• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın iş kiz arkadaşları

Sen de bir araba al elemanı sen topla o zaman 🤭

Toplumda hayrına eve bıraktığı adamı kesecek kadın çok sayıda yok bence. Sizin çocuk fakir, kız değil yani yani kız senin çocuğa niyetlenmiyordur eminim🤯

Çocuk işten çıkmış yorulmuş arabaya bineyim diyor, elinden alma derim.

Bu biraz sosyal ortamınıza bağlı. Normal şartlarda kız erkek farketmez oturup kalkıyorsanız çok önemli değil birlikte gidip gelmesi.

Öte yandan 3 kişi ile birliktelermiş. Başbaşa değil yani.

Laubali olacağını düşünsem içim rahat etmezdi ancak iş arkadaşlığı seviyesinde ise diyalogları rahatsız etmezdi. Tabi kendisi size karışmak gibi bir lükse girip kendi böyle davranıyorsa problem çıkartırdım kişi kendinden bilir işi diyerek.

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Yazık değil mi adama, o kadar yolu özel arabada gitmek varken sırf sizin kıskançlığın yüzünden minübüsle gitmesi

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Bunu kıskanmanızı normal bulmuyorum. Ben sevgiliyken çalıştığım iş yerinde metroya yürümek 20-25 dk alıyordu. Arabayla gittiğim için benim yönüme olan kadın - erkek fark etmez denk gelen olursa mutlaka teklif ederdim. Şimdiki eşim o zaman sevgilim iken de tek kelime etmezdi. Şimdi de asla etmez.
Açıkçası kıskansaydı çok rahatsız olurdum. Ne kötü düşünceli bir zihniyet.

Eşim iki kadın öğretmen arkadaşını geçerken alıyordu, okula gidiyorlardı. O zaman ben öleydim. 😁
Kardeş çok üzüldüm senin adına :( okula giden kadar o arabada neler olduğunu tahmin ble edemiyorum

Kardeş çok üzüldüm senin adına :KK43: okula giden kadar o arabada neler olduğunu tahmin ble edemiyorum
Sağ ol karşim. Ben de konu sahibinin mesajından sonra aydınlandım. Kesin o arabaları fake taxiye çeviriyorlardır. Yazıklağğr olsun.

Anlayışlı karışmaz
Siz de karışmayın o zaman. Bu kadar kıskançlık doğru bir şey değil. Siz aynı durumda olsanız, iş arkadaşınız arabayla bıraksa, nişanlınız kıskansa, yok binmeyin arabaya yürüyeceksin dese hoş olur mu? Hem ne demek kıskanmak? siz hiç mi bir erkekle aynı arabaya binmediniz? hemen aranızda bir şey mi oldu?

Back
X