nisanlimin bencilliği

ne kadar cok uzatmıssınız kavgayı
gercekden cok cocukca
bıkere sunu bılın ve emın olun
kısı face kullanıyor sıze yasaklıyorsa bılınkı baska kızlarla konusuyor
emın olun bundan

kım olursa olsun annenız babanız kocanız evladınız
sıze asla kımse ıstemedıgınız bırseyı yaptıramaz

kapatmıcam dersın veya tamam kapatıcam dersın uzatmazsın
aramıssın engellemıs annenden aramıssın engellemıs falan nıye arıyorsun kı

bırak bu adamı sana mutluluk vermez
iş karıstırıyor

nişanlına yalvararak, alttan alarak onun şu sözlerini haklı çıkarıyorsun: karaktersiz, haysiyetsiz, gerizekalı.

bunlar yenilir yutulur laflar değil.

bir insan inatçı olabilir. ancak nişanlın sadece inatçı değil. aynı zamanda saygısız ve karaktersiz.

evlenince başını duvarlara vuracaksın şimdi rest çekmezsen.

Ben olsam şimdiye dek çoktan bitirmiştim.
Beni umursamayan bana saygısı güveni olmayan biriyle hayatta birlikte olmam olamam.Ve değil nişanlı kocam olsa BOŞARIM.
Aranız da ne geçti bilmiyorum ama belli ki nişanlına geri dönüşü olmayan şeyler sunmuşsun o da kendince nasılsa beni bırakmaz eli mahkum deyip seni dilediği gibi yönlendiriyor.
Bu adamla hayat geçmez canım gençliğine yazık inan ki.
Yolun neresinden dönsen kârdır.
Bırak arama sorma git facebookunu aç keyfine bak bence.
Sen kimsenin KÖLESİ değilsin.

Reactions: anu
Hatta şuan aldatıyor bence.oyalama taktiği yapıyor kavga ile falan.böylece konu sahibi bu konuya yogunlasmisken,peşinde koşarken, o da facede işini hallediyor gibi geldi bana. Yakalanirsada sensin sebep,bosluktaydim, ayrılalım dedim anlamadın dicek. Bukadar basit bir plan işte. Konu sahibi kusura bakmayın da bukadar peşinden kosulmaz. Atardım ben yüzüğü kafasına. Şımarmıs o.

Böyle Bır herıfle evlenılmez . Yapma bak yapma ayrıl ama dini nıkah var neyse boşol desin . Ama evlenmek onunla lütfen cocuk gibi Ada'm ya . Beş demek engellemek ergen gibi . İnan cok daha iyisini bulursun . Benım eşim olgundu görüşürken biz . Ben neler derdim ona ama aldırmazdı ilk adımı o atardı genelde . Şimdi de ilk adımı atar ama ona rağmen anlaşamadığımız cok konu var senınkı baştan fre vermiş arkadaşım evlenınce düşünemıyorum . Sakın evlenme lütfen

Gerizekali karaktersiz mi Bence eger o laflardan sonra bitirmezsen bunun sonu olmayacak sovmeler dovmelere kadar gidecek mutsuz evlilik sonunda bosanma ve ortada kalan cocuklar. Acinasi hal

Ayrılmayacaksın belli

Bari şu nişanlılığı uzatın uzatabildiğiniz kadar

Büyür öyle evlenirsiniz

Sanirim aranizdaki nikahtan ailenizin haberi yok ve siz ailenizin duydugu taktirde tepki verecegi bir şeyler paylastiniz nişanlinizla. Bu kadar peşinden koşma ve asla bitirememe de bu bagimliliktan kaynaklaniyor olabilir.

bende

bende böyleydim hiçbir faydasını görmedim suçlu kimse o farkına varana kadar sessiz kalmak en güzeli stres yapma başka şeylerle oyalan bu durumu unut süründür demiyorum hatasını bilip özür dilemeli insan bunu öğrensin birşey kaybetmez.

Eğer bu söyledikleri sende bir tokat etkisi yaratsaydı burda farklı bir konu açardın "nişanı attım rahatim"gibi...sen hala bir çıkış arıyorsun ama bu adamla bütün yolların tıkalı...ne ettin ne yaptıysan bu adama mecbur olma yoksa bu günleri mumla ararsın.

Herkese selam
Ben okudukça darlandım..bu kadar alttan aldığınız yeterli değil mi?şimdi diyelim ki barıştınız evlendiniz,ileride nasıl olacak sanıyorsunuz?
Bence şuan siz olayın içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ancak sizin aranızda ilişki kalmamış .

Face i kapatmanı istiyorum dediğinde, kapatmadan önce, birlikte ortak hesap açalım o halde diyerek, düşünceni belirtmeliydin bence..
Sanırım fazla yüz bulmuş enişte bey..
Yaptığı şeyler ilk fırsatta işi bitirmeye çalışan ergen hareketleri gibi. Engellemek nedir yahu?
Bence böylesi biri için canını sıkma. Umursamaz olmak zorundasın. Yaptığı şeyler seviyesini gösterir.
Bu saatten sonra sakın arayan sen olma. Onsuz yapamayacağın hissini vermemelisin..

Bu nasıl bi ilişki. Nişanlılık evresi birbirini tanıma evresidir. Siz afedersiniz b...knu cıkarmışsınız. İmam nikahıda kıymışsınız. Neden?
Neyse... Bence bir an önce annenle görüş bu işi bitir. İyiki evlenmemişsiniz. Bu adam sana şiddetde uygulardı. Kafa yapına uymayan biriyle niye ısrarla olacak olacak diye diretirsinizki. Hayatını ömrünü yıllarını bu adamamı harcıcaksın bi düşün..

Kusura bakma ama konu sahibi, enayiligine doyma.
Erkek olmadan ölünüyor mu ne bu tavır? Başka erkek mi kalmadı?

Enayilik deyin, salaklik deyin, yuzsuzluk deyin, herseyi soyleyin. Aramalarim o anlik sinirim ve nasil bu denli umursamaz olmasinin vermis oldugu biseydi.. ailemi gonderrim bitirriz dedi, uzerinden 3 gun gecti onlardan taraf arama veya konuyu biliyoruz izlenimi yaratan bi donus olmadi... bende ki sadece fazla sevgi, gercekten o kadar cok seviyorum ki, canimdan cok derler ya o derece.. soyledikleri yenilir yutulur seyler degil, bunlari soyledigi icin pesinden kosup affet demelerim icin aramisligim olmadi ki, bencilligi zoruma gitti farketmesini istedim de arayip anlatma cabasina dustum. O laflarini yutupta pesinden tekrar gidip af dileme amacim olmadi... gercekten fazlasiyla seviyorum, aramalarimda sinirde ofkemden hesap sormaktan dolayiydi... ama inatla konusmaktan kacti tek bi af dileme mahcupluk olusmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…