Nişanlımın iş kiz arkadaşları

Geçenlerde çok yağmur yağıyor diye iş arkadaşıma beni bırakabilir misin diye sordum. Kaç zamandır aynı odada çalışırken bir şey olmamıştı ama aynı arabaya girince neler neler oldu. Vitesi onun yerine atayım dememle başladı her şey. Çok tehlikeli aynı arabada iki farklı cinsin olması. Kesinlikle izin vermeyin. Mümkünse kredi çekin nişanlınıza araba alın, onu yapamıyorsanız taksi parası verin.

Yürümeyle 20 dakika nasıl çok olabilir ya??? Benim işim yürümeyle 10 dakika mesafede herkes ozeniyor 'aaaa ne kadar yakın' diye .
Yürümeyle 20 dakikalik iş arabayla 4 dakika sürüyordur , onu da kıskanmayin bir zahmet 😂😂
O 4 dakikada neler olur neler sen biliyor musuuuğn😂😂😂

İş arkadaşımın eşi sizin gibi düşünüyor. Kurumumuzda bazıları vardiyalı çalışıyor, çocuk vardiya arkadaşını karısı istemediği için arabasına almıyor halbuki aynı yerde oturuyorlar ve aynı saatte çalışıyorlar. Ben işe giderken yolda iş arkadaşıma rastlarsam kadın erkek farketmez arabama davet ediyorum bazen eşim benim kadın iş arkadaşlarıma yolda rastlarsa alıp gidecekleri yere bırakıyor. Ben bunu normal karşılıyorum.

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Başlığı tekrar okumanız gerektiğini düşünüyorum. Cümle devrile devrile ağlıyor

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Hoşuma gitmez rahatsız olurum ama ses etmem.
Çünkü bunun ardı arkası kesilmiyor onu kiskan bunu kiskan , ne kendimize ne karşımızdaki insana hayatı zehir etmenin alemi yok bence

Sizi kısıtlama huyu varsa sizde aynı şekilde davranın kendisi ağa paşa gibi ya benim bir alakam yok gözüm kaymaz deyip de is size dönünce ben kıskanç adamım erkeklerim düşüncelerini bilirim naraları atıyorsa hiç hiç hiç... kızın niyeti iyidir nisanlinizda yan gözle bakmaz ama buradaki ana tema adil olmamak onun kız arkadaşı olabilir ama sizin erkek arkadaşınız olamazsa sıkıntı var

ne yapsın çocuk fırsatları değerlendiriyordur bence laf etme hayat zor , hayatını kolaylaştır zorlaştırma tantana yapma

Back
X