- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 733
Aile de 3 kikardes 5 erkek var nişanlım erkekler içinde en büyüğü 27yaşında Onun bir küçüğü 24 e girecek Onun küçüğü 19.yaşında bir küçüğü 15 yaşında en küçük erkek kardeş ortaokula gidiyor kaç yaşında bilmiyorum.hepsinin büyüğü bir abla var 29 yaşında evli eşinin ailesiyle birlikte yyasiyorlarmis pek gorustugorusturmuyor eşinin ailesi Onun eşi en azından çalışıyor serbest meslek bir görümcem daha var oda evli eşi çalışmıyor bilmem nedendir üstelik 3çocuğu var bir
Bak yazacaklarima kizacaksin ama yine de yazacagim. En basta anlatirken oyle bir anlattin ki sanki nisanlin disinda herkes evde yatiyor, butun kardesler kocaman ama inatla calismiyorlar gibi yansitmissin. Ama gorunen o ki suyun ote tarafi hic de basta yansittigin gibi falan degil. Kizlar zaten evli, erkeklerden de bir tanesinin yasi Turkiye sartlarina gore calismaya uygun, ama muhtemelen digerleri hala ogrenci ama inatla calismiyorlar vs diye anlatiyorsunuz bu gercekci degil. kendinizi doldurup duruyorsunuz, kafanizda kurup duruyorsunuz.
Bakin gelenekselsiniz ve geleneksel beklentileriniz var, ama o geleneksellik icinde erkek ailesinin kendi ailesine yardim etmesi de var. Calisiyor olsaniz ve kendi eviniz ve esyanizi kendiniz yapiyor olsaniz yine bir nebze olsa nisanlinizdan yakinin diyecegim ama oyle bir durum da gozukmuyor. Onun okumasina ailesinin katkisi yok, yok yiyiciler, yok cimriler, yok hainler, yok g.leri yemiyor diye bir ton laf saymissiniz. Bakin siz benim nisanlim olsaniz sizden ayrilirdim, kimse aileme ve aile uyelerime bu laflari edemez. Herkesin nisanlisinin ve ailesinin mustakbel gelin adayinin onune kirmizi hali serdigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz.
Sizin gibi nisanliyim bende ve evin butun beyaz esyasini, yatak odasini ben aldim ki daha alacagim bir ton esya var. Siz saniyorsunuz ki herkesin nisanlisi ve ailesi dugun yapiyor ve esya aliyor. Ama yok oyle bir dunya haberiniz olsun, boyle beklentileriniz varsa hata edersiniz. B
enim nisanlim ve ya erkek arkadasim daha evlenmeden parami nereye harcayacagimin kime ne verip ne vermeyecegimin hesabini sorarsa kiyameti koparirim kim oluyorsun da paramin hesabini yapiyorsun diye, yetmez madem evlenecegiz senin katkin ne diye de cikisirim.
Kaygin varsa kesinlikle evlenme, bugun degilse bile yarin biter bu iliski, kendine yazik etme.