Abartıyorsunuz hiç kız kıza geyik muhabbetleri yapmadınız mı?
Misal yakın arkadaşlarla yakışıklı bir ünlüden bahsederken "offf gerçekten ne yakışıklı adam" demez miyiz?
Eşlerimizi değersizleştirmiş mi oluyoruz bu durumda?
Anlamayacağınızı olayı bu kadar abarttığınızdan dolayı tahmin etmiştim zaten.Sadece ekranda birini görüp beğenmek ayrı bir olay,
Gerçek hayatta sıradan bir insanı görüp "bebek gibiydi" demek ayrı bi olay. Nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum ki
Ahahah aynen gelen bebek gibi kızlar da onu bekliyordu, sevgilisi olmasa her gün birisiyle takılacaktı. Ne sanıyo bunlar kendini ya nerden çıkarıyolar kendilerinin fasülyeden nimet olduğunuÇalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış.
Terbiyesiz ya, ölüyosun sen sanki nişanlanayım diye. Çok kıymetli zat ya sen yapıştın yakasına benle nişanlan diye. Şu erkeklerin “olum tıtıtı evlenmeyin lan tıtıtı argadaşı gaybettik yav tıtıtı” muhabbetine ifrit oluyorum. Bazı kadınlar da gülüyor arkadaşı kaybettik muhabbetine burda görüyorum. Neden evliliğin kadınların erkekleri kandırması olarak görülmesini normalleştiriyoruz?Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
haklısınız. ben 1 yıldan beri nişanlı 2 yıldan beri de sevgiliyim.olay terbiyesizliğe girecekse, nişanlınızın güvenini kullanarak whatsap grup konuşmasına bakmak da bence terbiyesizlik. daha da ötesi güvensizlik. her erkeğin erkekler arası bir grubu var bu şekilde. benim eşimin de var. bir defa bile açıp bakmışlığım yok. benim de kızlarla bir grubum var, eşim de bir defa ne konuşuyosunuz diye bakmadı. bir başkasının "özel alanı"na izinsiz girmek ayıptır. bunu baştan söyleyeyim. bu şekilde elde ettiğiniz her bilgi ne olursa olsun bence sizin ayıbınızı asla örtmez. eşim bir defa telefonumu alıp yan odaya gitti. kendi telefonu sanarak. telefonlarımız aynı model ve renkte. saniyesinde farkedip geri getirdi, ona bile "sen ne arıyosunki benim telefonumda. güven sorunun mu var. varsa sor söyleyeyim" içeriğinde kıyameti kopardım. siz daha nişanlınızın özel alanlarına saygı duymuyorsunuz. o da diğer konular neyse de annenizin aldığı 2000 liralık yüzük için "nasıl çaktım ama " konseptli davranışlar sergiliyor. bence siz evlilik meselesini yavaşça yere bırakın. güvenmediğiniz biriyle sevgili olmayı bile düşünmeyin. o beyefendi de bi yüzük için efelik taslamasın sağda solda, büyüsün biraz. siz güvendiğiniz ve özel alanına saygı duyduğunuz biriyle, o da yüzük almayı kazık atmak gibi değil de bir gurur meselesi gibi görebildiği biriyle evlensin.
Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Taa 1 sene önceki mesajları nasıl buldunuz:) insan arada siler onları hiç akıl yok bunlardaBu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Çünkü uzun süredir konuşulmuyor grupta. bu arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakmıştıTaa 1 sene önceki mesajları nasıl buldunuz:) insan arada siler onları hiç akıl yok bunlarda
Annem için böyle bi şey söylenmesini ASLA tolere etmem. Büyük konuşuyorum o kadar. Ayrıca kusura bakmayın da sizin önceki konuların da maşallahı varmış. Sanırım sadece buraya yazmakla yetiniyorsunuz. Sadece adam da değil gerçi siz de kendinizi çok yukarda görüyosunuz, aşşşırı merak ettim çift olarak siziBiraz argo söylemiş canım.
2000 tl ona girdi yazmış. Ben bu şekilde yazmak istemiştim. Bu dalga geçilecek bi konu mu?
bunu görmemiştim konuyu açarken yazdığınıza istinaden yazmıştım bendeBu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Annemle ilgili olan konu canımı sıkıyor.Erkekler arasında döner bu tarz mevzular bunu hoş karşılamasam da bu gerçeği değiştirmiyor. Ayrıca fiili bir durum olmadıktan sonra bırak isteyen istediğini konuşsun birazda hem cinslerine gövde gösterisi yapıyorlar . Annenizle ilgili kısımda ise saygıyı aşmış biraz ama olan olmuş ayrılmak gibi bir düşünceniz yoksa boşuna ortalığı karıştırmayın bence.
evet benimki de hata. ama benim olayım tesadüfen gerçekleşti anlattığım gibi bilinçli değil.ben konuda en buyuk yanlisi sizin whatsup mesajlarini okumaniz olarak gordum,
galiba bu mesajima alacagim 3 hayirla kk dan ugurlanacagim
onun disinda genel dusuncem, insanlar surekli dikkatli olamazlar, arada gaf yapmak, sakanin dozunu kacirmak vs olabilir seyler.
he ben hic tanimamisim bu adami diyorsaniz o durum baska.
evet benimki de hata. ama benim olayım tesadüfen gerçekleşti anlattığım gibi bilinçli değil.
şakanın dozu hiçbir zaman aile bireyleri için aşılamaz bana göre.
Sizi yanında tutan nedir acaba? Basiretiniz bağlanmış gibi.Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?