Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Susamam bu olay karşısında zaten. İlla açılacak bu iki konu. Yoksa yüzüğünü veririm gider başımdan.Erkeklerin kendi aralarindaki muhabbetleri biraz absürt kacabiliyor.Hani evde esinin sözünden cıkmayan arkadas ortamında kulhanbeyidirya hatta geyigi yapilir görmüşsünüzdür bu tarz videolar onlar gibi düsünün.
Birkere görmemeniz gereken birşey olsa o yazısmalar imha olurdu.
Hadi silmedi diyelim sizin görebileceginiz bir ortam oluşturmaz oluştuğundada diken üzerinde olurdu.
Görmemeniz gereken yazısmalari seytan dürtmüs görmüssünüz soguk yapmaktansa gördügümü söyler mahcubiyetini gördüğümde rahatlardim.
Daha dün öğrendim canım1 sene iyi susmuşsunuz bence.
Hımmm pardon.Daha dün öğrendim canım
Konuyu açınca 1 yıl önce olduğunu söyleyecek. Daha nişanlı değildik dicek.Aynı şekilde aynı sını siz de onun görebileceği şekilde kız grubunuzla muhabbet yapın bakalım tepki gösterecek mi? Gösterirse hesabını sorarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?