Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Bi de kendisinin iki yüzük alacağı parası yok diye annem yardımcı olmuştu.
Bakmıyor haline, bi de bunun goygoyunu yapıyor işte olaya bakın
Şu dediğiniz hiç hoş değil ama evlenmeyin yüzüğü almaya bile parası olmayan adamla ayyy
Sanki adama zekat verdiniz bizde de biz aldık yüzüğü sanki ev araba aldınız

Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?

Evlilik maalesef cok sabır isteyen bir kurum.O yola girmissiniz nisanlınız saygısızlıkta yapmamıs aslında anladigim kadari ile.İnan 17 yıl evlilikte dıs gorunusum, isim, ailem deseydim simdiye boşanık bir kadın olurdum fevri cıkıslari sakince yere birakmalisin;dd mesela şu son cumlelerini duyan erkek olay yokken bunu diyorsan sen bilirsin dese mesela pire icin yorgan yandı bitti gitti olur.

2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
oooo bu ne demek ya bir önceki yorumunuza kızmıştım ama ben o adamı elimle boğardım anneme böyle söylese terbiyesiz herif

Şu dediğiniz hiç hoş değil ama evlenmeyin yüzüğü almaya bile parası olmayan adamla ayyy
Sanki adama zekat verdiniz bizde de biz aldık yüzüğü sanki ev araba aldınız
Maddi durum olarak ondan güçlüyüz. Bi yüzük altı üstü bizim için.
Ama yüzük alındığı için de 2000 tl girmiştir kalıbı daha mı hoş size göre?

Diğer kısımları bilemem ama annenizle alakalı yorumu çok çirkin bence. Kendi adıma sık bulmadım. Bulamadım.

Maddi durum olarak ondan güçlüyüz. Bi yüzük altı üstü bizim için.
Ama yüzük alındığı için de 2000 tl girmiştir kalıbı daha mı hoş size göre?
Gerçekten haklıymışsınız adam çok terbiyesiz size hak verdim bir önceki yorumumda da yazdım

Saygısız bir dille anlatmış.
Hem bir yüzük alacak durumda değilsin, hem de benim annem hakkında o kim de böyle bir yorum yapabilme hakkına sahip? Ne yani amaç arkadaşlarına hava atmak mı? Zengin aile buldum bana para harcatmıyorlar şeklinde hava atıyor millete. Bi yüzüğe böyle yapan daha büyük olaylarda neler yapar sizce

Adam anneniz için öyle bir şey yazmış gerçekten kabul edecek misiniz? dediğim gibi yüzüğü ya alın ya parasını isteyin kendisine "girsin"

Yanımdayken başkalarına bakıyor demişsiniz, iğrenç adamın size hiçbir saygısı yok sizi adam yerine koymuyor. Bu basbayağı ayrılma sebebi. Elin saygısız rezilini adam edip, cebine para koyarsanız böyle tepenize çıkar. Size ders olsun kimseye gereğinden fazla değer vermeyin. Anne için yazılanı haydi erkekler böyle konuşuyor işte diyip kabul etsenz bile buranın kabule dilir hiçbir tarafı yok. hayatboyu etrafa bakan bir adamı nasıl kolunuza takıp gezdirceksiniz? Utanç verici.

Son düzenleme:
Bende aynen koyulaştırdığım kısım gibi düşündüm malesef

Çok haklısınız. Üstüne bir şey diyemiyorum.

Bakmak var bakmak var. Boyle bakiyorsa benim de kabul edeceğim bir sey degil. Bu bile ayrılık sebebi olarak yeterli benim açimdan.

Katılıyorum kesinlikle.
Klasik erkek muhabbeti

Bu tarz soyledigini simdi gördüm yahu. Olan annesine oldu dediniz diye saygısızlık etmedim dedim.Valla hic susmaz o an ben yapıstırırdım lafı.Konus biran önce tepkisine göre yol belli olur.

Şu yüzük ve anneniz muhabbeti hiç hoş olmamış. Ben de olsam takar ve çok sinirlenirdim. Terbiyesizlik! Ben bu erkekleri anlamıyorum silah zoruyla mı nişanlanıp evleniyorlar?

Onun dışında bu erkeklerin onların tabiriyle karı kız muhabbetleri hep var. Onlara aman der geçerim, hatta denk gelirsem ben de kütür kütür erkekler de var diye belaltı vurur geçerim.

aynen öyle. ailem bana her zaman tanı ve ona göre kararını ver diyorlar. nişanlanmamıza rağmen.
ben dan öğrendim ve olayı konuşmadan asla rahat edemem. isterse her şey bitsin böyle seviyesiz birini adam edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…