- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
o zamanki birlikte olma sebebini tam o da bilmiyo. çok sinirliydim ona diyo.
ayrıca ilişkimizin 3. ayında anlattı zaten. işler ciddiye bindikten sonra değil. 3 yıldır beraberiz zatem.
siz çıkmaya başladıktan üç ay sonra mı anlatıyor? 3 ay sonra mı yaşanıyor? 3 ay sonra yaşanıyorsa nişanlınız sizi aldatmış üstüne çocuk yapmış Muhtemelen intikam için birlikle olmuş açıklamanızda onu kendinize affetme nedeniniz.
Sahi nişanlınız kaç yaşında.?
Kızla 3 yıl çıkmış, sonra yolda görmüş çiftleşmek istemiş,sonra kız başkasıyla evlenip boşanmış. Ortada en azından 2,3 yaşında bir çocuk ve geleceği var. Çok yazık. Sizde teknede nikah, pohça pahalı bakım masraflarınız hakkında dertlenip nişanlınıza para harcatmak istemiyorsunuz.
eee nişanlına dna testinden bahsettin mi bari"bu olay 10 yıl öcen yaşanıyor zaten. ben daha meydanda bile yokum . beni aldattığı bir durum yok yani
Çocuk bundan olsa kadın söyler nişanlın da çocuk meraklısı gibi hemen sahiplenmiş
babasıysa eğer ki bir dna testine bakar, kızın tek başına ortada kalmasını beklememeli hemen bir an önce nüfusuna alıp evladına bakmalı zaten.
Sende bi oyle diyon bi boyle.çocuk meraklılığından değil de her erkeğin yapması gerektiği gibi o da sorumluluklarının bilincinde biri. zaten o istemese ben sahiplenmesini isterim.
@The Queen hayır kız hamileyken evlenmş sonra çocuk varken boşanmş nişanlı adam gidip çocuğu sahipleniyo durduk yere ya yok böyle senaryo
Yok ozeldede istese yaptirir.mama kız kendisi hiç bir yanıt vermiyor. dna testi de mahkeme kararıyla yaptırılabilen birşey. kız kendisi söylemediğini niye mahkemede izin verip yaptırtsın.
çocuk meraklılığından değil de her erkeğin yapması gerektiği gibi o da sorumluluklarının bilincinde biri. zaten o istemese ben sahiplenmesini isterim.
az daha sağlam kurgulasaydın şu hikayeyi ya. dna testi gibi basit bir işlemle çocuğun kimden olduğu ço k kolayca anlaşılabilecekken, ortaya 2.bir adam vs çıkarmışsın.
haberi olmadan götürün kim dedi ki? elbette annesi ile gidilecek. eger o çocuk sizinkinin ise her türlü ona bakması lazım. dürtüşmek kolay sonuçlarını sırtlanmak zordur. evlenmek zorunda değiller.çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
zaten kıskançlık konusunda haklısınız ama engel olamıyorum işte
maalesef ki olay çok kötü. ama 16 yaşında ergenlik döneminde olan bir erkek ve kızdan bahsediyoruz. maalesef ki yapmışlar bir hata. kesinlikle yaptıklarını da svunmuyorum. ama üzerinden zaman geçmiş ve nişanlımın benimle tanışmadan yıllar önce yaşadığı bir olay. benimle bir alakası yok ki ? beni mi aldatmış da birini hamile bırakmış ?
benim başıma kalmasıyla ilgili bir derdim yok ki. sadece eşimi çok sevip kıskandığımdan kendimce çıkmazdayım.
o zamanki birlikte olma sebebini tam o da bilmiyo. çok sinirliydim ona diyo.
ayrıca ilişkimizin 3. ayında anlattı zaten. işler ciddiye bindikten sonra değil. 3 yıldır beraberiz zatem.
"bu olay 10 yıl öcen yaşanıyor zaten. ben daha meydanda bile yokum . beni aldattığı bir durum yok yani
Kız senin ne dertlerin varmış meğersem önceki konunda nişan bohçasını sorun etmişsin hiç derdin yokmuş gibi.
Zaten herkes söylenecekleri söylemiş, dns testi yaptırsın, belki de babası bile değil, başkasının çocuğunu mu sahiplenecek?
Bi de aklıma şu geldi. Senin eski sevgilinden çocuğun olsaydı, nişanlın bunu kabul eder miydi peki? Çocuğu geçtim seni kabul eder miydi? Sen önce bunu bi sor kendisine.
Ay siz sabah bohca muhabbeti yapan degil misiniz?
Su sorunu halletmeden nasil evlenmeye kalkabiliyorsunuz?
Nisanliniz biyolojik baba mi degil mi belli degilken?
Once netlestirin durumu, baba kendisiyse o cocuga babalik yapmak zorunda
Ha siz bunu kaldirirsiniz kaldiramazsiniz o sizin sorununuz, ayrilirsiniz
Kiskanclikmis, su anda onemli olan buymus gibi
Ne kadar rahatsiniz ya?nisanliniz da sorumsuzun onde gideni.
Adam intikam için değil düpedüz keyfinden aldatmış sizi, sonra ayşe hanımcık hamile kalmış,şimdi bu durumu size bu senaryoyla sunmuş, siz de inanmış ve hâlâ evlenmeye niyetlisiniz..
Benim senaryom da bu.
kolay gelsin bacım işin zor ne diyim. senin ailenin haberi var mı nişanlının bu durumundan?iyi de nişanlımın kaç kere sormuş kıza kız birşey demiyor. nişanlım naapsın. kız gitmiş sevgilisiyle evlenmiş hayatına devam etmiş. ama nişanlımın böyhle bir şüphesi var sadece. ayrıca benlik bir durum yok ki. beni aldatmamış etmemöiş. evlendiğimizde de ortaya çıkarsa durum mecbur sahip çıkcaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?