- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 733
Ailemin katkı yapmadığını nerden biliyorsunuz ev verdiler daha napsin bu insanlar oturmasam bile kira gelirim olacak şayet farklı ilde yaşarsam ayrıca benim ailem bileziği bile benim koluma şimdi onlar taktı . A dan z ye çeyiz verdiler ddaha napabilirler ayrıca şimdi ıssız olmam sonsuza kadar ıssız olacağım anlamına gelmiyor . Bu sene kpss nedeniyle çalışmadım oldu mu? Sizin cevrenizdeki insanlarla benim ne ilgim var bakar mi bakmaz mı geyiğine giriyorsunuz. Ne munasebetsizlik
Kendi ailenizin katkısı hakkında yazmamışsınız da ondan çeyiz dedıgınız nedir Allahaşkına, ev dizmek ile çeyiz aynı şey mi. İki kardeşsiniz ıki evleri yok mu ailenızın, evlerı ıkınıze verip kiraya mı çıkacaklar? Ayrıca alıntı yapın öyle yazın anlaşılmıyor bile kime yazdığınız. Evet bugün çalışmıyorsunuz ve gelecek hakkında da buna bakarak yorum yapıyorum aynen sizin nişanlınızın " kesin ailesıne yardım edecek" diye gelecek öngörüsü içinde bulunmanız gibi. Size bu hayattan başka örnekler veriyorum ki, sürekli sizin tarafınızda yer alan mesajlar yerine, tam aksi yönde insanlar ve yaşamlar olduğunu da fark edin diye.
Ve bence tekrardan bu evliliği düşünün, kimse kardeşlerini ve ailesini kolay kolay pas geçmez geçemez. Nişanlınızın ailesi kalabalık şimdiden sorun olan şeyler, ilerde daha da büyüyecek. Ayrıca o bilezik alma olayı da olmamış. Yanlış yapmışsınız.
Son düzenleme: