Her an geri dönüş yapabilir nişanlınız...bu açıkça da olabilir, gizlice de olabilir.... özellikle siz evlendikten sonra ona karşı suçluluk duyguları başlayacak nişanlınız da...nişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu
abdestimden şüphem yok ama insanın gözü bu kayar araya şeytan girer Allah korusun. Uzak olsun böyle insanlar ya. Benim hayatımdaki insandan şüphem yok sadece ben arayıp kıza haddini bildirmek isterim tekrar yazınca ama buna da izin vermez bence korkarım ki ona karşı az da olsa vicdan yapıyor hala.
Şimdi ben o sevgili olsam aşama 1 için "mission completed" derdim. Kız beni takıntı yapmış, huzurunu bozmuşum, aşama bir tamam.
Sıra ikinci aşamada. yani beni takıntı yapan kız nişanlısına hayatı dar edecek... Yavaş yavaş araları açılacak.
Yeterince soğuma gerçekleşince ayrılık kaçınılmaz zaten.
Sonra aşama 3, kızımız ben hep yanındayım der çocuğa yanaşır.
Ve mutlu son...
Yada mutsuz bilmiyorum :/
İşin garip tarafı o kız bunların hepsini bilmeden yapar. Aslında böyle bir planıda yoktur. Olan bitenin farkında bile değildir. Şimdiki nişanlı olan kız yapar hepsini...
Her an geri dönüş yapabilir nişanlınız...bu açıkça da olabilir, gizlice de olabilir.... özellikle siz evlendikten sonra ona karşı suçluluk duyguları başlayacak nişanlınız da...
Her an geri dönüş yapabilir nişanlınız...bu açıkça da olabilir, gizlice de olabilir.... özellikle siz evlendikten sonra ona karşı suçluluk duyguları başlayacak nişanlınız da...
Nisanliniz istemiyor olsa siler engeller her yerdennişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu
sana ne
Sizinle birlikte olan adamı hala bekliyor olması gerçekten çok rahatsız edici, çok çirkin, belki de takıntılı biri. Nişanlınıza çok belli etmeyin rahatsız olduğunuzunişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu
Sizden önce yaşanmış bişeyler var kız unutamamış olabilir.
Sizi bildiğinden emin miyiz?
Engellesin her yerden. Sakın ikide bir konusunu açıp da aklına sokmayın. Bir de kendinize güveniniz yokmuş gibi olur. Benim eşim de biriyle yüzük takmış kendi aralarında. Kız sonra başka sebeplerden intihar etti. Konusu açıldığında, ayrılmakla ne kadar doğru bir karar vermişim zayıf karakterliymiş dedi. Sizi anlıyorum, intihar olayından önce ben de çok takıyordum ama sevseydi asla bırakmazdı, öyle düşünün.
bu şekilde değilnasıl yani bana neevleneceğim adam o benim sahiplenmem normal değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?