Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Bir hata yapmış filan diyorsun da senin böyle bir çocuğun olsa o senin kadar düşünür müydü yoksa sana küfürleri sıralayıp çekip gider miydi?

kıskançsan önce dna testi ardından da eğer çocuk onunsa ben bunu kabul edemem deyip çekip gideceksin bu kadar basit. ama nişan filan dersen o umursar mıydı?

Şu erkeklere ne kadar taviz veriyorsunuz...

iyi de kendi çocuğu olduğu blli değil ki . kızın sevgilisinden de olabilir. bilmediği birşeyde sorumluluk almaması mi acizlik ?
Bilmedigi durumda sorumluluk almaması değil ,bunca yıl olmuş benden mi diye merak edip bi test yaptırmamış evleneceği zaman gelip catinca bendense alırım ederim ayak yapıyor bence nisanliniz biliyor çocuk ondan ve o sizi bu duruma alistirmaya calisiyor konu sahibi

Nerden buluyonuz bu picleri, serefsizleri? Sen de ne kadar salaksin, bunlara inandin mi? Senin nisanlin pisligin, adinin, serefsizin onde gideni.

pardon da bu hakaretleri yapmak sizin haddiniz değil. kaldı ki ortada küfredbilebilecek birşey yok. nişanlım kızı ortada bırakmamış aksine çocuk bnmse ben sana sahip çıkarım evlenirim demiş. daha ne yapcaktı kendsinin olduğu blli olmayan bir çocuk için kzıı saçından sürükleyip nikah dairesine mi götürecekti ?
ayrıca gerçekte böyle birşey yoksa niye durduk yere anlatsın şizofren mi bu adam.

Neden inanmadım bu hikayeye ben?yada inanmak mi istemedim bilmiyorum. .
Öyle bir şerefsizle evleneceksen iyi düşün. Bu onun ne ilk nede son şerefsizliği olacak..

kimden olduğununbilmiyor ve bu konuda gayuet de samimi. niye yalan söylesin ki durduk yere. kıza gitmiş sormuş kaç kere. naapsın daha adam

Nişanlın ayrılmak istediği için böyle bir hikaye uydurmuş olabilir mi ?

pürü pak ,sütü ak senin nişanlın ...

or..nun önünde giden eski sevgilii...(nedense bu erkeklerin hep eski sevgiliyle ilgili ayrılma bahanesi hep aldatmadır)

kıskançlılar içinde vicdana gelmiş olan sennn
bu hikayeden güzel şeyler çıkmazz

kimden olduğununbilmiyor ve bu konuda gayuet de samimi. niye yalan söylesin ki durduk yere. kıza gitmiş sormuş kaç kere. naapsın daha adam

hala napsin diyorsun ..
yazdık ya gitsin dava açsın gerçeği öğrensin..

bak kaç kişi yorum yapmış konuna bir tane nişanlına hak veren var mı? senin dışında ?
aşk gözünü kör etmiş gerçekleri göremiyorsun.. yazık olacak sana bu adamla evlenirsen..

ay Nooption kusura bakma ikidir seni alıntılıyorum ama
hakikaten inanıyor musun konu sahibine yazık olacağına?
konu sahibi nişanlısını değil, kendinden başka birşey düşünmüyor ki
umurunda olan tek şey var, nişanlısının da ondan olacak çocuğun da kendisinin olması
öyle değil mi???

o zamanki birlikte olma sebebini tam o da bilmiyo. çok sinirliydim ona diyo.
ayrıca ilişkimizin 3. ayında anlattı zaten. işler ciddiye bindikten sonra değil. 3 yıldır beraberiz zatem.

aman ne bileyim gözünü açsın diye yazdım..
adamın rahatlığına sinir oldum oturduğum yerden konu sahibinin bu konudaki vurdumduymazlığına da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…