Nişanlım'ın Bana Üzülerek Açıkladığı Durum

ezelden beri böyle değildi herhalde? yani son zamanlarda yaşadığı bir sorunsa elbette bir uzmana gitmesi gerek. psikolojik mi fizyolojik mi teşhis edilmeli. gidildi edildi vs herşeye rağmen olmuyorsa bilemiyorum gerçekten zor bir karar. yani cinsellik evlilikte çok önemli. cinselliğin olmadığı bir evlilik ev arkadaşlığından farksız olur sanırım. off bilemedim ya. bence çözümü vardır, içini karartma. nişanlına da destek ol.

3. Kez yaziyorum
Ikisindede karsindaki insanin evlenmeden bunu bilmeye hakki var

Bilmeye hakkı olması değil mesele. Birinde ömür boyu sürecek bir sıkıntı var. Adam sevişemiyor, tedavi olmazsa sevişemeyecek. Belki tedavi edilemeyecek. Diğerinde isteyerek yapılmış bir eylem ve sonucu var. Cinsel işlev bozukluğu değil, ömür boyu sevişememe gibi bir durum yok. Hayatı etkileyecek bişey değil.
Yani anlayacağınız burda bilip bilmemek değil problem..

Bilmeye hakkı olması değil mesele. Birinde ömür boyu sürecek bir sıkıntı var. Adam sevişemiyor, tedavi olmazsa sevişemeyecek. Belki tedavi edilemeyecek. Diğerinde isteyerek yapılmış bir eylem ve sonucu var. Cinsel işlev bozukluğu değil, ömür boyu sevişememe gibi bir durum yok. Hayatı etkileyecek bişey değil.
Yani anlayacağınız burda bilip bilmemek değil problem..
Arkadas demis ki bunu sana soyleyerek topu sana atmis, ben sadece karsindakinin bilmeye hakki oldugunu o ornekle acikladim
Simdi oldu mu

Bence bilip bilmemekte problem adam evlenmeden once bunu biliyor ve evlendikten sonra diyor ki bende sertlesme sorunu vardi ben sana soyleyemedim
Bence bu dogru bisey degil
Asil mesele bu tedavi olabilecek bisey mi ve girisimi var mi
Karsimdaki adam bana yuzyuze soylese vende donar kalirim konuyu kapatirim bisey soramam

3. Kez yaziyorum
Ikisindede karsindaki insanin evlenmeden bunu bilmeye hakki var

Evet ikisinin de önceden bilinmesi lazım ama birisi bilinse bile bilmek işe yaramıyor. Çünkü biri evlendikten sonra cinsel yaşamlarını etkiler, diğerinin etkisi olmaz.

Yem mi atıyor ne yapıyor?? Herşeyden de süphelenir oldum bu günlerde.
Tedavi olabilir bence neden ayrılık sebebi olsunki bu.

Nişanlınızın Bu Cümlesi Her Yöne Çekilebilecek Bir Şey,

1)Kararı Sana Bıraktım Çok Saçma Cümle,Ne Yani Sen Ayrılsan Veya Ayrılmasan Kendisi İçin Tedavi Olmayacakmı En Başta Kendini Düşünmesi Gerekir ki Düşünmüyorsa Senin Ayrılman İçin Bunu Söylemiş Olabilir,Belkide Hiç Öyle Bir Sorun Yok Tamamen Yalandır.

2) Cinsel Tercihi Farklıdır,İş Ciddiye Binince Paravan Evlilik Yapmaktan Vazgeçmiş,Korkmuş Olabilir,Durum Açığa Çıkmasın Diye

3)Bu Sorununu Nasıl Keşfetmiş,Birisiyle Birlikte Olmadığına Emin Olamayız

4)Mutlaka Onunla Birlikte Doktora Gidin ki Gerçek Çıksın Ortaya,Sakın Yalnız Bırakma

5)Masturbasyon Yapmaya Çok Alışık Olduğu İçin Fizyolojik Rahatsızlık Olsa Bile Evliliğinizi Etkiler,Çünkü Gerçek İlişkiden Zevk Alamamaya Başlar

6) Bir Erkek İçin Cinsellik Çok Önemlidir,Bunu Önemsememesi Garip,Lütfen Peşine Düş Gerçek Çıksın Ortaya Sonra Ayrılma Yolunu Seçersin...

sız nasılsınız pekı . ilişkinın boyutu el tutmakla mı kalıyor ? yoksa yakın mısınız ?

cidden böyle bir derdi var da açıklıyorsa helal olsun derim.Ama gerçekte yok da yem atıyorsa derhal uzaklaş.

Valla bi erkek bunu soyluyosa tamamen iktidarsizdir. Arada olan bi sorun olsa zaten soylemezdi. Ben olsam asla kabul etmezdim cunku nisandan once soylemeliydi. Bu cok ciddi bi durum ve sen bunu bilmeden nisanlanmissin. Ciddi derecede kandirmaya giriyor. Yuzugu eline ver yolla

Öncelikle bu sorunu söylemesi çok iyi dürüst davranmış.
Neden yem atsın ki sonuçta ayrılırlarsa aile çevre duyacak hangi erkek bunun bilinmesini ister ki?
Konu sahibi eşim beni istemiyor diye bi yaz arama kısmına ve oku baştan sona ve bu sorunun evlilikte nelere yol açabileceğini gör.
Zaten karar senin diyorsa o adamda çok ciddi bi sıkıntı vardır.
Normal bir erkek hemen doktora koşardı.
Bi çaresine bakardı sana söylemeden önce.
Kanın da sıkıntı yok ne demek kimse ona kanıbozuk demiyor zaten nişanlın biraz cahil gibi.

Doktora beraber gidin. İlginç geldi bana. Evli erkekler de zaman zaman bu sorunu yaşayabiliyor. Ama o anda bile kabul edemeyip, çekinebiliyorlar eşlerine karşı. Bence temkinli yaklaş.

Haksizlik yapmis. Seninle tanisir tanismaz elbet soyleyemez ama ciddi dusundugunuz zamanlar nisanlanmadan omce soylemesi gerekiyordu.
Nisanlandiktan sonra birsey dicem boyle boyle.. ne ala memleket.

Seviyosan zaten ayrilmazsin. Sevgili ikende seviyosan ayrilmazsin ama yinede nisandna once bilmeye hakkin vardi.

Back
X