nişanlımın eski sevgilisini takıntı yaptım.

twenty4

başlangıç 56 hedef 53
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
344
416
103
nişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu

hayatımdaki insan mı unutamamıştır ona mesaj atan mı

alıntıyı eklemeyi unutmuşum ilk mesajda kusura bakmayın
Sorun değil.. Tabi ki ona mesaj atan. Nişanlınız zaten hala seviyo olsa bunu hissederdiniz. Sadece rahatsız olduğunuz için sürekli nişanlınıza bunu yansıtıp aklında olmayan şeyi aklına düşürmeyin derim.

Nişanlınız tavrını koymuş zaten o da zamanla alışıp unutacaktır çok zor onun açısındanda ama kabullenecektir.Ama yani hayatında biri olduğunu bile bile yazması şans istemesi falanda çok yanlış.Engellesin her yerden nişanlınız.Gerçi başka hesaplardan falan yazar bu seferde kırmadan söylesin yaptığının yanlış olduğunu tamamen bittiğini olamayacağını

Takıntı yapmanız normal, hala arayıp soran, sosyal medyadan beklediğini belli eden, yalvarır pozisyondaki bir insanı tabiki kafanıza takacaksınız.İşin kötüsü bu tarz şeyler yalvarılan kişide egoya sebep olup, normalde hiç yaşanmayacak sorunların yaşanmasına da neden olabilir.İlgilenmiyormuş gibi yapın, başka çare yok.

Ben evlenmeden önce benimde cok isteyenim vardi. Sevgililerim degildi o ayri konu. Bunlar herkesin basina gelen gelebilecek ve gelecek seyler.

Hep erkekler mi paranoya yapıp arıza çıkaracakmış?
Konu sahibi, Sevgilinize güven duymamanızdaki temel davranışı nedir? Bu güveni kazanmak için ne yapılabilir? Size karşı tutumları güvenilir mi?
Bunlara odaklanmak gerekiyor bence.
Eğer aklında yoksa, çok söylenmek aklına getirir. Karpuz kabuğu düşürmek deyimi bence gerçek. O fikirlerden Uzaklaştırmak yerine o fikre yakınlaştırmak istemezsiniz.
Hepimizin eski yaşantıları ilişkileri var, eskiyi değil günümüzü yaşıyoruz. Seçimlerimizle yaşıyoruz. İsteseydi seçimini ondan yana yapardı, yüzükler parmağınızda olmazdı

Cok rahatsiz oluyorsaniz hem kendinizden hem se nisanlinizdan engelleyin bir daha da bakmayin unutun

Ben sizin demek istediginizi anliyorum. Konu guven degil baska birinin nisanlinizi bekleyip, ona yalvarmasi ki rahatsiz olmakta da haklisiniz bence. Rahatsiz olmayacak kadin da yoktur diye dusunuyorum. Zamanla unutur..

Nisanliniz ile ilgili iciniz rahat olsun unutmus ki nisanlanmis.
Umarim cok cok mutlu olursunuz.

Durumunuza üzüldüm açıkçası kısa bir süre önce benim de böyle bir problemim vardı gerçi hala var ama düşünmemeye çalışıyorum. eşimin çalışma ortamında ortak bir WhatsApp grubu var ama bir bayan özelden yazıyor eşim kısa kesiyor, o yazmaya devam ediyor, yüzsüz şımarık bir şey yani. ve aynı günlerde eşimin beş altı sene önceki eski kız arkadaşı ınstagram'dan takip isteği gönderiyor, eşim kabul etmeyince mesaj atıyor neden kabul etmiyorsun diye. Yemin ediyorum tüm yüzsüzler beni buldu diye düşünüyorum. sizin durumunuzda bana yakın herhalde. Şöyle söyleyeyim ikimizin arasında gizlimiz saklımız yok her konuda güvenirim ona O da bana güvenir ama çevremizdeki insanlar mide bulandırıyor. Aramızdaki Güven ilişkisi problemleri aşmamız da en büyük yardımcımız beni rahatlatan da bu. Hani bir deyim vardır 'benim abdestimden şüphem yok' misali sevdiğiniz kişiye güveniniz tamsa tamamen kendinizi o yorarsınız düşünerek, boşverin gitsin problem yapmanız ilişkinize zarar. Hiç gerek olmadığı halde durduk yere tartışma olur boş verin...

yoko gayettt haklisin cunku sen adamin hayatindasin

çok haklısın bi dönem yaptım üzülmüştüm ilk zamanlar ama uzun zamandır yansıtmıyorum

abdestimden şüphem yok ama insanın gözü bu kayar araya şeytan girer Allah korusun. Uzak olsun böyle insanlar ya. Benim hayatımdaki insandan şüphem yok sadece ben arayıp kıza haddini bildirmek isterim tekrar yazınca ama buna da izin vermez bence korkarım ki ona karşı az da olsa vicdan yapıyor hala.

ya hiç sorma egosuz adam bi havalara girdi. bende farkettim diğer kadını ezikledim level atlamışsın seviniyorsun demi gibi hiçte bana yakışmayacak cümleler kurdum ama ne yapayım. çocuktun herhalde o zaman böyle vasat insanlarla görüştüğüne göre dedim. asla insan aşağılamak hor görmek kibir huyum değildir ama ne yapayım benim de nefsim var.

umarım çok mutlu oluruz. sağolun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…