Nişanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum

sadece maddi anlamda sorumluluk almasından bahsetmiyorum böyle hemen küs barış sanki evcilik oyunu oynuyor gibi yaklaşmış duruma işin ciddiyetinini farkında değil gibi geldi bana.

anladım işin ciddiyeinin farkında ama öfke ve ben merkezcilik.hep ben hep ben diyo.belkide sırf kendi egosu için benim ailesine hersei açıklamamı istiyo.açıklamayınca ayrılmayı kabul edince içindki sevgi kabarıyo ben sana değer vermiştim hayalleirm vardı bumuydu karşılığı hemen başlıyo savunmaya.sanki benim hayalim yoktu senden çok ben üzülüyorum dedim sanki tek taraflı yaşamış herşeyi

canım keşke yanımda bi kez daha olmuştu o zman yanmdaydı.keşke şimdide olsa seve seve çıkarım karşılarına ama bana sen yalnız hallet diyor.öfkesine kontrol edemiyince hemen aileleri arıyor sadece ekendi annesini değil benimkinide arıyor.annemde yazıl noldu yine yavrum diyor.diyemiyorki siz kendiniz halledin diye annemde yazık napsın. sonrasındada bana sen düzelt herseyi diyor..ben yanımda ol bana destek ol diyorum yok çnce aileleri ikna etceksin sonra beni birdaha olmıyacağına ikna etceksin ondan sonra diyor.bende hatalı olablirim bende insanım insan hatası bu kadarmı kabul edilmez ya.kendi sütten çıkma ak kaşık sanki.ayrılalaım diyincede başlıyor ağlamaya sızlanamya hayallerine emeklerine.ben hangi derdime yancağımı şaşırdım ailemi üzdüm onamı yanıyım eşyam evden çıkcak onamı yanıyım sevgim elden gidiyo onamı yanıyım.

Millete ayrılacağız dedik,şimdi tükürdüğümüzü nasıl yalarız, başkalarına ne deriz,başkaları ne der gibi hesaplara girmeyin. Bu sizin hayatınız,yarın bir gün evlendiğinde kapınz kapandığında kimse olmayacak.

Burada önemli olan ileriye dönük umut ışığı olup olmadığı. Enazından hatanız varsa bile hatanızı telafi etmede size el uzatacak-destek olacaktı. Sıkıyorsa kendisi ayrılsın, böyle yapıp sizi baskı altına alıyor alttan alttan. Yani sonuç olarak siz bitirdiniz görüntüsü verecek. O sütten çıkma ak kaşık ya! Bunda bile yalnız bırakan biri ileride sorunlarınızda ne yapacak dersiniz? Cevap açık..

arkadaşlar kimileriniz gidiyo gitmeden teşekkür ediyim yanımda olduğunuz bana destek verdiğiniz bana vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler.ilk konu açmışlığım bu benim.napcağımı şaşırdım hakkımda hayırlısını diliyorum

Hakkınızda elbette hayırlısı olsun inş. Fakat son kez şunu söyleyeyim: hayatımızdaki attığımız adımlar ve yaptığımız hatalar kendi elimizdendir. Bu sebeple iyi düşünmek-mantıklı olmak ve büyüklerin sözlerine kulak vermek lazım. Başkalarının iişkisi hakkında o kişinin izni olmadan herkes konuşur,herkese o hakkı tanımayacaksın elbette veya duymazdan geleceksin fakat anne-babanın ,aile büyüklerinin,olgun bireylerin tecrübelerine kulak vermek lazım.

evet ilk sorun tükürdüğünü yalamamak adına sevginden vazgeçmek.ikinci sorunda hata her kimin olursa olsun benim yanımda olmadan armut piş ağzıma düş yapmak.beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim her mesaj için.aynen dediğiniz gibi sen dedin o yüzden bende bitirdim diyor.tek srumlusu sensin diyor benim hiç bi hatam yok diyor.sen temizle şimdi diyor.bu kadar seven insan hata olsa hatayı görmez gerekirse tükürdüğünü yalar ama hep ben dediği için oterite kurmak istediği için böyle davranıyor.ben sana ayrılalaım demedim dediğimde de o ayrılmak demekti diyor.bizim ilk sorun değil bu neleri yaşandı ama aileler girince işin içine atlatması zorlaştı.bilmiyorum ne yapcam kocaman bi boşluk var kafamda düşünemiyorum bile

başka sıkıntısı varmıymış beyefendinineğer dediği kadar,ağladığı kadar seni seviyorsa ailelerinizin karşısına birlikkte çıkın yoksa bu işi tek başına sen yapma canım

başka sıkıntısı varmıymış beyefendinineğer dediği kadar,ağladığı kadar seni seviyorsa ailelerinizin karşısına birlikkte çıkın yoksa bu işi tek başına sen yapma canım

bende öyle diyorum yalnızmı nışanlandım ben yalnızmı kavga çıkarttım kabul ediyorum ben kimseden özüzr dilemem hata benim demem diyorum tam vedalaşıyoruz hop olay dramatikleşiyo

madem o başlatmış bu olayı bu kadar abartmış ve herseyi yıkmışşa düzeltmesi gerekende odur.bence alışmış bişeyleri yıktıktan sonra senin arkasını toplamana bu yüzden kontrolsüzce davranıyor ve eğer sen düzeltmezsen kendisininde geri adım atmayacağını söylemişsse zaten sizi gözden çıkarmış demektir. bence çok taviz vermişsiniz ve bu evlendikten sonrada böyle olacaktır.küçük çocuklar gibi önce yaramazlık yapıp sonrada ağlayıp sızlayınca herseyin düzeleceğini zanneden ve eğer siz bi adım atmazsanız biteceğini söyleyen erkekten kusura bakmayında bence hiçbirşey olmaz kendi yıkmış kendi yapsın yokkk eğer ben birşey yapamam diorsada bırakın gitsin...

bana sanki seni sindirmeye calisiyor gibi geldi, insaniz hatalarimiz olur tabiki, bunu neden bukadar büytüp, ailelerden sen özür diliceksin sonrada bendende özür diliceksin bidaha olmamasi icin ikna ediceksin. bilmiyorum nisanlik gercekden tuhaf biri
yapamam dedigindede cocuk gibi aglamalar aglayarak bise elde etmek cocuklukta kaldi
hem yaptigin sadece ilgi amacli birseymis bunu anlayamamismi nisanlin, sen hic cilve yapamicakmisin

o kadr tekrarladıki ben bile hatalı olduğuma inanmaya başladım.ben geri adım attıkça tamam artık değişen bişey olmıcak bu saatten sonra demeye başladı akşam saatlerinde.azcık bari yanımda olsa en azından kendi ailesiyle kendi konuşsa sorun kalmaz ortada ama inat işte.ben el etek öpemem kusura bakma dedim ben senin için nelere katlanıyorum nelerini yapıyorum diyor

canım sevıyor ve bıtmesını ıstemıyorsan;
1_suçu o üstlensin barısmayı cok ıstıyorsa...
2_ kız evı naz evıdır nazlanın iyice burnu sürtsün
3_ sonra paşa gönlün isterse barış bebeğim

olayın bu boyuta geleceğini sanmadı durdurusun sandım diyo.madem ben durmadım sen durduysaydın dedim.ne ben sana dur dedim ne sen bana.babama söleme konusundada ama nasıl sıkıştırıyo beni söledinmi ne zman sölicen saat vermeler şu saate kadar söyle en sonunda babama annem sölemiş.kamyon gelcek eşyaları alcaklarmış bikaç güne kadar demiş.babamada söledim artık bitti diyince işin ciddiyetini anladı.başladı zırıl zırıl aramaya msj atmaya annem herşyimi bilir paylaşırım onun bilmesi sorun değildi onun için.ama çok üzüldüm ailem üzüldü diye çok üzüldüm herseyden geçtim onlarıda böle bişeye alet ettim diye çok üzüldüm halada çok üzülüyorum.kendi derdimi geçtim onlara yanıyorum.babamın yüzüne bakamıyorum saklanıyorum hep

allah allah nelerine katlaniyormuski
yuvanizi kurmaniz icin calisiyorsa bunu ikide bir basinami kalkacak simdi
cok zor biri nisanlin, ben bile burdan bunaldim yani:95:
böyle biriyle ben ömrümü gecirmek istemezdim

anladım teşekkür ederim canm kısaca özetlemişsin.inş dediğin gibi olur.onun çoktan seçmelisinde ilk seçenek yok bile.tabiki seviyorum ama sevgi herşeyi çözmüyo çözmüş olsa bu durumda olmazdık

kızlar benim başım beni zorlamaya başladı yatsam çok iyi olacak.teşekkür ederim hepinize yorumlarınızı bekliyorum yarın sabah okurum inş.iyi geceler sizlere

çok üzüldüm ya. ama bence geri adım atma. çok istiyorsa seni, gelsin ailenden özür dilesin bu olaylara sebep olduğu için.

kızlar bizim olay hala bi çözüme kavuşmadı.ne onlardan arayan oldu ne babamla bir kez daha konuyu konuşabilme cesaretim oldu.annem o senin baban konuş nolcak diyo saklı gizli deil artık biliyo diyo.eğer gerçekten istiyosan özür dile babandan biz bidaha denemek sityoruz de diyo.anneme sen anlat durumu son kez denesinler falan dediğinde babam anneme çıkışıyomuş ben arkalarında değilim artık ben yokum diyomuş.kendi babamı ikna ederim onlar olmaz falan babama verdiğim sözlerinden arkasında duramaktan rezil olurum.ben kendi ailemi ikna edemezken onun bana dediğine bak.sıkıştım kaldım napsam bilmiyorum.kararımı uygularsam bu hafta eşyaları almaya kamyon göndercekmiş.zmana bıraksa belki hersey daha yoluna gircek vardı ya aileleri arıycak içimden bi ses yık herşeyi ardına bile bakma..

napsam bi cesaret verin bana arkadaşlar mantıklı olamıyorum sırf aileler için vazmı geçmeyelim yoksa ikna etmeyemi çalışsam.ama ben hatalı değilimki kendi ailemi ikna ederim konuşurumda onun ailesine bişey açıklayamam ben

canım basta herseyı oluruna bıraz zamana bırak ayrılıkda olursada ınankı hayırlı oldugundan olur aılen ne dıyorsa sen onlara kulak ver zaman dıyorum başka bısey demıyorum ama nişanlınında bu tutarsız davranısları bak senınle daha evlenmeden senı ne kadar zor duruma dusuruyor degılmı cok ıyı dusun gulum ılerde daha kotu üzücü seylerın yasanmaması ıcın cok mantıklı ol o evden bır kere cıkarsın ha tmm gerı donemezsın demıyorum ama gerı donusude zor be gulum yıpranan sen olursun her zaman bı sozum vardır benı annem kadar sevecek babam kadarda merak edecek baska bı erkek evladı bulsam hıc dusunmeden aşık olurum dıye aılenın dedıklerını kulak ardı etme onların tecrubesı herkesden coktur baban da annenede olmaz dıyorlarsa o ısısn sahıden olmayacagındandır allah yardımcın olsun
şimdilerde son durum nedır naptın konusdunmu babanla bı netıceye baglanıldımı bu arada yasın kac sorması ayıptırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…