Bu şekilde farklı algılara sahip çiftlerin çok fazla sorun yaşayacağını düşünüyorum ben açıkçası.Kendinize göre belirli titirler edinmişsiniz.Anal ve oral ilişkiyi bu denli marjinal görüyorsanız doğal olarak bunu yapan insanları da aynı şekilde marjinal görüyor ve bunu yapmamış ya da yapmayacak olmayı bir artı değer olarak algılıyorsunuz.Partneriniz size böyle algılamadığını söylediğinde yaşadığınız hayal kırıklığının nedeni de bu.Tabii bu böyle kapanacak bir mesele değil, çünkü yapmadığınız şeyler üzerinden değerler oluşturmuşsanız yine benzer şeylerde eşinizin açık görüşlü olması ve bir şeyleri yargılamıyor olması aynı şok ve incinmeyi yaratacaktır sizde.Örneğin yıllar önce buraya bir konu açılmıştı, eşim bekarete önem vermediğini söyledi, oysa ben onca zaman kendimi ona sakladım, bunun bir kıymeti olmalıydı, bunu yaşamış kadınlardan beni daha değerli üstün ve temiz görmeliydi, dünya başıma yıkıldı, onun için kıymetli bir özellik değilmiş bu, bunu yaşamış kadınlarla aynı değeri veriyor bana filan diye konuşuyordu.Sizde de buna benzer çokça kırılma çıkma ihtimali yüksek.