Nişanlım'ın Bana Üzülerek Açıkladığı Durum

İnsan doğurganlığı ya da cinselliği ile ilgili bir sorunu varsa ve nişanlıysa koşa koşa doktora gider. Hele de bir erkek kolay kolay söyleyemez bunu. Çok ilginç geldi bana da bir şeylerin bahanesi mi acaba..

Adam gay çıkarsa şaşırmayacağım. O kadar tuhaf ki konu.

Tam ben diyecektim. Adam akilli, bu kiz yarin birgün cinsellik isteyecek diye simdiden planini yapiyor.
Gercekten ilk aklima gelen gay olmakti. Sonucta sertlik sorunu icin bircok ilac var.

Sen de usulca ona sokulup onemli degil benim de var deseydin?
Cinselligi konusmaktan olesiye korkan bir toplum, cinselligi yasamaktan gurur duyan erkek bireyler icinde yetisiyoruz. Yani bunu konusaabilmek icin acikfikirli olunmasi gerekiyor, acikfikirli insanlar da bunu ya en bastan ifade eder yanasmaz, ya da birlikte olurken durjm kendiliginden anlasilir konusulmaz.
Durduk yerde iftar acarken falan "cicim ya kusura baakma bende tık yok" mu dedi bu adam? Bir kadin dese ki sevgilim(ayni degil ama ifade edilebilme guclugi acisindan benzer) ben deneyimliyim; kadinin basina kimbilir ne gelir.
Acikcasi ben adamin seni yokladigini düşündüm. Daha evvel erekte olmus erkekle karsilasip karsilasmamis mi, birlikteligin olmus mu, bakire misin cidden, vs vs. Bence direk bunu yoklamis. Hic bir erkek benim iktidarlik problemim var demez. (Yasinizin kucuk oldugunu ve kucuk yerde yasadiginizi goz onunde bulundurarak yorumladim).

Bak şimdi darılmaca gücenmece yok.Eski konularına baktım ve senin erkek üye olduğunu düşünüyorum.
Kardeşim diye açtığın konularda bahsettiğin sensin.Bu konudaki erkek de sensin ve sertleşme sorunun var sanıyorsun.Kızların buna nasıl baktığını merak ediyorsun.

Soruna gelince,öncelikle mastürbasyonu azalt.Mutlaka doktora git,çekinme.Sıkıntını anlat,gerekli tetkikler yapılsın.Bir şeyin varsa tedavi olursun.Bir şey yoksa psikolojik olarak rahatlarsın,kendine güvenin gelir.

Konu sahibi erkek bencede ramazan günü nelerle uğraşıyorsunuz ya..

bence gerçek bir kişiyle beraber olsa anlaşılır gerçekten sorun olup olmadıgı, masturbasyon yaparken kendi kendine teshis koymak cok saglıklı olmaz. daha önce bir cinsel deneyimi olmus mu ki acaba

evet yalnız son mesajları okudum ben de konu sahibinin erkek oldugundan emin oldum cunku konuyu anlatmasından bile belli. bak canım dedi söyle canım dedim falan :) komik olmus. belli erkek oldugu. ben de şaşırmıştım bir erkek nasıl böyle bir seyi itiraf eder diye...

evlilikte cinsellik önemli tabi.. bir yerden sonra kendini mutsuz hissedersin..

Bak şimdi darılmaca gücenmece yok.Eski konularına baktım ve senin erkek üye olduğunu düşünüyorum.
Kardeşim diye açtığın konularda bahsettiğin sensin.Bu konudaki erkek de sensin ve sertleşme sorunun var sanıyorsun.Kızların buna nasıl baktığını merak ediyorsun.

Soruna gelince,öncelikle mastürbasyonu azalt.Mutlaka doktora git,çekinme.Sıkıntını anlat,gerekli tetkikler yapılsın.Bir şeyin varsa tedavi olursun.Bir şey yoksa psikolojik olarak rahatlarsın,kendine güvenin gelir.
Çok iyi ya :))))

Sertleşme hiç mi olmuyormuş. Yani öyleyse ve hiç de olmayacaksa kötü. Normal yolla çocuğu olamaz. İyice sor bakalım.

Cnm evlenmeden önce mutlaka tedavi olsun eğer bu durum geçerse evliliği düşün cinsel hayatın olmaması bana göre sorun. Ayrıca belki Ada'm gay ve sadece aile baskısı yüzünden evleniyor yada gay olduğunun üstü örtülsün diye. Sakin amma yazdın deme daha geçenlerde arkadaşımın teyzesi eşinin gay olduğunu öğrendi 2 yıldan sonra onlarda da varmış bu tar sorunlar mutlaka doktora gitsin hatta beraber gidin psikoloğa anlamadan sakin evlenme hayatına yazık olur

Doktora görünsün.
Sorunun kaynağına göre bir tedavi yöntemi vardır elbet. Tıbbi kökenli bir rahatsızlığı yoksa cinsel terapi faydalı olabilir.

Hic bir erkegin bunu kabullenip acikca nisanlisina ne düsünürsün diye soracagina inanmiyorum,onlarin çükü herseyi boyle sorunu olsada genelde soylemezler diye düsünüyorum malum erkeklik gururu

Nisanlinizla araniz nasil,size yaklasimi falan?
Mesela yalniz bi ortamda bulundunuz mu nasil davraniyodu size? Firsat yartmaya calisiyo muydu yada yalnz kalmak icin?
Bi de nekadardir tanisiyosunz?

Erkeklerin geneli, bu tarz bir durumu kabullenip, itiraf edemezler.. Nişanlınız, size karşı dürüst davranmış..
Şimdi hastalık bu olabilir, ama nişanlı bir erkeğin tedavi olması gerekirdi. Hatta bu durumu size hiç yansıtmadan, tedavisini olurdu.
Acaba tedavi oldu da, değişen bir şey olmadı mı? Nişanlının bunu söyleme amaca; 'evlendiğimizde benden cinsellik bekleme' mesajını vermeye çalışmış...

Karar senin mi?
O vaz mı geçmiş?
Manastıra kapatsın bari kendini.
Nerden buluyosunuz böyle değişik insanları anlamıyorum.
Kendisi için gitsin doktora.
Hatta size söylemeden önce de gidebilirdi.
Aynen karar senin demek ne demekse?
Konu sahibinin ne demesini umdu acebaa
( aşkuuuum hiiç önemli dgl nolcak ki yapmayı veririz sen yanımda olsan yeter sarılıp yumuş yumuş uyuruz uyanırız sexte neymiş hııh) gibi bişeey mi bekledi ki :skandal:

Back
X