Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Kızla 16 yaşında iken intikam amaçlı birlikte oluyor. Ee bu kızın anası babası yok mu .? 9 ay nasıl bir hamilelik geçirdi. Kızın ailesi bu çocuğun babası kim deyip peşine düşmedi mi ? Nişanlınız bişeyleri uyduruk anlatıyor bence ? Çocuğun kendinden olduğundan bile emin değil, kim bakacak ilerde o bile düşünülmüş... bence siz bu kişi ile evlenmeyin... ne malum yarın birgün sizdende intikam almayacagi!

o zamanki birlikte olma sebebini tam o da bilmiyo. çok sinirliydim ona diyo.
ayrıca ilişkimizin 3. ayında anlattı zaten. işler ciddiye bindikten sonra değil. 3 yıldır beraberiz zatem.

aa ben bunu okumamıştım..
sizde 3 yıldır biliyorsunuz yani bu mevzuyu..
neden gerçeği öğrenmesini istemediniz bunca zaman..
şimdi sadece nişanlınız değil sizde gamsız oldunuz ..
böyle bir ihtimalle yaşamaya devam etmek büyük rahatlık ne diyeyim..
100 yaşını görürsünüz karı koca artık..

"bu olay 10 yıl öcen yaşanıyor zaten. ben daha meydanda bile yokum . beni aldattığı bir durum yok yani

ya arkadaşlar
dna testi yapsın, dava açsın diye baskı yapmayın
çocuğa yazık, çok etkilenir
bırakın, eğer anneye birşey olursa, o zaman baksınlar çocuk kiminmiş
şimdilik ne çocuğun ne annenin düzeni bozulmasın
ne bu nişanlı, ne konu sahibi çocuğun psikolojisini umursayacak gibi görünmüyor
çocuk olduğu yerde kalsın daha iyi

babasıysa eğer ki bir dna testine bakar, kızın tek başına ortada kalmasını beklememeli hemen bir an önce nüfusuna alıp evladına bakmalı zaten.

mama kız kendisi hiç bir yanıt vermiyor. dna testi de mahkeme kararıyla yaptırılabilen birşey. kız kendisi söylemediğini niye mahkemede izin verip yaptırtsın.

az daha sağlam kurgulasaydın şu hikayeyi ya. dna testi gibi basit bir işlemle çocuğun kimden olduğu ço k kolayca anlaşılabilecekken, ortaya 2.bir adam vs çıkarmışsın.

iyi de bu kurgu değil ki. yaşanmış bir olay. ayrıca sevigili katrina dna testi mahkeme kararıyla olan birşey. canın sıkıldıkça gidip yaptıramazısn.

çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
zaten kıskançlık konusunda haklısınız ama engel olamıyorum işte
haberi olmadan götürün kim dedi ki? elbette annesi ile gidilecek. eger o çocuk sizinkinin ise her türlü ona bakması lazım. dürtüşmek kolay sonuçlarını sırtlanmak zordur. evlenmek zorunda değiller.

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde o olur diye bir laf var duydunuz mu hic ? Bir kizdan intikam almak icin kizin hayatini bitirmis bir erkekten bahsediyoruz burda size cok masum bir hata gibi gelebilir ama bana gelmiyor ne yazikki.
Kendi 16 yasindaki halinizi dusunun bakalim oyle seyler yapacak bir insanmiydiniz yada neler yaptiniz o yaslarda.
Ahlaki degerleri tamamen kaybolmus veya o yasa kadar ailesinden cevresinden hicbir ahlaki deger edinememis insanlardan bahsediyorsunuz burda. Kizin kiminle ne zaman beraber oldugu belli degil sonra bir sekilde oteki cocuga hamileleigini kabul ettirip evlenmis, sizin nisanlinizin intikam alma anlayisi cok baska ve zamaninda bu kizin hamileliginde haberdar olup birsey yapmamasi yillarca kizi uzaktan takip etmesi simdi bu olayi size anlatip vicdan yaptirmasi.
Sizi bilmem ama ciftler arasi kiskancliktan cok baska cok ote cok daha onemli seyler var burda siz sadece ona takildiysanizda zaten benim yazdiklarimin sizin icin birsey ifade edeceginiz sanmiyorum.
Herkesin farkli hayat, ahlak, yasayis, dogru ve yanlis anlayisi olabilir.

o zamanki birlikte olma sebebini tam o da bilmiyo. çok sinirliydim ona diyo.
ayrıca ilişkimizin 3. ayında anlattı zaten. işler ciddiye bindikten sonra değil. 3 yıldır beraberiz zatem.

"bu olay 10 yıl öcen yaşanıyor zaten. ben daha meydanda bile yokum . beni aldattığı bir durum yok yani

Ay yazmayayım şu konuya dedim ama yazacağım.

Aferin müstahak size, tencere ve kapağı bulmuşsunuz birbirinizi.
Yazık ki bacak kadar çocuğu babasından kıskanabilecek tıynette bir insansınız,
sizin gibi birini de ancak "intikam için" sevişebilecek zihniyette bir erkek paklardı.

Mutlu mesut yaşayın, inşallah o garibim çocuk da bu bozuk adamdan değildir de Ayşe'nin ve çocuğunun hayatına bulaşmazsınız. Bi de adamın kafaya bak, kendinden ise çocuk, çocuğu alacak da babaannesine oturtacak, tabi size soracak "kaderini siz belirleyeceksiniz" anası var mıymış, yok muymuş... Vay canına çok ilginç..

bohçe benim için dertlik bi mevzu değildi zaten sadece fikir almak istemiştim

zaten dna tresti yaptırmadan bir kızın lafına inanp da sahiplenecek değil tabi ki de.
benim çocuğumu kabul eder mi bilmiyorum. açıkçası hiç sormadım. ama olumsuz bir tepki vermez bence.

iyi de nişanlımın kaç kere sormuş kıza kız birşey demiyor. nişanlım naapsın. kız gitmiş sevgilisiyle evlenmiş hayatına devam etmiş. ama nişanlımın böyhle bir şüphesi var sadece. ayrıca benlik bir durum yok ki. beni aldatmamış etmemöiş. evlendiğimizde de ortaya çıkarsa durum mecbur sahip çıkcaz zaten.

iyi de bu olay 10 yol önce yaşanan birşey. biz nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz. bnmle alakalı bir durum yok. niye kendimi aldatılmış hissediyim ?

kolay gelsin bacım işin zor ne diyim. senin ailenin haberi var mı nişanlının bu durumundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…