyetinini farkında değil gibi geldi bana.
seviyorsanız birbirinizi çıkın ailelerinizin karşısına "biz iki koca dana hata ettik,birdaha olmayacak bazen yanlış anlıyoruz birbirimizi size aksettirmek hataydı,son kez biz birbirimizi affettik sizde affedin deyin"..
ama biraz zamana bırakmak en iyisi,ailenizde sizin üzüldüğünüzü görürse yumuşar belki,bu size ders olur ikinizde aileleri sokmazsınız birdaha..
büyüklerimin bana söylediğine göre eşler arasında geçen şeyleri ailelere pek yansıtmamak gerekirmiş,çünkü biz unutup can ciğer kuzu sarması olsakda onlar asla unutmuyorlar..kızımı,oğlumu üzdü diye bakıyorlar ve hanemizdeki o eksi puanı silmek zor oluyor..
Millete ayrılacağız dedik,şimdi tükürdüğümüzü nasıl yalarız, başkalarına ne deriz,başkaları ne der gibi hesaplara girmeyin. Bu sizin hayatınız,yarın bir gün evlendiğinde kapınz kapandığında kimse olmayacak.
Burada önemli olan ileriye dönük umut ışığı olup olmadığı. Enazından hatanız varsa bile hatanızı telafi etmede size el uzatacak-destek olacaktı. Sıkıyorsa kendisi ayrılsın, böyle yapıp sizi baskı altına alıyor alttan alttan. Yani sonuç olarak siz bitirdiniz görüntüsü verecek. O sütten çıkma ak kaşık ya! Bunda bile yalnız bırakan biri ileride sorunlarınızda ne yapacak dersiniz? Cevap açık..
canım keşke yanımda bi kez daha olmuştu o zman yanmdaydı.keşke şimdide olsa seve seve çıkarım karşılarına ama bana sen yalnız hallet diyor.öfkesine kontrol edemiyince hemen aileleri arıyor sadece ekendi annesini değil benimkinide arıyor.annemde yazıl noldu yine yavrum diyor.diyemiyorki siz kendiniz halledin diye annemde yazık napsın. sonrasındada bana sen düzelt herseyi diyor..ben yanımda ol bana destek ol diyorum yok çnce aileleri ikna etceksin sonra beni birdaha olmıyacağına ikna etceksin ondan sonra diyor.bende hatalı olablirim bende insanım insan hatası bu kadarmı kabul edilmez ya.kendi sütten çıkma ak kaşık sanki.ayrılalaım diyincede başlıyor ağlamaya sızlanamya hayallerine emeklerine.ben hangi derdime yancağımı şaşırdım ailemi üzdüm onamı yanıyım eşyam evden çıkcak onamı yanıyım sevgim elden gidiyo onamı yanıyım.
başka sıkıntısı varmıymış beyefendinineğer dediği kadar,ağladığı kadar seni seviyorsa ailelerinizin karşısına birlikkte çıkın yoksa bu işi tek başına sen yapma canım
bana sanki seni sindirmeye calisiyor gibi geldi, insaniz hatalarimiz olur tabiki, bunu neden bukadar büytüp, ailelerden sen özür diliceksin sonrada bendende özür diliceksin bidaha olmamasi icin ikna ediceksin. bilmiyorum nisanlik gercekden tuhaf biri
yapamam dedigindede cocuk gibi aglamalaraglayarak bise elde etmek cocuklukta kaldi
hem yaptigin sadece ilgi amacli birseymis bunu anlayamamismi nisanlin, sen hic cilve yapamicakmisin
madem o başlatmış bu olayı bu kadar abartmış ve herseyi yıkmışşa düzeltmesi gerekende odur.bence alışmış bişeyleri yıktıktan sonra senin arkasını toplamana bu yüzden kontrolsüzce davranıyor ve eğer sen düzeltmezsen kendisininde geri adım atmayacağını söylemişsse zaten sizi gözden çıkarmış demektir. bence çok taviz vermişsiniz ve bu evlendikten sonrada böyle olacaktır.küçük çocuklar gibi önce yaramazlık yapıp sonrada ağlayıp sızlayınca herseyin düzeleceğini zanneden ve eğer siz bi adım atmazsanız biteceğini söyleyen erkekten kusura bakmayında bence hiçbirşey olmaz kendi yıkmış kendi yapsın yokkk eğer ben birşey yapamam diorsada bırakın gitsin...
o kadr tekrarladıki ben bile hatalı olduğuma inanmaya başladım.ben geri adım attıkça tamam artık değişen bişey olmıcak bu saatten sonra demeye başladı akşam saatlerinde.azcık bari yanımda olsa en azından kendi ailesiyle kendi konuşsa sorun kalmaz ortada ama inat işte.ben el etek öpemem kusura bakma dedim ben senin için nelere katlanıyorum nelerini yapıyorum diyor
canım sevıyor ve bıtmesını ıstemıyorsan;
1_suçu o üstlensin barısmayı cok ıstıyorsa...
2_ kız evı naz evıdır nazlanın iyice burnu sürtsün
3_ sonra paşa gönlün isterse barış bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?