- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Olay hakkında pek yorum yapamayacağım da,
nişanlınız iğrenç bir adam.
Sevişmeyi intikam için kullanan bir adam, yarın öbür gün kavgada karısına tecavüz eder.
o ne demek ayEskiler boşuna dememiş işgilli g*t dingilder diye...
maalesef ki olay çok kötü. ama 16 yaşında ergenlik döneminde olan bir erkek ve kızdan bahsediyoruz. maalesef ki yapmışlar bir hata. kesinlikle yaptıklarını da svunmuyorum. ama üzerinden zaman geçmiş ve nişanlımın benimle tanışmadan yıllar önce yaşadığı bir olay. benimle bir alakası yok ki ? beni mi aldatmış da birini hamile bırakmış ?
benim başıma kalmasıyla ilgili bir derdim yok ki. sadece eşimi çok sevip kıskandığımdan kendimce çıkmazdayım.
bunca zaman adam çocuk benim mi değil mi diye bir araştırma içine girmemiş..
gözleriniz aşktan kör olmuş..
nasıl bir insan kendisinin olma ihtimali olan bir çocuğun akıbetini araştırmaz kaç sene geçmiş üstünden..
nişanlınızın vicdanı olsa şimdiye kırk kere test yaptırmış olması lazımdı ve eğer çocuk kendisindense sahip çıkması gerekirdi..
adam gamsız eğer kadın getirip kapıya bırakırsaymış sahip çıkarmış mış...
nişanlım çok kere aramış sormuş çocuk benden mi bak bendende ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. ayrıca test dediğiniz olay herkesin kolayca gidip yaptırabileceği bir olay değil ki mahkeme kararı gerekiyor. anne cevap bile vermiyor kaldı ki test yapılmasını mı ister ?
Allah aşkına ya karşı taraf Kurnaz iki Ada'mı da maddi manevi sömürmek istiyor aleni belli nişanlınızda benim suçum yok kabulleneyim ayağına eski manitayı yutturuyor birde ayrılmış ve hala dialog içindeler... Çocuk benden mi değil mi sorusu zaten çorbada sineknişanlım çok kere aramış sormuş çocuk benden mi bak bendende ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. ayrıca test dediğiniz olay herkesin kolayca gidip yaptırabileceği bir olay değil ki mahkeme kararı gerekiyor. anne cevap bile vermiyor kaldı ki test yapılmasını mı ister ?
Seni de düşünelim anlamaya çalışalım bakalımnişanlım çok kere aramış sormuş çocuk benden mi bak bendende ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. ayrıca test dediğiniz olay herkesin kolayca gidip yaptırabileceği bir olay değil ki mahkeme kararı gerekiyor. anne cevap bile vermiyor kaldı ki test yapılmasını mı ister ?
benim kararıma saygı duyduğunu vurgulamak için böyle söylüyor. o gün geldiğinde böyle düşünmez tabi. zaten ben de gidip görme demem.
Adam zaten kendi çocuğum dediyse
Kendi çocuğuna babalık yapmaktan aciz.
saçmalardan seçmeler gerçekten olayın üzerinden yıllar geçmiş, çocuk neredeyse 10 yaşına gelmiş
kızın ayrıldığı eşini babası biliyor. siz iki kafadar da kafa kafaya verip yıllardır tek talebi olmayan kadın ve çocuk üzerinde poponuzun üstünden kararlar alıyorsunuz.
çocuğun babannesine verilmesi konusuna girmiyorum bile psikolojisi okulu zartı zurtu herşeyi etkilenecek. bu yaşta babasının farklı ve vicdansız biri olduğunu öğrenecek. okulunda mahallesinde evlilik dışı olduğunu arkadaşları öğrenecek alay konusu olacak uzar da uzar bu.
kadın boşanınca meydanı boş buldu heralde nişanlınız saracak yer arıyor. uzak durun ikisinden de en büyük katkınız bu olur.
konu sahibi hala nişanlısını nasıl paylaşacağının derdinde..
9 senelik gamsızlık var ortada bunu nasıl sineye çekecek hayretler içerisindeyim..
velev ki test yapıldı çocuk nişanlınızdan değil nasıl güveneceksiniz bu adama..
yaptıklarının sorumluluklarını alamayacak tiynette..
bence nişanlın çocuğun kendisinden olduğuna emin ki konusunu açıp seni yoklamış.
iyi de kendi çocuğu olduğu blli değil ki . kızın sevgilisinden de olabilir. bilmediği birşeyde sorumluluk almaması mi acizlik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?