Doktoru var ilacı var bunun için ayrılmazdım ben, tedavi Olmayı kabul ederse sorun olmaz bence.Meraba , 2 aydır Nişanlıyım Pazar Günü Nişanlımla Buluştuğumda Nişanlım , Canım Sana Birşey söylemem gerek dedi Söyle canım dedim ; Cinsel Anlamda Sıkıntım var Sertleşme Sorunum var dedi bunu sana söylemem gerekti canım Sen bu konu hakkında ne düşünüosun deyince bi anda sesimi çıkarmadım Geçer fln die geçiştirdim Sizlere sormak istiyorum Evlilere Sevdiğim İnsanda Çok önemli bir durummudur Elbetteki cinsel hayat olması gerek evlilikte fakat bu sorun için ayrılmam olumlu olur mu nişanlımdan Ama çok seviyorum
Meraba , 2 aydır Nişanlıyım Pazar Günü Nişanlımla Buluştuğumda Nişanlım , Canım Sana Birşey söylemem gerek dedi Söyle canım dedim ; Cinsel Anlamda Sıkıntım var Sertleşme Sorunum var dedi bunu sana söylemem gerekti canım Sen bu konu hakkında ne düşünüosun deyince bi anda sesimi çıkarmadım Geçer fln die geçiştirdim Sizlere sormak istiyorum Evlilere Sevdiğim İnsanda Çok önemli bir durummudur Elbetteki cinsel hayat olması gerek evlilikte fakat bu sorun için ayrılmam olumlu olur mu nişanlımdan Ama çok seviyorum
Meraba , 2 aydır Nişanlıyım Pazar Günü Nişanlımla Buluştuğumda Nişanlım , Canım Sana Birşey söylemem gerek dedi Söyle canım dedim ; Cinsel Anlamda Sıkıntım var Sertleşme Sorunum var dedi bunu sana söylemem gerekti canım Sen bu konu hakkında ne düşünüosun deyince bi anda sesimi çıkarmadım Geçer fln die geçiştirdim Sizlere sormak istiyorum Evlilere Sevdiğim İnsanda Çok önemli bir durummudur Elbetteki cinsel hayat olması gerek evlilikte fakat bu sorun için ayrılmam olumlu olur mu nişanlımdan Ama çok seviyorum
masturbasyon yaparkenmi olmuyormuş sertleşme?Nisamlım , Çok masturbasyon yaptığını söyledi doktora gitmemis , kanında bi sorun yokmuş ne kadar alakalı bilmiyorum .
evetmasturbasyon yaparkenmi olmuyormuş sertleşme?
Cidden beni sevdiğine inanıyorum ama biraz saf yani yalan söylemez saklamaz ..acaba senden ayrılmak için mi söledi,bunu söyleyecek babayiğit tanımıyorumda,sertleşme sorunu derken,bunun altından epey bişey çıkar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?