Suriye sınırında, afrinde olsa ne oluyo ki? Kac tane flörtüm oldu o sınırlarda, afrinde uzaktan uzaga konusurken egleniyoduk. Hatta biri cocukluk sevgilimdi. Sınıra uzanmıs diyo ki “vis senin piercing var mı” dedim “yok noldu” “benim şeyimde varda yeni taktırdım” dedi.Bu konudaki Askerlik psikolojisi de balon, Afrinde dağda çatışmaya mı gitti? Komando mu? Suriye sınırında mı? Ne psikolojiymiş be. İşine gelen naneleri yiyemiycek ya tutuşmuş. Gözden ırak gönülden de ırak olmuş hemen bu yüzden zaten
Yok beeee, zaten evlenecez, haftada bi tek çarşı izni var, onda da peşime takılacak, sonra bi ömür tepemde zaten diyor.Demek ki işler ciddileşince kaldıramamış
Aynısını yazacaktım çok yaşayın emi. Konu sahibi nişanlınızın başka bir nişanlısıyla karşılaşırsanız şaşırmayın demeye geldim.Korkuyor yedigi ayvaların, nanelerin ortaya cıkmasından.
kesinlikle haklısınız bende aynı tepkiyi verdim fakat karşılığında aldığım tek şey sessizliktiElimi kolumu sallaya sallaya kolaylıkla nane yiyemeceğim diye düsünürken, “Ben senin beklentilerini karşılayamam” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. 8 senedir aklı nerdeymis çöl maymunun?
Sessiz mi kaldı? Siz aldatılmadığınıza emin misiniz?kesinlikle haklısınız bende aynı tepkiyi verdim fakat karşılığında aldığım tek şey sessizlikti
şuana kadar şüphe uyandıracak bir hareket sergilemedi ama tabi yapmadı da diyemem. yaptıysa da iyi saklamış olmalıSessiz mi kaldı? Siz aldatılmadığınıza emin misiniz?
Ne yapmayı düsünüyosunuz bu söyledikleri karsısında?şuana kadar şüphe uyandıracak bir hareket sergilemedi ama tabi yapmadı da diyemem. yaptıysa da iyi saklamış olmalı
şuan için aklımda olan ilk şey evliliğimizi ertelemek aslında. iş değiştirmemin ana sebebi o olsa da daha iyi bir maaşla daha iyi bir yerde çalışacak olmak benim için bir artı. Askerliği bittikten sonra yüzyüze konuşup tamam ya da devam şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum...Ne yapmayı düsünüyosunuz bu söyledikleri karsısında?
Erteleyin evet. Hatta uzaklaşın kendisinden.şuan için aklımda olan ilk şey evliliğimizi ertelemek aslında. iş değiştirmemin ana sebebi o olsa da daha iyi bir maaşla daha iyi bir yerde çalışacak olmak benim için bir artı. Askerliği bittikten sonra yüzyüze konuşup tamam ya da devam şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum...
Fedakarlık etmeye değmeyecek biri belli ki. Bu sıra gerçekten çok fazla erkek tribi, nazı konularına rastlıyorum. Ve inanılmaz itici geliyorlar. Yaşadığı bir zorluk varsa bile bunu paylaşacak ama ben çalışmam ben sana bakamam şeklinde konuşuyorsa yol vermelisin bence hiç zorlamayın derim demek ki asker bile olgunlaşmasında etkili olamamış.Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
10 senelik evliyim,kocam dese is icin baska sehre gitmem lazim.Onden sen git bi bakalim ,sonra bakariz derim.Paldir kuldur isimi niye birakayim?Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?