nişanlımın eski sevgilisini takıntı yaptım.

Mide bulandırıcı gerçekten. Nilanşınız net bir şekilde reddettiyse hala yazması tuhaf geldi. Engellesin her yerden hattında değişsin sinir bozucu bi durum.

Şimdi ben o sevgili olsam aşama 1 için "mission completed" derdim. Kız beni takıntı yapmış, huzurunu bozmuşum, aşama bir tamam.
Sıra ikinci aşamada. yani beni takıntı yapan kız nişanlısına hayatı dar edecek... Yavaş yavaş araları açılacak.
Yeterince soğuma gerçekleşince ayrılık kaçınılmaz zaten.
Sonra aşama 3, kızımız ben hep yanındayım der çocuğa yanaşır.
Ve mutlu son...
Yada mutsuz bilmiyorum :/
İşin garip tarafı o kız bunların hepsini bilmeden yapar. Aslında böyle bir planıda yoktur. Olan bitenin farkında bile değildir. Şimdiki nişanlı olan kız yapar hepsini...

Her an geri dönüş yapabilir nişanlınız...bu açıkça da olabilir, gizlice de olabilir.... özellikle siz evlendikten sonra ona karşı suçluluk duyguları başlayacak nişanlınız da...

basit bir yolu var. her yerden engellemek. böylece kız mesaj atamaz. neden hala vicdan yapıyor ki? geçmişi geçmişte bırakmak demek nefret dahil hiç birşey hissetmiyor olmak demek bana göre. iyi veya kötü tüm duygularının bittiğinden emin olun derim. ve en kısa sürede her yerden engelletin gitsin.

ben ikna oldum :)

Her an geri dönüş yapabilir nişanlınız...bu açıkça da olabilir, gizlice de olabilir.... özellikle siz evlendikten sonra ona karşı suçluluk duyguları başlayacak nişanlınız da...

ama benle tanışmadan bi iki yıl önce ayrılmışlar. hatalı olan da kız fakat fakir bi kız galiba şartları kötü ve çok acındırmış kendini. evlenince neden suçluluk duysun ki?

neden geri dönüş yapsın bu nasıl bir kötü düşünce bi tek siz bu kadar ağır yazmışsınız. beni nişanlımın geri ona dönmesi korkutmuyor ki öyle bir endişem yok. sadece hayatımdaki insana bir başkasının iç çekerek dahi bakmasını kabul edemem bu rahatsız eder.

Nisanliniz istemiyor olsa siler engeller her yerden

Sizden önce yaşanmış bişeyler var kız unutamamış olabilir.
Sizi bildiğinden emin miyiz?

sertap erener cok hos kadinsin ama yetmezzzz diye bir sarki var ac onu dinle iyi gelecek.

sızın ılk erkek arkadasınız mı pekı ?
herkesın hayatında bırılerı olur bıter abartmaya gerek yok hıc saglıklı bır davranıs degıl nısanlınızın eskı sevgılısını arastırmak paylasımlarına bakıp kendıne yormak falan allah askına ...
neden yapıyorsunuz bunu kendınıze
hayatınızdakı ınsan unutmus gıtmıs bıle onu

Engellesin her yerden. Sakın ikide bir konusunu açıp da aklına sokmayın. Bir de kendinize güveniniz yokmuş gibi olur. Benim eşim de biriyle yüzük takmış kendi aralarında. Kız sonra başka sebeplerden intihar etti. Konusu açıldığında, ayrılmakla ne kadar doğru bir karar vermişim zayıf karakterliymiş dedi. Sizi anlıyorum, intihar olayından önce ben de çok takıyordum ama sevseydi asla bırakmazdı, öyle düşünün.

Sizinle birlikte olan adamı hala bekliyor olması gerçekten çok rahatsız edici, çok çirkin, belki de takıntılı biri. Nişanlınıza çok belli etmeyin rahatsız olduğunuzu

Sizden önce yaşanmış bişeyler var kız unutamamış olabilir.
Sizi bildiğinden emin miyiz?

bende uzun zaman sizin gibi düşündüm insanız sevebiliriz işler rast gitmeyebilir öyle hemen unutmak kolay değil ama artık biliyor nişanlı olduğunu. tam yüzük takacağımız gün de bir sürü şey yazmış yüzükle ilgili. sadece hala mesaj atıyor mu bilmiyorum nişanlım engellemişti rahatsız olduğumu bildiği için ulaşsa da bana söylemeyebilir.

Allah korusun. Kesinlikle evet seven insan bırakmaz beni de ne kadar zorluk yaşasakta bırakmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…