Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Abartıyorsunuz hiç kız kıza geyik muhabbetleri yapmadınız mı?
Misal yakın arkadaşlarla yakışıklı bir ünlüden bahsederken "offf gerçekten ne yakışıklı adam" demez miyiz?
Eşlerimizi değersizleştirmiş mi oluyoruz bu durumda?

Sadece ekranda birini görüp beğenmek ayrı bir olay,

Gerçek hayatta sıradan bir insanı görüp "bebek gibiydi" demek ayrı bi olay. Nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum ki

Sadece ekranda birini görüp beğenmek ayrı bir olay,

Gerçek hayatta sıradan bir insanı görüp "bebek gibiydi" demek ayrı bi olay. Nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum ki
Anlamayacağınızı olayı bu kadar abarttığınızdan dolayı tahmin etmiştim zaten.
Adam sizinle nişanlı bile değilmiş o şakayı yaptığında.
Sonuçta kızı tavlamaya çalıştım, buda köşede dursun tarzı yazmamış ki arkadaşlarına.
Bekar bir erkek bekar arkadaşlarıyla geyik muhabbeti yapmış
Bunun mu hesabını soracaksınız nişanlınıza?
Sorar ve bunun için tartışırsanız, nasıl bir çözüm beklentiniz var?

olay terbiyesizliğe girecekse, nişanlınızın güvenini kullanarak whatsap grup konuşmasına bakmak da bence terbiyesizlik. daha da ötesi güvensizlik. her erkeğin erkekler arası bir grubu var bu şekilde. benim eşimin de var. bir defa bile açıp bakmışlığım yok. benim de kızlarla bir grubum var, eşim de bir defa ne konuşuyosunuz diye bakmadı. bir başkasının "özel alanı"na izinsiz girmek ayıptır. bunu baştan söyleyeyim. bu şekilde elde ettiğiniz her bilgi ne olursa olsun bence sizin ayıbınızı asla örtmez. eşim bir defa telefonumu alıp yan odaya gitti. kendi telefonu sanarak. telefonlarımız aynı model ve renkte. saniyesinde farkedip geri getirdi, ona bile "sen ne arıyosunki benim telefonumda. güven sorunun mu var. varsa sor söyleyeyim" içeriğinde kıyameti kopardım. siz daha nişanlınızın özel alanlarına saygı duymuyorsunuz. o da diğer konular neyse de annenizin aldığı 2000 liralık yüzük için "nasıl çaktım ama " konseptli davranışlar sergiliyor. bence siz evlilik meselesini yavaşça yere bırakın. güvenmediğiniz biriyle sevgili olmayı bile düşünmeyin. o beyefendi de bi yüzük için efelik taslamasın sağda solda, büyüsün biraz. siz güvendiğiniz ve özel alanına saygı duyduğunuz biriyle, o da yüzük almayı kazık atmak gibi değil de bir gurur meselesi gibi görebildiği biriyle evlensin.

Bilenler bilir gevseklikte bir numarayımdır. Cogu seyi takmam, gereksiz. Bende gruplarımda gereksiz anlamsız konusmalar yaparım.
Fakat konu annemse orda herkes dursun. Ne demek 2000₺ ona girdi?
Ben bu tip saygısız cibiliyetsize bir güzel evirir cevirir travma yasatır dehlerim. Ömrü boyunca unutamaz. Sonra otursunda konuşsun bakalım grubunda.

Simdiden masrafı car cur etmeye baslamıs. Sefalat kapıdan girerse ask bacadan kacarmıs zaten fragman baslamıs sizde. Yok ayrılamam edemem derseniz sakın konuyu açmayın.

Erkekler erkeklerle bir araya geljnce iclerinden gelsin veya gelmesin bu tarz muhabbetlere dahil olmazlarsa dislanacaklarini, asagilanacaklarini düşünüyorlar. Niyeyseeee.... erkek mallıgı basitçe. En ozguven sahibi benim diyen erkek bile arkadas ortamindaki bu konulardan geri kalirsam ne derler ezikligini yasiyor. Bu konuda ozguvenleri sıfır gercekten. Bence buna engel olmanin cok bi yolu yok. Cok buyutmeye de gerek yok. Bence. Evlenixe bekar arkadaslariyla ve onlairn ortamlariyla mesafeli olmasini saglamalisiniz bence. Cunku erkekler arkadaslarinin haklarinda ne dusundugunu fazlaca onemsedigi icin, cagirildigi yere gitmeyince, gittigi yerden vakitlice kalkmak isteyince arkalarindan konusulacagini düşünüyor. Ee bekar arkadaslarin da evde bekleyeni olmayinca sabahlar olmasin modunda oluyorlar, yani onlarin ortami evli bi erkege uymaz. Bosuna kafasina takar durur

Ahahah aynen gelen bebek gibi kızlar da onu bekliyordu, sevgilisi olmasa her gün birisiyle takılacaktı. Ne sanıyo bunlar kendini ya nerden çıkarıyolar kendilerinin fasülyeden nimet olduğunu paşam lütfetmiş, ne görüyo aynaya bakınca acaba
Terbiyesiz ya, ölüyosun sen sanki nişanlanayım diye. Çok kıymetli zat ya sen yapıştın yakasına benle nişanlan diye. Şu erkeklerin “olum tıtıtı evlenmeyin lan tıtıtı argadaşı gaybettik yav tıtıtı” muhabbetine ifrit oluyorum. Bazı kadınlar da gülüyor arkadaşı kaybettik muhabbetine burda görüyorum. Neden evliliğin kadınların erkekleri kandırması olarak görülmesini normalleştiriyoruz?

haklısınız. ben 1 yıldan beri nişanlı 2 yıldan beri de sevgiliyim.
aramızda hiçbir gün telefon karıştırma mevzusu geçmedi.dün dediğim gibi tesadüfen gelişti olay.
bilinçli olarak yapılmadı. en sonda da çok güzel eleştirmişsiniz, teşekkürler.

Telefon , mesaj muhabbetini geçin de daha nişanliyken gözünü dışardan alamayan adamla niye bir yıldır evlilik hazırlığı yapıyorsunuz? Karaktersizin teki belli ki saklamaya bile çalışmıyor üstelik, çok zengin parası için katlaniyorsunuz desem o da değil. Çok mu yakışıklı ? Bradley Cooper gibi böyle?

Evlenme.
Bunu bilerek evlenme onunla.

Taa 1 sene önceki mesajları nasıl buldunuz:) insan arada siler onları hiç akıl yok bunlarda

Biraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
Annem için böyle bi şey söylenmesini ASLA tolere etmem. Büyük konuşuyorum o kadar. Ayrıca kusura bakmayın da sizin önceki konuların da maşallahı varmış. Sanırım sadece buraya yazmakla yetiniyorsunuz. Sadece adam da değil gerçi siz de kendinizi çok yukarda görüyosunuz, aşşşırı merak ettim çift olarak sizi

Son düzenleme:
Kızları kesmesi özellikle yanınızda, yok bebek gibi demesi ayrılma sebebi.
Annesine girdi 2000₺ demesi ise rezil edip itin bir tarafına sokup şuna bak hem fakir hem gurursuz denilerek kapının önüne koyma sebebi.
Normal şartlar altında kimseyi maddi durumdan vs vurmayı hoş görmem ama bu çok fazlasını hak etmiş.
Ha bu arada bu adamın bırakın size, sizinle alakalı hiçbir şeye saygısı yok. Hiçbir ahlaki değeri yok söz konusu siz olunca.

bunu görmemiştim konuyu açarken yazdığınıza istinaden yazmıştım bende
evet bu ilişkide olduğu kişiye büyük saygısızlık

ben konuda en buyuk yanlisi sizin whatsup mesajlarini okumaniz olarak gordum,

galiba bu mesajima alacagim 3 hayirla kk dan ugurlanacagim

onun disinda genel dusuncem, insanlar surekli dikkatli olamazlar, arada gaf yapmak, sakanin dozunu kacirmak vs olabilir seyler.
he ben hic tanimamisim bu adami diyorsaniz o durum baska.

Erkekler arasında döner bu tarz mevzular bunu hoş karşılamasam da bu gerçeği değiştirmiyor. Ayrıca fiili bir durum olmadıktan sonra bırak isteyen istediğini konuşsun birazda hem cinslerine gövde gösterisi yapıyorlar . Annenizle ilgili kısımda ise saygıyı aşmış biraz ama olan olmuş ayrılmak gibi bir düşünceniz yoksa boşuna ortalığı karıştırmayın bence.

Annemle ilgili olan konu canımı sıkıyor.
Gerisi boş bir şov benim için.

evet benimki de hata. ama benim olayım tesadüfen gerçekleşti anlattığım gibi bilinçli değil.

şakanın dozu hiçbir zaman aile bireyleri için aşılamaz bana göre.

Sizi yanında tutan nedir acaba? Basiretiniz bağlanmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…