Canım benim hiç düşünmeden ayrıl. Evlenince pişman olursun. Bak ne güzel açık bulmuşsun farketmişsin kurtulman için bir şans olarak düşün bunu. Ben yeni evliyim böyle bi olay yaşamadım ama farklı şeyleri vardı eşimin, nişanlılıkta farkedip göz ardı etmiştim. Şu an onun pişmanlığını yaşıyorum.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Çok doğru böyle okb derecesinde hayat kıyaslaması maaş yaristiran mevki yarışı yapan adamlar var İnanki adam paralı kadını kaptırdım fikrinde saygısızlık konusunda çok haklısınız fakat aşk meşk unutamama değil cidden daha maaşlı mevkili birini görünce gitti paraciklar kafasında bunlarAdam kimin pastasi daha güzel kiyaslamasi yapmis. Nisanliniz pek akilli sayilmaz. Millet stalkliyor, baskalarindan bilgi alir, ama bu gidip mesaj atiyor "kimin hayati daha iyi gidiyor" diye. Medeniyet de bir yere kadar..dag ayisi. Size saygisi olsa asla yazmazdi
İşte ondan maaş para odaklı nereden hayatı daha güzelleşir büyük ihtimal sizin evlilikte calismamaniz yada parayı ona vermemeniz yatırımı ona yaptirmamaniz sorun olacaktırBana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti
Çok doğru böyle okb derecesinde hayat kıyaslaması maaş yaristiran mevki yarışı yapan adamlar var İnanki adam paralı kadını kaptırdım fikrinde saygısızlık konusunda çok haklısınız fakat aşk meşk unutamama değil cidden daha maaşlı mevkili birini görünce gitti paraciklar kafasında bunlar
Müstakbel nişanlınız sizi parasal olarak kendine denk görmüyor. O yüzden gidip sizi eski kız arkadaşına ezdirmiş. Ne var o kadından az kazanıyorsanız? Kendisine baksın.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Ben de eski sevgilime yazdım senin yaptığın gibi normal sohbet ettik de bakayım ne diyecek terbiyesiz birde maaş da konuşmuş sohbete bak paragöz birisiBen bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyor
En azından evli değilsin şimdi ayrılmasan evlenince bu adamın çapkınlıklarını çekmeye hazır ol.Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyor
Aklınla bin yaşa gidişatı güzel özetlemişsin bence öncesi de var ,isabetli bir yorumEmın mısın daha önce konuşmadıklarına ?
çünkü insan yıllarca konuşmadığı birine daha dün görüşürüp ayrılmış gibi şuraya mı geldın yazabılır mı sence ? hadi seninki dengesiz biri diyelim karşı taraftan alacağı tepkiyi bilmeden en salak adam bile evli eski sevgılısine kocası görür mü korkusuyla yazmaya korkar pat die , e karşı tarafa diyecek söz bile bulamıyorum çünkü
karşı tarafın bi hayırdır sen yapması gerekmez mi sohbet etmek yerine ?
İlk değil son da olmaz normalleştirmeye çalışmış bide
Böyle tipler evlendıkten sonra yolda aklına bisey gelip gülümsesen kime gülüyorsun die kavga eder maaşını da her ay kendı hesabına ister
Kiz artik kesinn siler numarasiniBu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Görgüsüz kro işte.Maaş konuşan erkekten acayip tiksiniyorum.Eşim bir kere bile sormamıştır maaşın ne kadar diye.Adam resmen ayrılın diye her şeyi yapmış, önünüze bakın.
Ha bir de hiç anlamam hadi senin nişanlın yazdı kız niye cevap veriyor ne garip insanlar. Maaş konuşmak ne yaseni özledim dese daha az tuhafıma giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?