Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Kültür farkı, maddiyat farkı ciddi mevzular. Evlenince daha da meydana cikacak. Gerçekten çok sevmek ve bunu asla aranizda mevzu yapmamak lazım. Sana layık olmaya çalışacagim demek hep bunun eksikliğini hissedecegim demek. Siz de bunu hissettiriyorsunuzdur elde olmadan. Bilemedim. Bir de evde başka dışarda başka demişsiniz çok sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi. Madem elinden geleni yapacak neden sdece dışarda yapıyor, evlenince elde edince iyice degisir.

evet o sorunu sürekli tatile çıkarak hallettik. sürekli baş başa kaldık, sürekli ev ortamındaydık.
ev ortamında ne kadar süre birbirimizle vakit geçirebiliriz, ne zaman sıkılırız, ne zaman alan bırakmalıyız kendimize bunları öğrendik.
o konuyu ilk açtığımda ikimiz de nasıl davranacağımızı bilemiyorduk şu an öyle bi sorun yok

Alt metinlerinizden 'bana layık değil' mesajı akıyor.
öyle değil de sanki kusur arıyormuşum gibi geliyor. işten çıktıktan sonra iş yerinden arasalar bile sorun çıkarıyorum. istediğim bişey olmayınca yüzüm asılıyor. ben de çok zor bi insanım zaten bunun da farkındayım.
maddi anlamda da öyle. sürekli alışveriş yapıyorum mesela veya gittiğimiz restoranların/otellerin hepsi benim seçimin oluyor. nişanlım her zaman sen daha hakimsin konuta deyip çekiliyor.
burda hepsini tek tek anlatamayacağım kadar olumlu tarafları var. şu an tek sorun bu bahsettiğim iki konu.
fazla mı tepki veriyorum diye düşündüğüm e oluyor.
hak ediyor diye de düşünüyorum. çok aradayım

ya bakın patlayacağım sinirden artık. ekşi duyuruda bambaşka şeyler diyorsunuz burada başka şeyler. bu adamı sevmiyorsunuz beğenmiyorsunuz yanınıza yakıştırmıyorsunuz. E neden halen daha ayrılmıyorsunuz?

arada sorup sildiğiniz duyurular da var.

bunlar sizin sorularınız değil mi? orada farklı burada farklı bu adam?

evet doğru bunlar yaşandı.
dediğim gibi bunları aştık. konuştuk ve vakit geçirerek,aile arasında da konuşarak hallettik.
bunlar o zaman sorundu. şimdi bunlarla ilgili kalan tek sorun etrafa bakma olayı.
maddi durum,aynı evde kalınca değişme, ilişkinin gidişatı. bunlar sorduğum zaman sorundu bunları çözmek zaman aldı ama kapandı.
üşenmeyip tek tek de bulmuşsunuz sanki inkar edecekmişim gibi

nişan atan kadına ne oluyor pardon?2021 yılı bitiyor taş devri düşüncelerinden sıyrılın artık.ne nişan atan ne de boşanan kadınlar acıların kadınları değiller.
duygusallık olarak biz erkekler gibi değiliz. yıılarca üzerimizden atamıyoruz. sevmeye devam ediyoruz. ama erkeke tarafı hemen intagram hesabında kızları takiba alıyor. kk da çok başlık var bu kanuda.

ayrıca taş devri düşüncelerini , düşündüğümü nerden çıkarıyorusun. açıklamışım sebebebinede. konu sahibi duygusall kafasında bitiremiyor. ayrılsa hemen 1 ay sonra önüne bakamaz unutamaz ama erkeke bakar. konuyu saptırmayın lütfen .

adam macbook almış bir zahmet maddi durum kapansın ahahaha. gerçi bu detay ekşi duyurda yoktu, olsaydı farklı cevaplar alırdınız. bunu biliyorsunuz ki oraya ayrı buraya ayrı şeyleri yazıyorsunuz.

valla hiç aşmamışsınız gibi görünüyor. bugüne önceki yaşadıklarınızı biriktirerek gelmişsiniz. buradaki herkesi ilişkisi nişanlılığı evliliği var, böyle başlarsa böyle gider. ayrılın siz de kurtulun adamcağız da.

Alt metinlerinizden 'bana layık değil' mesajı akıyor.
Aynen öyle. Adamin yaptıklarını bile bir şekilde kapatıyor ama bu mesaj hiç değişmiyor. Konu sahibi aşırı takıntılı, övgü bekleyen biri. Adamı sindirmiș, bi kalıba sokmuş şimdi de onu begenmiyor, kendide layık görmüyor. Heryere yazıyor, herkese soruyor, nisanlisinin aklı varsa bu kadına biraz dikkat eder.
Konu sahibi gerçekten bulanık ve korkutucu bir enerjiniz var.
Neyse size mutluluklar

tam tersi duygusal değil tamamen mantığı üzerine ilişkisini anlamlandırmaya çalışıyor. ama anlamlandıramıyor, bitirmek istiyor ama aynı zamanda olacaklardan korkuyor. bence profesyonel bir destek almanız şart.

Erkekler bu konuşmaları yapar evet. Bu sizi sevmediği anlamına gelmez. Ben çok duydum aralarında bu konuşmaları, kulak misafiri oldum.
KAdınlar da aralarında bu konuşmalara benzer şeyler yapar. Bu da kocasını/seviglisini sevmiyor manasına gelmez. Buyrun bu forumda kadınlar neler yazıyor bir bakın derim.

size öyle gelmiş. maddi durumu aşmasak o kadar tatile gidemezdik veya aynı yerde kalma sorunumuz olsa o kadar baş başa kaldık illa tartışırdık. düzelmeyen şeyleri söylüyorum zaten bunlar yoluna girmese neden söylemiyim?
ayrılma kararını ben ve ailem verebiliriz sadece teşekkürler yorumunuz için

en son ekşi duyuruda da biri böyle dedi ama küfürlü versiyonunu yazdığı için sildi sanırım sorusunu soru sahibi ahahahaha

yazık nişanlınıza, onun hiçbir karar verme hakkı yok demi. burada her platformda ilişkisinin hunharca tartışıldığını görse sizden direkt ayrılırdı. yazık..

en son ekşi duyuruda da biri böyle dedi ama küfürlü versiyonunu yazdığı için sildi sanırım sorusunu soru sahibi ahahahaha
Yaaa, bak işte demek böyle düşünenlerde var.
Gerçekten çok tuhaf bir kadın. Çok tuhaf. Yok ben zorum. Yok ben prensesim, yok zenginim, yok ben gelemem bunlara falan hikaye.
Sorunları var heralde.

bence ikiside var , mantığına uymayan durumlar var ama duygusallıkta olduğu için arkasını dönüp gidemiyor. aradaki bağı koparamıyor bizden destek istiyor onu soğutmak için belkide . tamamne duygusal değil . gözü görmezdi bunları.

evet birkaç tanesine denk geldim. beter şeyler var ama bunları nasıl kabul ediyorlar anlamıyorum.
ben geçmişte öylesine söylenen bişeyi bile sorun edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…