Nişanlım'ın Bana Üzülerek Açıkladığı Durum

Acaba bu durum senden önce den beri varmıydı?
Yoksa senle iken başkası iledemi birlikte oldu?
Ya da bu olaya sen de şahit mi oldun (Sonuçta sen de bilgi sahibisin belliki konu ile alakalı)
Ürolojiye falan gitmekle bir başlasın..

Nisamlım , Çok masturbasyon yaptığını söyledi doktora gitmemis , kanında bi sorun yokmuş ne kadar alakalı bilmiyorum .

Valla bana tuhaf geldi , kan falan nerden bilecek Allah askina, urolojinin baktigi degerler ayri, kalp damarcinin baktigi seyler ayri. Uyduruktan bir kan sekeri olcumuyle mi bilinecekmis. Senin ki gibip klasik temel bir kans testi yapip sonucunda sorun cikmayinca kanimda birsey yok deyip kosesine mi cekilmis, ne cahil insanlar var hayatta.
Dogru durust bir doktora gidin anlatsin sikintisi neyse yil olmus 2016 bundan dami utaniliyor artik.

Bunu Bilmeni istedim Karar senin ama dersen ki Tedavi ol , Olurum dedi.

Karar senin ne demek ya , adam olan nisandan once soylerdi karar senin ne demek ? Doktora gitmemissin tedavi olmamissin kendi kendine arabesk laflar ediyorsun. Bak bu isin altindan baska seyler cikacak gibi bu adamla sizin cinsel muhabbetiniz oldu mu hic ? Boyle bir derdi olan erkek once kosa kosa urologa gider nisanlisina itiraf edip benden ayril der gibi bu ne bicim tavir.
Utaniyormuymus gitmeye bahanesi ne yani ?

Cidden beni sevdiğine inanıyorum ama biraz saf yani yalan söylemez saklamaz ..
o zaman gecici birşeydir,ama ben cinsel sorunu olan bır adamla evlenmezdım,neden anlatım,benım için cinsellik önemli olduğu için değil,ama o anladma yetersız olan adamın başka sorunlar olur,agresif olur,senden şüphe eder,filan gibi piskolojık sorunları olur dye evlenmem,

Karar senin dediğine göre pek tedavi falan düşünmüyor mu acaba.
Hani söylemesi dürüstlük tamam da neden bunu bilmen lazım karar senin diyor?
Eğer çözülemeyecek bir sorunsa ben öyle bir evlilik istemezdim açıkçası, ne olursa olsun cinsellik önemli.
Karar vermeden önce tedavi olacak mı doktora gidecek mi bunları konuşun. Çözebileceği bir sorunsa devam edin elbette ama çözülmeyecekse de öyle evlilik olmaz.
Çözülemeyecek bir sorun gibi yaklaşıp böyle kabul et cinselliksiz bir evlilik yaşayalım derse benim aklıma eşcinsel de kendini kurtarma evliliği mi yapacak ki düşüncesi de gelir açıkçası.

sertleşmeyi beceremiyorsa evlenmesin bi zahmet sorununu çözmeden. hahayt. topu size niye atıyor karar senin filan diye.

Aynen cok ustukapali bi durum
Seninde ayrinti sorman uygun olmaz
Bunun icin ilaclar tedaviler var hani nisanlin konu acsa sorulur yardimci olunurdu baska bi ortamda ama sana ne denir bende bilmiyorum cunku ayrintiyi sende bilmiyorsun

sertleşmeyi beceremiyorsa evlenmesin bi zahmet sorununu çözmeden. hahayt. topu size niye atıyor karar senin filan diye.

Bence topu atmak icin degil bu bi nevi bi kizin nisanlisina evlenmeden bakire olmadigini soylemesi gibi bisey
Karsindakinin bunu bilmeye hakki oldugunu dusunuyor bence

Bence topu atmak icin degil bu bi nevi bi kizin nisanlisina evlenmeden bakire olmadigini soylemesi gibi bisey
Karsindakinin bunu bilmeye hakki oldugunu dusunuyor bence

iyi de tedavi ol dersen olurum filan ne demek. bunu kızın demesine gerek yok ki illa olması lazım. bilmeye hakkı var ama tedavi olcam filan desin direkt.

ayrıca bakire olmamak ile sertleşememek arasında fark var. biri hastalık biri değil.

Ben ayni sey demedim dikkatini cekerim bilmeye hakki var diye dusunmesinden bahsediyorum bak yukarda yaziyor
Ayrintiyi bilmiyoruz kiz yuzyuze utandigindan cok konusamamis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…