ben olanları söylüyorum yıllardır tanışıyormuşuz gibi yorum yapma hakkı neden?Yaaa, bak işte demek böyle düşünenlerde var.
Gerçekten çok tuhaf bir kadın. Çok tuhaf. Yok ben zorum. Yok ben prensesim, yok zenginim, yok ben gelemem bunlara falan hikaye.
Sorunları var heralde.
soğumak için sebep aramıyorum. destek de istemiyorum.bence ikiside var , mantığına uymayan durumlar var ama duygusallıkta olduğu için arkasını dönüp gidemiyor. aradaki bağı koparamıyor bizden destek istiyor onu soğutmak için belkide . tamamne duygusal değil . gözü görmezdi bunları.
İnşallah adam kendini sizden kurtarır. Lafa bak ben ve ailem karar verirmişmiş. Ben ya da nişanlım değil demiyorsunda ben ve ailem afhjk yorumlarını okudukça bir öğğ oldum bence adam normalde sen kendince yazıp çiziyorsun adamı gömüyorsun sadece ama sende biliyorsun ondan başkası seni çekmez tasmada takamazsın bu adama taktığın gibi bunu bildiğin için gelgitler yaşıyorsunsize öyle gelmiş. maddi durumu aşmasak o kadar tatile gidemezdik veya aynı yerde kalma sorunumuz olsa o kadar baş başa kaldık illa tartışırdık. düzelmeyen şeyleri söylüyorum zaten bunlar yoluna girmese neden söylemiyim?
ayrılma kararını ben ve ailem verebiliriz sadece teşekkürler yorumunuz için
O zaman sorma soru. her yerde aynı cevapları alıyorsunuz ama halen daha nişanlını harcatıyorsun insanlara. asıl hiçbir erkek bu yaptığınızı kaldıramaz egosuna fazla gelir. kendinize gelin ve adamı da sık boğaz etmeyi bırakın.ben olanları söylüyorum yıllardır tanışıyormuşuz gibi yorum yapma hakkı neden?
senden de güzel stalker olurmuşen son ekşi duyuruda da biri böyle dedi ama küfürlü versiyonunu yazdığı için sildi sanırım sorusunu soru sahibi ahahahaha
Şöyle düşünün. Erkekleri anlayamayız. Ben anlamıyorum şahsen çoğu şeylerini. Öyle kabul ediyorum. Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla arasında ne konuşursa konuşur, aynı şekilde onlar da bizi anlamıyor. O yüzden benim de arkadaşalrımla ne konuştuğumu onun anlamasını beklemiyorum. Çok da şey etmemek lazım yani=)evet birkaç tanesine denk geldim. beter şeyler var ama bunları nasıl kabul ediyorlar anlamıyorum.
ben geçmişte öylesine söylenen bişeyi bile sorun edebiliyorum.
belki de özelden konuştuğun insanlardan biri de benimdir ne dersin? çok fazla yorma beni. bu yazdıklarının hepsini nişanlına göster. hatta bu soru hariç hepsini göster. yine de adam bize hak verecektir. bence doktora görünün, size de iyi gelir.senden de güzel stalker olurmuş
onunla alakası yok. gerekli de çok yorum yazıldı gereksiz de. özelden konuşmaya devam ettiğim birkaç mantık çerçevesi içinde yorumlaştığım insanlar var. rahat ettin mi bu detayı da öğrendin
duyuruya yazmadan önce yorum yapan insanlardı imkansız senin olman o yüzden.belki de özelden konuştuğun insanlardan biri de benimdir ne dersin? çok fazla yorma beni. bu yazdıklarının hepsini nişanlına göster. hatta bu soru hariç hepsini göster. yine de adam bize hak verecektir. bence doktora görünün, size de iyi gelir.
çoğu kişiden böyle yorumlar alıyorum. sabah ablama anlattım nişanlımı en çok tanıyan o.bence abartıyorsun canım kadınlar arasında bizde yapıyoruz böyle sohbetler normal yanii... önüne bak tatlım
kesinlikle haklısın canım bak şöyle örnek veereyim hafta sonu eşim kuzeni ve kuzeninin eşi dışarı çıktık,karşı masada ki cocuk beni kesiyordu ve allah için hoş cocuktu, kuzeninin eşiyle samimiyiz kız fark etmiş cocugun bana baktıgını, ğülüştük bende ah şimdibekar olcaktım bırakmazdım bu çocuğu dedik ve güldük bu benim yapacağım anlamına gelmez o anlık konuşmda esnasında geçen bir laftı güldük ve kapandı konu..bu tarz şeyler olur cnm çok normal yeri gelir sende yaşarsın:)çoğu kişiden böyle yorumlar alıyorum. sabah ablama anlattım nişanlımı en çok tanıyan o.
yüzük konusunu asla açmamam gerektiğini söyledi çünkü erkek ortamlarında sürekli böyle şeyler döndüğünü, yeri gelince biz de onun annesi hakkında sınırımızı aştığımızı söyledi bilinçli söylediğimi düşünmedi. haklıydı.
diğeri siz ilişkinin 3. ayında olan bir şeydi dedi ve mesajı şu an okuduğunu değil siz 3. ayınızdayken gördüğünü söyle dedi. böylece mesajları okuduğunu söyleyip zor durumda kalmazsın dedi. ben de öyle yapıcam.
ablam çok olgunlukla karşıladı. çünkü nişanlımın benim için ve ailem için yaptıklarına en çok şahit olan insan o.
onun dediklerini yapıcam.
teşekkürler herkese yorumlar için
evet, ben sizin gibi olgunlukla karşılayıp gülüp geçemiyorum. sevdiğim insan bana %100 ait olsun istiyorum 99 değil. Keşke sizin gibi görebilsem biraz olayı. Ama bu olay bana büyük bi ders oldu bişeyi olsa çıkardı bütün konuşmaları benim elimdeydi. Yapsa daha 3 aylık sevgiliyken yapardı zaten o bahsettiği kişiyle.kesinlikle haklısın canım bak şöyle örnek veereyim hafta sonu eşim kuzeni ve kuzeninin eşi dışarı çıktık,karşı masada ki cocuk beni kesiyordu ve allah için hoş cocuktu, kuzeninin eşiyle samimiyiz kız fark etmiş cocugun bana baktıgını, ğülüştük bende ah şimdibekar olcaktım bırakmazdım bu çocuğu dedik ve güldük bu benim yapacağım anlamına gelmez o anlık konuşmda esnasında geçen bir laftı güldük ve kapandı konu..bu tarz şeyler olur cnm çok normal yeri gelir sende yaşarsın:)
kaç yaşındasın canım sen? bende sana katılıyorum başka biri asla olamaz ,bakmasına bile deliririm ...ama dediğin gibi sevgiliyken bu tarz bir konuşma geçer çok normal en azndan başka şeyler görmedin canım bu cocuk sana sadık ve seni seviyor bes belli:)evet, ben sizin gibi olgunlukla karşılayıp gülüp geçemiyorum. sevdiğim insan bana %100 ait olsun istiyorum 99 değil. Keşke sizin gibi görebilsem biraz olayı. Ama bu olay bana büyük bi ders oldu bişeyi olsa çıkardı bütün konuşmaları benim elimdeydi. Yapsa daha 3 aylık sevgiliyken yapardı zaten o bahsettiği kişiyle.
Artık bişeyleri sorgulamadan devam edicem. Böylesi ikimize de eziyet.
Teşekkürler tatlım örnek için
Şunun yüzünden siz ayrılmalısınız diyorum amaBu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum
26 yaşındayım. teşekkür ederim canım benim güzel yorumların için.kaç yaşındasın canım sen? bende sana katılıyorum başka biri asla olamaz ,bakmasına bile deliririm ...ama dediğin gibi sevgiliyken bu tarz bir konuşma geçer çok normal en azndan başka şeyler görmedin canım bu cocuk sana sadık ve seni seviyor bes belli:)
Birinci tekil ağızdan söylenmesi ayıp olan cümleler hep, nasi kurulur bu cümleler utanmaksizin bilmem. Yanıma yakış dedim, dış görünüş ve maddiyat olarak daha iyiyim, maddiyat konusunu hallet...napsin adam soygun mu yapsin. Kisa surede hallettigine göre öyle bisey yaptı heralde :) sen bu adami iyi bulmuşsun bence takilma 8 ay onceki mesajlara ve bildiğini de söyleyip hic yüz göz olma ne geregi var adam sana tapıyor zaten.İnşallah adam kendini sizden kurtarır. Lafa bak ben ve ailem karar verirmişmiş. Ben ya da nişanlım değil demiyorsunda ben ve ailem afhjk yorumlarını okudukça bir öğğ oldum bence adam normalde sen kendince yazıp çiziyorsun adamı gömüyorsun sadece ama sende biliyorsun ondan başkası seni çekmez tasmada takamazsın bu adama taktığın gibi bunu bildiğin için gelgitler yaşıyorsun
Buna kim inanir? 8 ay içinde tutmuşsan bi daha soylemezsin zaten. Yeni okuduğunu düşünecek her türlü, zaten bi suredir asiri soguk davraniorum diosun cok zor degil kafada birlestirip geriye gitmesi, ne zaman okuduğunu bulmasi. Hem 3. Ayda okuyunca gene sen okumuş olmuyor musun? 6 aydan fazla süre geçtiği için suçun zaman aşımına mı uğruyor? Biseyi görüp 8 ay içinde tutabilcek bir insanin ilk önce sinsiliginden şüphe ederim + madem tutmus niye evlilik öncesi işi bozmaya calisio gibi su an gündeme getirio diye niyetinden şüphe ederim. Ablan pek parlak değilmiş bostan yere tavsiye alma özelini anlatmamış olursun hem yarin bi gun sen unutursun ablan hep hatirlar.çoğu kişiden böyle yorumlar alıyorum. sabah ablama anlattım nişanlımı en çok tanıyan o.
yüzük konusunu asla açmamam gerektiğini söyledi çünkü erkek ortamlarında sürekli böyle şeyler döndüğünü, yeri gelince biz de onun annesi hakkında sınırımızı aştığımızı söyledi bilinçli söylediğimi düşünmedi. haklıydı.
diğeri siz ilişkinin 3. ayında olan bir şeydi dedi ve mesajı şu an okuduğunu değil siz 3. ayınızdayken gördüğünü söyle dedi. böylece mesajları okuduğunu söyleyip zor durumda kalmazsın dedi. ben de öyle yapıcam.
ablam çok olgunlukla karşıladı. çünkü nişanlımın benim için ve ailem için yaptıklarına en çok şahit olan insan o.
onun dediklerini yapıcam.
teşekkürler herkese yorumlar için
Tasmayı sıkı tut adhjjKızlar her şeyi konuştuk. Ablamın bahsettiği gibi anlattım.
3 aylık ilişkide ben ve şu anki ben bir miyiz sadece erkek ortamında gevezelik yapmıştım dedi ama hak verdi özür dileyip gruplarından ayrıldı.
Ne mutlu, bana tapan bir adam var ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?