Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

bence adam yıllar önce çocuğu kabul etmemiş.şimdi de evlilik öncesi bir sorun çıkarsa ,diğer kadın yoluna falan çıkarsa ,konu sahibinin haberi olsun diye düşünüyor.

sizi aldatmamaış evet
fakat eğer ki çocuk onunsa bir kadın uğruna (ki bu kadın siz oluyorsunuz) çocuktan vazgeçebilmesi, anneme veririm hiç görmem demesi, sizi aldatmasından daha vahim
yani vicdani yoksunluk nasıl hoşunuza gidebiliyor aklım durdu
sizi aldatmasın da bir çocuk babasız büyüsün ne olacak!
pes

nişanlım çok kere aramış sormuş çocuk benden mi bak bendende ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. ayrıca test dediğiniz olay herkesin kolayca gidip yaptırabileceği bir olay değil ki mahkeme kararı gerekiyor. anne cevap bile vermiyor kaldı ki test yapılmasını mı ister ?

Böyle tuhaf bir hikaye içinde sizin derdiniz kıskançlık? bende yazının sonunda bekliyorum sizce ayrılmalıyım demeni saf saf okuyorum... Zaafınıza uygun uydurulmuş bir hikaye gibi...

konu sahibi hala nişanlısını nasıl paylaşacağının derdinde..
9 senelik gamsızlık var ortada bunu nasıl sineye çekecek hayretler içerisindeyim..
velev ki test yapıldı çocuk nişanlınızdan değil nasıl güveneceksiniz bu adama..
yaptıklarının sorumluluklarını alamayacak tiynette..

Çocuğuna sahip çıkmayan sana sahip çıkar mi bi düşün bakalım? Anneme veririm hic gormem demiş ya sizin için kendi canından kanından olana bunu yapan size ne yapmaz !!!!

sizi anlamaya çalışıyorum ve cidden aşktan gözlerinizin kör olduğunu düşünüyorum..
mahkeme kararı gerekir evet bunca sene neden dava açmamış.. 9 sene dile kolay.. insan bu şüpheyle yaşamaya nasıl devam eder .. o yüzden gamsız dedim..
açarsın bir babalık testi davası .. kızda paşa paşa getirir çocuğu bu kadar basit.

Allah aşkına ya karşı taraf Kurnaz iki Ada'mı da maddi manevi sömürmek istiyor aleni belli nişanlınızda benim suçum yok kabulleneyim ayağına eski manitayı yutturuyor birde ayrılmış ve hala dialog içindeler... Çocuk benden mi değil mi sorusu zaten çorbada sinek

Seni de düşünelim anlamaya çalışalım bakalım Himm walla ask meşk tamam kiskandin ettin o da tamam ama hirsindan bi kızla beraber oluyor ,bi çocuk doğuyor gerekirse gormem diyor ki bunca yıl sahip çıkmak aklına gelmemis ne ilginc ... Bu hikayede tek günahsız o sabii üzgünüm boyle midesiz bi adama güvenip evlenip birde çocuk mi vereceksin??

Buram buram rezillik, iğrençlik. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Mide bulandırıcı. Bir de hala adamı savunuyor.
edit: ya bi dk ben konuya hiç inanmadım ki, yine gaza geldim ya

benim kararıma saygı duyduğunu vurgulamak için böyle söylüyor. o gün geldiğinde böyle düşünmez tabi. zaten ben de gidip görme demem.

İyi de o gün gelmesine ne gerek var adam şuanda kendi çocuğu olduğundan şüphelendiği bir çocuğun babasız büyümesini uzaktan izliyor ve olur da bir gün gerçekten kendi çocuğum olduğunu söylerse annesi o zaman sahiplenirim diyor ve tüm bunların karşısında sizin tepkiniz benim doğurmadığım çocukla ilgilenirse kıskançlıktan çatlarımdan mı ibaret???

Bu durumda gerçekten ikinizde insan değilsiniz daha bir sürü şey yazardım da ban yerim iyisi mi susayım. Tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi.

ben bunların önemine dair en ufak birşey göremedim...yazık
önemi olan 2 şey var konu sahibi için
1) konu sahibi aldatılmamış
2) çocuğu o doğurmak istiyormuş, kıskançmış

hala güvenmiş, adamın tavrıymış, çocuğun psikolojisiymiş yazıp durmak boş bunlar
zira konu sahibinin de nişanlısından çok aşağı kalır yanı yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…