doktora gitmesini önermedin mi?
demedim ama en kısa zamanda demeyi düşünüyorum.doktora gitmesini önermedin mi?
Nisamlım , Çok masturbasyon yaptığını söyledi doktora gitmemis , kanında bi sorun yokmuş ne kadar alakalı bilmiyorum .
Bunu Bilmeni istedim Karar senin ama dersen ki Tedavi ol , Olurum dedi.
Bunu Bilmeni istedim Karar senin ama dersen ki Tedavi ol , Olurum dedi.
Ay ne tuhaf bir adam.Bunu Bilmeni istedim Karar senin ama dersen ki Tedavi ol , Olurum dedi.
o zaman gecici birşeydir,ama ben cinsel sorunu olan bır adamla evlenmezdım,neden anlatım,benım için cinsellik önemli olduğu için değil,ama o anladma yetersız olan adamın başka sorunlar olur,agresif olur,senden şüphe eder,filan gibi piskolojık sorunları olur dye evlenmem,Cidden beni sevdiğine inanıyorum ama biraz saf yani yalan söylemez saklamaz ..
sertleşmeyi beceremiyorsa evlenmesin bi zahmet sorununu çözmeden. hahayt. topu size niye atıyor karar senin filan diye.
Bence topu atmak icin degil bu bi nevi bi kizin nisanlisina evlenmeden bakire olmadigini soylemesi gibi bisey
Karsindakinin bunu bilmeye hakki oldugunu dusunuyor bence
Ne alaka ya birinde kızın bir tercihi. Öbürü hastalık.Bence topu atmak icin degil bu bi nevi bi kizin nisanlisina evlenmeden bakire olmadigini soylemesi gibi bisey
Karsindakinin bunu bilmeye hakki oldugunu dusunuyor bence
demi ben de öyle düşündümAdam gay çıkarsa şaşırmayacağım. O kadar tuhaf ki konu.
Ben ayni sey demedim dikkatini cekerim bilmeye hakki var diye dusunmesinden bahsediyorum bak yukarda yaziyoriyi de tedavi ol dersen olurum filan ne demek. bunu kızın demesine gerek yok ki illa olması lazım. bilmeye hakkı var ama tedavi olcam filan desin direkt.
ayrıca bakire olmamak ile sertleşememek arasında fark var. biri hastalık biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?