Nişanlımın iş kiz arkadaşları

Kadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan. 😂
kudra bari sen yapma ya, bazıları ne ironiden anlar ne şakadan.
sosyolojik tespit kasmış kadın.
konunun ciddi yorum yapılacak tek bir noktası bile yok.

nişanlı brad pitt, hayrına evine bırakayım yürümesin diye düşünen kadın kötü niyetli, hemen aralarında bişey olacaktı zaten değil mi?
4 dk araba yolculuğunda neler neler olur onu mu yazsaydım :KK70:

ayrıca benim de arabam yok. her gün fakirleşiyoruz toplumca, yalan mı? var mı inkar eden?
ülkede hayat her gün daha da zorlaşıyor.
hal böyleyken teşekkür etmek yerine burada konu açan birine ciddi yorum yapacak halim yok. büyü de gel derim en fazla, ironi dışı yorum yapayım desem :)

ben artık anlatmıyorum kendimi, yoruluyorum anlamayacaklar nasıl olsa.

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Aklıma geldi bizim işyerinde bir şoför abi vardı.. İşyerine de bir uzman kız yeni alınmıştı, evleri yakındı diye abiyi evine bırakıyordu sabahları evden alıyordu. Aralarında 20 yaş fark vardı, kız yüksek lisans-abi ilkokul mezunu, kız uzun boylu-abi 165cm, kız güzel-abi pek öyle sayılmaz. Bu abinin karısı bir gün işyerini bastı :D bıçakla kıza saldırdı :D (trajik) "Benim kocamın peşini bırak" falan diye laflar sarfetti. Sonra abi işten çıkarıldı (trajik). Kız hala yan odamda oturuyor. Bazen konuşur güleriz aramızda.

kudra bari sen yapma ya, bazıları ne ironiden anlar ne şakadan.
sosyolojik tespit kasmış kadın.
konunun ciddi yorum yapılacak tek bir noktası bile yok.

nişanlı brad pitt, hayrına evine bırakayım yürümesin diye düşünen kadın kötü niyetli, hemen aralarında bişey olacaktı zaten değil mi?
4 dk araba yolculuğunda neler neler olur onu mu yazsaydım :KK70:

ayrıca benim de arabam yok. her gün fakirleşiyoruz toplumca, yalan mı? var mı inkar eden?
ülkede hayat her gün daha da zorlaşıyor.
hal böyleyken teşekkür etmek yerine burada konu açan birine ciddi yorum yapacak halim yok. büyü de gel derim en fazla, ironi dışı yorum yapayım desem :)

ben artık anlatmıyorum kendimi, yoruluyorum anlamayacaklar nasıl olsa.
Konuya kimse hak vermemiş wurs, hepimiz o doğrultuda yorum yaptık zaten.

Ama arabası olan kadın arabası olmayan erkeğe bakmaz dersen kadın erkek ilişkilerini sadece para düzlemine çekmiş olursun. Bu da yanında bir sürü sorun getirir. Mesele hepimizin fakirleşmesi değil.

Geçen günkü boy konusuna da benzer şeyler yazdım. Orda da erkek dediğin, çocuklara yazık gibi söylemler vardı.

Bunlar bence tehlikeli söylemler senin yaptığın da dahil. Kadına pozitif ayrımcılık yapayım derken “kadınlar para peşinde, kadın dediğin” gibi söylemlere de kapı açıyorsunuz. Bu beni rahatsız ediyor.

İroni yaptıysan eğer ben anlamadım şahsen. (!) şöyle bir işaret koyarsanız daha anlaşılır olur. Gerçek düşüncelerinse cidden üzücü. Yeni nesilde en azından ufak tefek şeylerin değişmesini bekliyorum ben.

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Su sebep seni rahatsız ediyorsa ya sende ya Nişanlında sorun var demektir.
Lauba oluyorsa nişanlında sorun var
Olmuyorsa niye dert ediyorsun

Çalıştığım ilçeye üç erkekle beraber arabada gidiyordum. Arkada iki erkek rahat otursun diye ben öne oturuyordum, arabayı kullanan arkadaş evliydi 🤦🏼‍♀️ Ortamlarda doğal şeyler bunlar

Ama arabası olan kadın arabası olmayan erkeğe bakmaz dersen kadın erkek ilişkilerini sadece para düzlemine çekmiş olursun. Bu da yanında bir sürü sorun getirir. Mesele hepimizin fakirleşmesi değil.

Geçen günkü boy konusuna da benzer şeyler yazdım. Orda da erkek dediğin, çocuklara yazık gibi söylemler vardı.

Bunlar bence tehlikeli söylemler senin yaptığın da dahil. Kadına pozitif ayrımcılık yapayım derken “kadınlar para peşinde, kadın dediğin” gibi söylemlere de kapı açıyorsunuz. Bu beni rahatsız ediyor.

İroni yaptıysan eğer ben anlamadım şahsen. (!) şöyle bir işaret koyarsanız daha anlaşılır olur. Gerçek düşüncelerinse cidden üzücü. Yeni nesilde en azından ufak tefek şeylerin değişmesini bekliyorum ben.
anlamadıysan söylenecek bişey yok zaten.
ben yeni nesil sayılmıyorum.
şaka ya da ciddi ne söylediysem arkasındayım.
dediğim gibi hayatı kendimi anlatmak için kısa görüyorum. isteyen istediği gibi anlamakta özgür.

Aklıma geldi bizim işyerinde bir şoför abi vardı.. İşyerine de bir uzman kız yeni alınmıştı, evleri yakındı diye abiyi evine bırakıyordu sabahları evden alıyordu. Aralarında 20 yaş fark vardı, kız yüksek lisans-abi ilkokul mezunu, kız uzun boylu-abi 165cm, kız güzel-abi pek öyle sayılmaz. Bu abinin karısı bir gün işyerini bastı :D bıçakla kıza saldırdı :D (trajik) "Benim kocamın peşini bırak" falan diye laflar sarfetti. Sonra abi işten çıkarıldı (trajik). Kız hala yan odamda oturuyor. Bazen konuşur güleriz aramızda.

Benzer bir durum yaşamiştim. Arkadas grubuyla toplanmişiz kalabalik ve herkes herkesi tanimiyor, kimileri arkadadin arkadasi şeklinde...
Topluca fotograf cekildi sosyal medyaya vs atmiş herkes.

Fotograf cekilirken tanimadigim, arkadasimin arkadasi olan cocuk benim yanimda durmuş ama omzu omzuma degmiyor yani temas yok asla sadece yanimda durmuş hic bir samimiyet belirtisi yok fotografta. Bu cocugun sevgilisi o fotografi gormus az daha beni dövecekti gelip, herkese aralarinda ne var diyip durmuş gunlerce, tehdit vs. 😳

Kizin sevgilisiyle de selam vermek disinda sohbetim dahi olmadi zaten cok kalabaliktik. Cocuga da baktim neymiş bu diye kısa boylu, asiri zayif birsey yakisikli da değil. Benim dikkatimi cekecek biri degil asla.
Boşuna dayak yicektim elin çelimsiz cocugu yuzunden 😛

ne alakası var?
konuyu nereden tutsam elimde kalıyor öyle saçma ki.
böyle bir konuya ciddi yorum mu yazsaydım?
hemen başlamışsınız kadın erkek eşitliği muhabbetine.
iyilik yapıp iş arkadaşını gideceği yere bırakan kadın hakkında konu sahibinin girdiği kafaya odaklanın bence.
benim de arabam yok çünkü taşını toprağını sevdiğim ülkesinde gencecik, çalışan bir insanın eli yüzü düzgün bir araba alması aşırı zor artık.
hepimiz fakirleşiyoruz, ben, siz, konu sahibinin nişanlısı.
ne şakadan anlarsınız ne espiriden yeter ya.
cidden hayat sizin gibilere kendini anlatıp enerji sarfiyatı yapmak için çok kısa.
Bu kadar öfke dolu yazmaya gerek var mıydı? İroni olduğunu ben ve daha bir çok üye anlayamadık.
Şimdi sizin ben ve benim gibi diğer üyelere ithafen enerji emen, şakadan espiriden anlamayan diye yaftalamaniza karşın ben de size "gelen tepkilere verecek cevabiniz olamayınca çok güzel r dönüşü yaptınız, hayat böyle fikrinin arkasında duramayan insanlara laf anlatmak için çok kısa" desem hoş bir üslup olur mu?

Eziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.
Üstteki yorumumu editleyemedim ama bu yorumunuzla da ironi yapmadığınız çok açık tabii bu mesajı kuzeniniz yazmadiysa. (Bakın esprili bir anlayış benimseyip öyle yazdım :KK53: )

Eziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.

KudrAlobar KudrAlobar ironi ise ilk alintiladigim yorum kendisine ait değil heralde. Hayır bir de gelip evet düşüncem bu ya da ben yanlış ifade etmişim vb bir şey yazmak yerine başkalarıni anlayamamak ya da enerji emen olarak ifade etmek daha kolay geliyor sanırım 😀

KudrAlobar KudrAlobar ironi ise ilk alintiladigim yorum kendisine ait değil heralde. Hayır bir de gelip evet düşüncem bu ya da ben yanlış ifade etmişim vb bir şey yazmak yerine başkalarıni anlayamamak ya da enerji emen olarak ifade etmek daha kolay geliyor sanırım 😀
Kendini anlatmak istemiyormuş yapacak bir şey yok o yüzden.
Anlaşıldığı kadarıyla yetinecek o zaman. Ben de ironi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar öfke dolu yazmaya gerek var mıydı? İroni olduğunu ben ve daha bir çok üye anlayamadık.
Şimdi sizin ben ve benim gibi diğer üyelere ithafen enerji emen, şakadan espiriden anlamayan diye yaftalamaniza karşın ben de size "gelen tepkilere verecek cevabiniz olamayınca çok güzel r dönüşü yaptınız, hayat böyle fikrinin arkasında duramayan insanlara laf anlatmak için çok kısa" desem hoş bir üslup olur mu?
:süslü:+1000000000000

Ayyy yapmayın şöyle şeyler yaa... :kızgın: Ara sıra çıkıyor böyle tipler. Benim de başıma geldi. 2018 de iş yerimiz şehrin dışındaydı. Bana abla diyen, benden 10 yaş küçük bir iş arkadaşım. "Abla sizin o tarafta işim var beni de bırakır mısın? " dedi tamam dedim. Mesai bitince aradım ulaşılamıyordu "Ben çıktım, güvenliğin ordayım" yazdım. 5 dk sonra "Tamam hemen geliyorum" diye sms atmış.

Bunu aldım bıraktım ve eve geldim. Ertesi sabah whatsaap'tan " Sen kocamla nereye gittin? Seni rezil etmezsem adam değilim. Mesajlarınızı yakaladım vs. Dedi. :skandal:5 dk tlf baktım ne diyor? Bu kim? Diye :deli:

Olayı idrak ettikten sonra kadını damdan düşmüşten beter ettim. Manyak mı nedir? Bir araştır bu işin evveliyatı var mı? Potansiyelimiz 15 dk da iş cıkarmaya yeter mi? Kocanla 8 saat beraber çalışıyorum, 1800 metre kare boş alan var, Alt katımız komple boş, belli dönemler harici genelde ıssız ada gibiydi yani XL fırsatlarımız varken, XS arabaya mı kaldık? Pes yani :-):-):-)

Bir de bu erkekleri ne sanıyorsunuz ya? Sanırsınki boy boy best modellerle çalışıyoruz. İrkeklerinize ölüp bitmiyoruz. İşimiz bitsinde eve gidip, kurbağa gibi yatağa yayılabilsek derdindeyiz. Allah akıl fikir versin :KK51::KK51:

Üstteki yorumumu editleyemedim ama bu yorumunuzla da ironi yapmadığınız çok açık tabii bu mesajı kuzeniniz yazmadiysa. (Bakın esprili bir anlayış benimseyip öyle yazdım :KK53: )
ben sizi umursamıyorum.
göz ardı ediyorum.
benden alıntı yapmayın.

Eşimin okuldaki arkadaşlari sabahın 7 sinde aramaya başlıyorlar.

Bunda ne gibi bi art niyet arıyoruz ben anlamıyorum ki.

Okulda eşinden boşanmış bir kadın var. Onu arabayla almasını eşimden özellikle rica ettim. Çünkü kendimi onun yerine koydum.

Çünkü kadının kimseye bir zararı yok.

Çünkü eşime gerçekten bütün kalbimle guveniyorum.

Zaten aynı okulda çalışıyorlar. Birlikte yiyorlar iciyorlar. Birlikte bir odada bulunuyorlar.

Bi kere eşim okula bilgisayarıni almaya giderken beni de aldi yanina. Okul tatildi ama güvenlik görevlisi ile birkaç çalışan daha okuldaydı.

Genç bir kız geldi yanima. Ramazan hoca çok iyi adam cok seviyorum onu bize her konuda yardımcı olmaya çalışıyor dedi.

Çok hoşuma gitti. Herhalde art niyeti olsa gelip yüzüme söylemez. Arkamdan is cevirirdi.

Gülümsedim. O da sizi seviyor dedim.

Sizinkiler bence hem Cok çirkin hem de çok sığ düşünceler.

Ben böyle düşünsem eşime söyleyip de izzetinefsimi asla kıramazdım.

sevgilinize ve kız arkadaşlarının tavırlarına bağlı bence bu soru. benim sevgilimin bir kız arkadaşı vardı, güvenememiştim ama bir şey de dememiştim durduk yere. sonra kız kendisi benden uzak durmaya başladı ve aşırı duygusallaştı falan ben arkadaşını elinden alıyormuşum çünkü. orda koptu ipler zaten, ben de dedim bu davranışlar normal değil. bu tarz bir şey olmadıkça bence sorun yok.

bir de sevgiliniz sizden bir şey saklamıyor, gizlemiyorsa kafanıza takmayın böyle şeyleri. kız-erkek ilişkisi olarak değil insan insana ilişkiler öncelikle bunlar.

Back
X