- 10 Mart 2023
- 49
- 69
- 3
- Konu Sahibi overyoursmile
-
İşlevi de yok ki 1 dk diyorÖnemli olan boyu değil işlevi , sizi o olay dışında da defalarca tatmin edebilir başka yollardan. Bin türlü şey var fantezi ürünleri de kullanılabilir cinsel hayat renklenebilir
Keske bunun farkında bu kadar masraf yapılmadan önce farkında varsaydınız. Evlenseniz bile boşanacaksınız çünkü cinsellik evliliğin temellerinden biridir. Çift terapisi belki olabilir çözüm olarak..
Yok işte adam da çözüm yok.. Adamı kenara çekip eğitim verilmeliİşlevi de yok ki 1 dk diyor
Ferhaaaans nerdesin anneeemm senlik konular varYok işte adam da çözüm yok.. Adamı kenara çekip eğitim verilmeli
Ayrıntılar da ne varmış ki gayet normal yazmış kadın başlıkta yaziyor ne olduğu girmeseydinizNeden bu kadar ayrıntı?
Sorunuza gelecek olursam; yargıtayın boşanma sebebi saydığı bir problemden bahsediyorsunuz. Evet oldukça önemli.
Ne boyu var ne işlevi, yapmayın yanarsınız.
Cinsellik sandığınızdan çok daha önemli evlilikte. Hatta o kadar önemli ki, pek çok şeyin gözünüze batmasını engelliyor. İyi bir cinsel hayat iyi bir evliliğin anahtarıdır. Küçük cinsel organ ve başarısız cinsellik deneyimim oldu; çocuğun hiçbir şey gözüme gelmedi. Bitti gitti. İyi ki de bitmiş.
Evlendikten sonra yürütemediğinizi fark ettiğinizde boşanmak daha mı kolay olacak? Ailenize ne diyeceksiniz?Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten
Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?