Nişanlım'ın Bana Üzülerek Açıkladığı Durum

melaha01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
22
1
1
30
Meraba , 2 aydır Nişanlıyım Pazar Günü Nişanlımla Buluştuğumda Nişanlım , Canım Sana Birşey söylemem gerek dedi Söyle canım dedim ; Cinsel Anlamda Sıkıntım var Sertleşme Sorunum var dedi bunu sana söylemem gerekti canım Sen bu konu hakkında ne düşünüosun deyince bi anda sesimi çıkarmadım Geçer fln die geçiştirdim Sizlere sormak istiyorum Evlilere Sevdiğim İnsanda Çok önemli bir durummudur Elbetteki cinsel hayat olması gerek evlilikte fakat bu sorun için ayrılmam olumlu olur mu nişanlımdan Ama çok seviyorum

Niye hemen ayrılmak? Doktora/Psikoloğa gitmiş mi? Çaresiz mi?
Ayrılma konusuna gelince, herkes için değişir. Cinselliği ne kadar ön planda tuttuğunla alakalı.

Benim için ön planda mesela. Ama ayrılmadan önce çözümü beraber aramayı düşünürdüm. Ayrılmak bu kadar kolay değil bana göre.

Son düzenleme:
Doktoru var ilacı var bunun için ayrılmazdım ben, tedavi Olmayı kabul ederse sorun olmaz bence.

Ayrılır mısınız ayrılmaz mısınız bilemem de, doktora gidip gitmediğini, doktorun ne dediğini, fizyolojik midir psikolojik midir, aşılabilir mi vb. bunları sormanızı, hatta birlikte doktora gitmenizi, açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim. "Sertleşme sorunu" çok üstü kapalı bir anlatım olmuş.

Niye hemen ayrilmak.... nisanlin.bunu nasik anlamis gitsin bi doktora tedaviye baslasin cinsellik evlilikte onemli tabi...

Ee başka, bu kadar mı?
Doktora gitmiş mi, teşhisi doktor mu koymuş?
Ya da gidecek mi yoksa bunu erkeklik gururuna yediremez mi?
Çözüm bulacaksa ayrılmayın, bulmayacaksa öyle evlilik olmaz.

Kendi kendine mi teshis koymus ? Detayini sor cok ciddi bir durum, adam iktidarsiz denilen cinsten mi, yoksa yarim yamalak gizli sakli birsey yasamaya kalkti da o arada korkudan mi olmadi ? Yoksa masturbasyon falan hicbirsey mi olmuyor. Cekinme sor senin bilmeye hakkin var oyle hemen ayrilma falan dile getirme ama biz burda neler neler duyduk yani adam escinsel kadinla evleniyor bin turlu bahaneyle kadina yaklasmiyor falan. Herseyi sor en ince ayrintisina kadar gerekirse tutu kolundan gotur urolojiye sayet fisiksel sorunu varsa tedavi olsun bunun icin dugunu beklemenize gerek yok.

Madem sorunu var tedavi olsun
Esasli adammis ki soylemis
Bence o zaman evlenmeden tedaviye baslamasini sagla

Nisamlım , Çok masturbasyon yaptığını söyledi doktora gitmemis , kanında bi sorun yokmuş ne kadar alakalı bilmiyorum .

hemen ayrılmayı düşünme.
doktora gidip gitmediğini sordunmu?

Kendi kendini tatmin etme eylemini cok yaptığı icin artık o istek kalmiyor olabilir. Yani o heyecanı duyguyu hissetse karsisindaki kisi ile belki sorunu çözülür. Sen onunla konus hastalik degilse dedigim gibi psikolojik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…