nisanlimin bencilliği

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bence ilişkinizi tekrar gözden geçirin derim

Vaaay yine bir padişah tohumu vakası!
Siz de çok güzel kaldırmışsınız herifin totosunu tebrik ederim.
Bundan sonra benim izleyeceğim yol şu olurdu;
face hesabımı tekrar açmak
Nişan yüzüğümü paket yapıp padişah tohumuna iade etmek, belki monte edecek bir yeri vardır!

2 gün sonra gelip kocam tam bir öküz.. beni insan yerine koymuyor, kafasına göre takılıyor ama boşan demeyin boşanamam.. eşek gibi çekicem ne yapmalıyım diye konu açma lütfen. .

Evlendikten sonra açacağınız konuları tahmin ediyorum.
Siz üstüne gittikçe bi tarafları kalkmış beyefendinin, nedir yani bu kadar yalvarmak konuşma çabası bırakın o koşsun peşinizden. Sizi çözmüş artık biliyor her defasında sizin adım atacağınızı ağzına geleni sayıyor.

Bulunmaz hint kumasi mi bu adam?

Salla gitsin... Bu kadar naz Brad Pitt te yoktur...

Nazi gectim insan nisanlisini engeller mi?

Sende hatalisin, kapatmak istemiyorum dersin olur biter. Kapatip vazgecip sonradan laf saymak ne oluyor?

Insan kimseye bu kadar teslim olmamali. Bu kadar kabullenici, bu kadar israrci olmak yanlis. Nisanli ya da evli fark etmez. Herkesin kendi hayati var.. Buna mudahil olunmasi dogru olmaz.
Bitsin. Boyle ufurukten sebeple bitiriyorum ailene soyle falan diyorsa is yok bu adamda..

Kim bilir ne halt yedi, sana faceten ulasir soylerler diye hesap kapattirmak istedi... B bu_olsun

bitir demeyin demişsiniz de bitirmezsen daha çok konu açarsın buraya..
bitirmeyeceksen de evlenme bu çocukla önce büyüsün..

Bu erkekler bulunmaz Hint kumaşı mı çok merak ediyorum.

Adam senin düşüncelerini istediklerini umursamıyor, üstüne hakaret ediyor, üstüne çocuk gibi hareket ediyor, üstüne umursamıyor ve sen hala peşinden koşuyorsun.

Böyle yapın daha çok konu açarsınız burada. Bitirmeyin zaten sizi çok seviyor belli.

Hala nisanli.misin bu adamla ? Bulunmaz hint kumasi sanirim sen kendine deger vermiyorsunki baskalari versin diyecek bisey bulamadim.

okurken şoktan şoka koştum. bu nedir yahu, nasıl bir bencillik, nasıl bir üsluptur. lütfen asla bitiremem filan deme, bitir saygı denen bir şey yok adamda. zararın neresinden dönersen kardır.

face olayında bencilliği geçtim hakaretler engeller havada uçuşuyor. hiçmi gurur yok arkadaş..

Çocuk gibi sürekli adamı arayıp arayip durmussun ağır ol biraz .... engelliyor adam sürekli ariyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…