- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sorduğum için pişman oldum. Bilmemek en iyisi olurdu. Resmen boş bulundum. Birde "saçmalama tabi ki hayır o kadar da değil" falan gibi bir tepki bekliyordum sanırım kendisinden. Evet yaşadım diyince şok geçirdim. Bir tiksinti hissettim ve bunları yaşamış olması evliliğimizde problem olur mu diye düşündüm. Rutin gelebilir bir yerden sonra
Tabii canımBana " bir kez yaşadım kız arkadaşımın isteği üzerine.
yüzde yüz aynı hislerle okudum . allah affetsin ben orale karsı biriyle asla evlenmemYazık üzüldüm adama selam sexi ölü balık gibi yatmak olduğunu sanan bağyan![]()
Tabii canım
Bir kadın bunu isterse anca bekaret yüzünden ister (anal seksi sevip yapanları tenzih ederim eğer öyle olsaydı böyle bir cevap gelmezdi)
Bu durumda nişanlınız ya yalancı ya da ikiyüzlü. Cevabını duymaya kaldıramayacağınız sorular sormayın.
Ama madem öğrendiniz buna göre sorgulayın ilişkinizi.
Anal ilişkiyle sapıklığı nasıl bağdaştırdınızDikkat et anal sex ne biliyim bir kiz istediği diye ??
Tamam gecmiş gecmişte kalmiş herkez hata yapar ama hic sana karşi sapik bir girişimlerde bulundu mu laf olsa bile
Hayır hiç olmadı. Bir kaç kez yakınlaştık ve nerde istediysem orada durdu. Ama çok pasif bir erkek değil. Cinselliğin evlilik için önemli olduğunu düşünür ve çeşitlendirmek ister. Ama istemediğim bir şey için zorlamayacağını söylüyor. Yapısı da böyle. Sevgiyi daha ön planda tutuyorDikkat et anal sex ne biliyim bir kiz istediği diye ??
Tamam gecmiş gecmişte kalmiş herkez hata yapar ama hic sana karşi sapik bir girişimlerde bulundu mu laf olsa bile
Yazık üzüldüm adama selam sexi ölü balık gibi yatmak olduğunu sanan bağyan![]()
Evet sorduğum için pişman oldum. Bilmemek en iyisi olurdu. Resmen boş bulundum. Birde "saçmalama tabi ki hayır o kadar da değil" falan gibi bir tepki bekliyordum sanırım kendisinden. Evet yaşadım diyince şok geçirdim. Bir tiksinti hissettim ve bunları yaşamış olması evliliğimizde problem olur mu diye düşündüm. Rutin gelebilir bir yerden sonra
Bir erkeğe orale karşıyım demek adam kesin pisman olmuşturyüzde yüz aynı hislerle okudum . allah affetsin ben orale karsı biriyle asla evlenmem![]()
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Çeşitlendirmek gerekiyor ve bunun için elimden geleni yaparım. Zaten o da rutinlik sıkacak bir yerden sonra dedi. Ama bu anal ya da oral ile olmamalı. Böyle bir beklentisi yok. Ben bunu duyunca ağladım bile. Biraz saçma mı oldu bilmiyorum duygularım karman corman oldu. Tiksinti hissettim
O zaman tepkiniz abartılı, nisanı atmayı falan düşünmekte aynı şekilde. Mühim olan evlilik sonrası sizin sınırlarınıza saygı duyması.Hayır dini açıdan hiç bir düşüncem yok. Sadece pozisyonu,normalin dışına bu kadar çıkışı bana iğrenç geliyor. Sanırım bir de toplumsal bir algı var bu konuda ben de. Bilemiyorum inanın
Kız arkadaşları ile ilişkileri olmuş. Bu ilişkiyi yaşadığı kız ile ne çeşit bir ilişki yaşadığını bilmiyorum. Neden bunu tercih ettin dediğimde karşımdakinin isteği böyleydi dedi. Ben zaten o ara dağılmıştım. Ergenlik sayılabilecek dönemlerde yaşanan şeyler. Şuan 30 lu yaşlara yakınız ikimizdeBir şey sorucam vajinal ilişki yaşamış mı peki?
Dediğim gibi bunu yaşayıp yaşamamak tamamen tercih meselesi ama bunun evliliğinizi etkileyeceğini düşünmüyorum.Öyle mi dersiniz ? Kuruntu mu yapıyorum. Tuhaf hisettim. Evliliğimizde sorun olur mu diye düşündüm. Senden istemem böyle şeyler dedi ama ya yetersiz gelirse yaşadıklarımız. Sonuçta deneyimlemiş. Bir de ondan bunu yaşamış olmasını beklemezdim galiba. Bana " yok artık tabi ki bunu da yaşamadım o kadar da değil" gibi bir cevap bekledim galiba
Daha önce bana yalan söylediğine şahit olmadım. Bekarete önem de vermez. Karşıdaki insanın fikirlerine saygı duyar ama. Kızın kaygısı ne bilmiyorum. Birazda ergenlik dönemi yaşanan bir şey. Üniversitenin ilk yılları. Şuan olsa yaşamamış olmak daha iyi olabilirdi dedi. Yaşlarımız 30 lara yakın şuan. Bilmiyorum. Kaygılıyım sanırım biraz da tiksindimTabii canım
Bir kadın bunu isterse anca bekaret yüzünden ister (anal seksi sevip yapanları tenzih ederim eğer öyle olsaydı böyle bir cevap gelmezdi)
Bu durumda nişanlınız ya yalancı ya da ikiyüzlü. Cevabını duymaya kaldıramayacağınız sorular sormayın.
Ama madem öğrendiniz buna göre sorgulayın ilişkinizi.
Ben de kan verme pozisyonu diyorumPatates çuvalı pozisyonu diyorum ben ona.![]()
Ozm belki de hatasinin kedisi de farkinda sizi zorlamiyorsa size değer veriyordur hic bir erkek zaten sevdiği kizla evlenmeden dokunmak istemez daha doğrusu kendini durdurur .umarim mutlu olursunuz ama problemlerinizi sürekli konuşun konuşmak iyidirHayır hiç olmadı. Bir kaç kez yakınlaştık ve nerde istediysem orada durdu. Ama çok pasif bir erkek değil. Cinselliğin evlilik için önemli olduğunu düşünür ve çeşitlendirmek ister. Ama istemediğim bir şey için zorlamayacağını söylüyor. Yapısı da böyle. Sevgiyi daha ön planda tutuyor
Ozm belki de hatasinin kedisi de farkinda sizi zorlamiyorsa size değer veriyordur hic bir erkek zaten sevdiği kizla evlenmeden dokunmak istemez daha doğrusu kendini durdurur .umarim mutlu olursunuz ama problemlerinizi sürekli konuşun konuşmak iyidir
Evlenmeden anal ilişkiye girmek hemde haram olan birşey evliyken hadi neyse de size sapik ca gelmiyorsa bilemem artikAnal ilişkiyle sapıklığı nasıl bağdaştırdınızay bu kk beni oldürecek
![]()