- 12 Mayıs 2016
- 392
- 241
- 18
- 35
Bak 2. defa yaziyorum KARSINDAKININ BILMEYE HAKKI VAR IKISINDEDE SOYLEMESI IYI OLMUSNe alaka ya birinde kızın bir tercihi. Öbürü hastalık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak 2. defa yaziyorum KARSINDAKININ BILMEYE HAKKI VAR IKISINDEDE SOYLEMESI IYI OLMUSNe alaka ya birinde kızın bir tercihi. Öbürü hastalık.
Bence topu atmak icin degil bu bi nevi bi kizin nisanlisina evlenmeden bakire olmadigini soylemesi gibi bisey
Karsindakinin bunu bilmeye hakki oldugunu dusunuyor bence
3. Kez yaziyorumDaha neler artık. Kıyasladığınız iki şey birbirinden çok farklı.
3. Kez yaziyorum
Ikisindede karsindaki insanin evlenmeden bunu bilmeye hakki var
Arkadas demis ki bunu sana soyleyerek topu sana atmis, ben sadece karsindakinin bilmeye hakki oldugunu o ornekle acikladimBilmeye hakkı olması değil mesele. Birinde ömür boyu sürecek bir sıkıntı var. Adam sevişemiyor, tedavi olmazsa sevişemeyecek. Belki tedavi edilemeyecek. Diğerinde isteyerek yapılmış bir eylem ve sonucu var. Cinsel işlev bozukluğu değil, ömür boyu sevişememe gibi bir durum yok. Hayatı etkileyecek bişey değil.
Yani anlayacağınız burda bilip bilmemek değil problem..
3. Kez yaziyorum
Ikisindede karsindaki insanin evlenmeden bunu bilmeye hakki var
Aynen bu isteEvet ikisinin de önceden bilinmesi lazım ama birisi bilinse bile bilmek işe yaramıyor. Çünkü biri evlendikten sonra cinsel yaşamlarını etkiler, diğerinin etkisi olmaz.