- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Merhaba arkadaşlar,
Çok mu özelimi paylaşıyorum bilemiyorum. Ama kimseye anlatamadım. Ailemle paylaşsam ne derler kestiremiyorum.Gelelim konumuza.
Biz nişanlımla 3 yıl önce çıkmaya başladık. Biz çıktıktan yaklaşık 3 ay sonra eski sevgilisiyle yaşadığı bir olayı anlattı Olay da şöyle : kızın adına ayşe diyelim.
Nişanlımla ayşe 3 yıl çıkmışlar. Nişanlım 16 yaşındayken yani lise 2'de ayrılmışlar. Sebep de Ayşe'nin onu başkasıyla aldatması. Sözde ayrılıı hazmedememiş hırsından aldatmış. Kızın aldatması öyle. Çocukla da birlikteliğimiz herkese anlatırım diye tehdit ederim kızla çıkmaya devam ediyor sonradan.
Bir süre sonra nişanlımla Ayşe karşılaşıyor. Ayşe nişanlımla birlikte olmak istediğini onu hala çok sevdiğini söylüyor. Nişanlım da sinirinden intikam almak istercesine tamam diyor ve bir ev ayarlayıp birlikte oluyorlar.
Aradan birkaç ay geçtikten sonra nişamlım ayşenin hamile olduğunu ortak bir arkadaşlarından duyuyor. Çocuğun kendisinden olabileceğinden şüpheleniyor. Kızı buluyor ve soruyor çocuk benim mi diye. Kız sadece ağlıyormuş ve cevap vermiyormuş. Ne senden ne de diğer çocuktan bile demiyormuş. Sonra o kız evlendi o çocukla ve ayrıldılar 1-2 yıl sonra.
Nişanlım diyor ki o kız şu an bekar ve tek maaşıyla geçiniyor. Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyor. Doğal olarak Sahip çıkarım diyor. ama bi yandan benim için de üzülüyor. İlişkimize zarar verebilir diye.
Ben de o gün geldiğinde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tamam sonuçta yapmış bir hata ve çocuğu olmuş olabilir. Benim normal şartlarda bunu kabul etmem gerekir. Ama sevgilimi çok kıskanan biriyim. Ben daha sevgilimi gözümden sakınıyorum. Ona ilk çocuğunu ben vermek isterdim. ve benim doğurmadığım bir çocuğu da sahiplenip onunla vakit geçirmesine katlanamam.
Tamam çok bencilce ama düşüncesi bile yıpratıyor beni. Yeminle düşündükçe stres yapıyorum.
Nişanlım sağolsun benim kıskançlığımı bildiği için bu konuda kararı bana bıraktı. Gerekirse çocuğu alır annemlere bırakırım hiç görmem sana da göstertmem hayatımızı etkilemez diyor. Ama bir yandan da o çocuktan baba sevgisini esirgemiş olmanın vicdanıyla ben kötü olurum.
sizler olsaydınız ne yapardınız. çok merak ediyorum
Bilmedigi durumda sorumluluk almaması değil ,bunca yıl olmuş benden mi diye merak edip bi test yaptırmamış evleneceği zaman gelip catinca bendense alırım ederim ayak yapıyor bence nisanliniz biliyor çocuk ondan ve o sizi bu duruma alistirmaya calisiyor konu sahibiiyi de kendi çocuğu olduğu blli değil ki . kızın sevgilisinden de olabilir. bilmediği birşeyde sorumluluk almaması mi acizlik ?
Nerden buluyonuz bu picleri, serefsizleri? Sen de ne kadar salaksin, bunlara inandin mi? Senin nisanlin pisligin, adinin, serefsizin onde gideni.
yoklamak değil ki bu. bak ilerde başımıza böyle bir şey gelebilir. o gün geldiğinde benden niye sakladın deme diye şimdi anlatıyorum dedi.
Her şey bir yana da siz kendi çocuğunu anasına havale eden (bence çocuğun kimden olduğunu biliyor ve sizi hazırlıyor ) birine nasıl güveneceksiniz?
Ha diyelim ki emin değil. Şimdiye dek emin olmak için bir girişimde bulunmaması bile mide bulandırıcı değil mi?
Yok ben beklicem.
Test sonucu gelir elbet.
Merhaba arkadaşlar,
Çok mu özelimi paylaşıyorum bilemiyorum. Ama kimseye anlatamadım. Ailemle paylaşsam ne derler kestiremiyorum.Gelelim konumuza.
Biz nişanlımla 3 yıl önce çıkmaya başladık. Biz çıktıktan yaklaşık 3 ay sonra eski sevgilisiyle yaşadığı bir olayı anlattı Olay da şöyle : kızın adına ayşe diyelim.
Nişanlımla ayşe 3 yıl çıkmışlar. Nişanlım 16 yaşındayken yani lise 2'de ayrılmışlar. Sebep de Ayşe'nin onu başkasıyla aldatması. Sözde ayrılıı hazmedememiş hırsından aldatmış. Kızın aldatması öyle. Çocukla da birlikteliğimiz herkese anlatırım diye tehdit ederim kızla çıkmaya devam ediyor sonradan.
Bir süre sonra nişanlımla Ayşe karşılaşıyor. Ayşe nişanlımla birlikte olmak istediğini onu hala çok sevdiğini söylüyor. Nişanlım da sinirinden intikam almak istercesine tamam diyor ve bir ev ayarlayıp birlikte oluyorlar.
Aradan birkaç ay geçtikten sonra nişamlım ayşenin hamile olduğunu ortak bir arkadaşlarından duyuyor. Çocuğun kendisinden olabileceğinden şüpheleniyor. Kızı buluyor ve soruyor çocuk benim mi diye. Kız sadece ağlıyormuş ve cevap vermiyormuş. Ne senden ne de diğer çocuktan bile demiyormuş. Sonra o kız evlendi o çocukla ve ayrıldılar 1-2 yıl sonra.
Nişanlım diyor ki o kız şu an bekar ve tek maaşıyla geçiniyor. Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyor. Doğal olarak Sahip çıkarım diyor. ama bi yandan benim için de üzülüyor. İlişkimize zarar verebilir diye.
Ben de o gün geldiğinde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tamam sonuçta yapmış bir hata ve çocuğu olmuş olabilir. Benim normal şartlarda bunu kabul etmem gerekir. Ama sevgilimi çok kıskanan biriyim. Ben daha sevgilimi gözümden sakınıyorum. Ona ilk çocuğunu ben vermek isterdim. ve benim doğurmadığım bir çocuğu da sahiplenip onunla vakit geçirmesine katlanamam.
Tamam çok bencilce ama düşüncesi bile yıpratıyor beni. Yeminle düşündükçe stres yapıyorum.
Nişanlım sağolsun benim kıskançlığımı bildiği için bu konuda kararı bana bıraktı. Gerekirse çocuğu alır annemlere bırakırım hiç görmem sana da göstertmem hayatımızı etkilemez diyor. Ama bir yandan da o çocuktan baba sevgisini esirgemiş olmanın vicdanıyla ben kötü olurum.
Merhaba arkadaşlar,
kimden olduğununbilmiyor ve bu konuda gayuet de samimi. niye yalan söylesin ki durduk yere. kıza gitmiş sormuş kaç kere. naapsın daha adam
nişan bohçası konusunda epey yorum yapmışçünkü herkes ne gerek var demiş
hala napsin diyorsun ..
yazdık ya gitsin dava açsın gerçeği öğrensin..
bak kaç kişi yorum yapmış konuna bir tane nişanlına hak veren var mı? senin dışında ?
aşk gözünü kör etmiş gerçekleri göremiyorsun.. yazık olacak sana bu adamla evlenirsen..
Çüş bu nasıl bir konu? Nasıl kabullendin ve böyle basit bir şeymiş gibi anlatıyorsun?
iyi de kendi çocuğu olduğu blli değil ki . kızın sevgilisinden de olabilir. bilmediği birşeyde sorumluluk almaması mi acizlik ?
birincisi bu kızla hiçte intikam almak için birlikte olmamıştır inandırıcı değil 16 yaşındayken kız hamile kalıyor hiç ses etmiyor diğer adamdan olmuştur diye diğeri kızla muhtemelen bu sebepten evleniyor.. zaten her ikisiyle beraber olmuşsa o da bilmiyordur kimden çocuk ?nişanlınız şu an kaç yaşında bilmiyorum ama sonuçta ciddi bir konu ve bir şüphe var sizinle paylaşmıyor şimdi paylaşmak nereden aklına geliyor ? en başından şüphesiyle gidip test neden yaptırmamış da şimdi nişanlanıp ilişki sağlamlaşınca paylaşılıyor ?
bence gayet çocuğu yapmışlar kız diğer adamla evlenip senin demiş sonra çocuğun nişanlından olduğu ortaya çıkınca eşi bunu bırakmış nişanlında varsayımmış gibi yapıp seni bu fikre alıştırıyor.
ben olsam bunu bana iş ciddiye binince söylemesinden dolayı o nişanı atarım.. tabi ki o baba olarak bakmalı büyütmeli görmeli ve annesiylede görüşmelisen sanıyor musun o kadın alın bir daha bana vermeyin der ?
eğer bunları kaldırrım dersen devam et ama o eski türk filminde olan intikam olayına kanma
ayNooption kusura bakma ikidir seni alıntılıyorum ama
hakikaten inanıyor musun konu sahibine yazık olacağına?
konu sahibi nişanlısını değil, kendinden başka birşey düşünmüyor ki
umurunda olan tek şey var, nişanlısının da ondan olacak çocuğun da kendisinin olması
öyle değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?