Nişanlımın iş kiz arkadaşları

Yani komik olucam diye de arabasız insanları eziklemek ne bilim devamını siz getirin👎
Bu düşüncenin karşılığı kadını evin hizmetçisi olarak görmek, evin tüm sorumluluğunu kadından beklemektir. Yani kısacası erkeği para kadını da hizmetçi görmektir. Böyle gorebilirler sorun yok (bence büyük sorun ama en azından çelişki olmaz) fakat başka konularda kadın hakki deyip, kadın bireydir, kadınla erkek eşittir deyip bir taraftan da bu tarz şeyler yazmak çelişki)

Arkadaşım sen arabaya takilmişsın ama biz iş yerlerinde neler yapıyoruz bir bilsen, çay kahve eşliğinde muhabbet, gülüşmeler.. Hatta birbirimize günaydın, nasılsın falan diyoruz kafayı yersin 🤣 20 dakika dediğin nedir ,sabahları çocuğunu okula götüren akşam kapıda bekleyip alan anneler gibi nişanlımı ben götürür alırım asla ve kat'a o kızlarla 5 dakika o arabaya bindirmem bu kadar net yani 😅

kesinlikle nişanlımdan ayrılırım. gerekirse o yolları sürünerek aşsın ama bir kızın arabasına binmesin. bu resmen gelecekte beni aldatacağının, yavrumuzun rızkını kız iş arkadaşlarına yedireceğinin habercisidir. yol yakınken kurtulup gözüne kız gözü değmemiş, kız görünce kafasını öne eğen, hele hele kadın görürse yolunu değiştiren birini bulmaya bakarım.

Bu düşüncenin karşılığı kadını evin hizmetçisi olarak görmek, evin tüm sorumluluğunu kadından beklemektir. Yani kısacası erkeği para kadını da hizmetçi görmektir. Böyle gorebilirler sorun yok (bence büyük sorun ama en azından çelişki olmaz) fakat başka konularda kadın hakki deyip, kadın bireydir, kadınla erkek eşittir deyip bir taraftan da bu tarz şeyler yazmak çelişki)
Kadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan. 😂

Normalde empati yeteneği olan bir insanım ama bazi konularda nutkum tıkanıyor. Bu konuda onlardan biri.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama aksam işten çıkan adamın yorgun/ işine göre çok çok yorgun olur. Ben olsam ne güzel dönüş çilesi ile uğraşmayacak diye düşünür arabası olan arkadaşa teşekkür dahi ederim yardımcı olduğu için.

Ha nişanlızın aklının gönlünün kayacağından şüphe ediyorsanız o zaman işe dönüş şeklinden daha büyük bir probleminiz var demektir, ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm.

Kadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan. 😂
Umarim dediğin gibi pozitif ayrımcılık derler. Tek kelime etmem tamam derim, en azından adaletsiz olduklarini kabul ediyorlar der gecerim 😀 Daha fenası şu ki pozitif ayrımcılık olduğunu da kabul etmemeleri. Hani işime gelince böyle isime gelince şöyle hesabı..

Umarim dediğin gibi pozitif ayrımcılık derler. Tek kelime etmem tamam derim, en azından adaletsiz olduklarini kabul ediyorlar der gecerim 😀 Daha fenası şu ki pozitif ayrımcılık olduğunu da kabul etmemeleri. Hani işime gelince böyle isime gelince şöyle hesabı..
Yok yok tamamen erkekleri gömelim, erkeklere ölüm, hepsinin köküne kibrit suyu, yaşasın kadınlar modunda buradaki bazı üyeler. Şimdilik böyleler, sevgili bulur ya da evlenirlerse ne olur bilmiyorum.

Yok yok tamamen erkekleri gömelim, erkeklere ölüm, hepsinin köküne kibrit suyu, yaşasın kadınlar modunda buradaki bazı üyeler. Şimdilik böyleler, sevgili bulur ya da evlenirlerse ne olur bilmiyorum.
Ben bu tavrı sevgililerine ya da eşlerine sergileyebileceklerini düşünmüyorum acikcasi. Ama düşününce olabilir gibi de, kendisine saygısı olmayan kadınların olduğu gibi kendisine saygısı olmayan erkekler de var.

ben öğrenciyken bazen ana binadan farklı bir binaya gitmemiz gerekiyordu. o bina da otobüsle 30 dk uzaklıktaydı.

çok yakın erkek arkadaşım sağ olsun geçerken beni de alırdı, arabaya doluşup kızlı erkekli arkadaş grubumuzla giderdik. büyük rahatlık oluyordu benim için.

sevgilim de o beni alan arkadaşım için ''sağ olsun, gerçekten iyi biriymiş,sayesinde ne güzel konforlu ve hızlı şekilde gitmiş oluyorsun'' diyordu.

asla böyle şeyleri kıskanmazdı. ben de kıskanmam.

insanlar böyle zihniyetler yüzünden birbirine iyilik yapmaktan korkar oldu. 😡

Yani komik olucam diye de arabasız insanları eziklemek ne bilim devamını siz getirin👎
Eziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.

Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorum 😑😑siz ne düşünürsünüz
Nişanlınızı çalabilirler diye düşünüyorum. :D

Ben bu konularda şöylemdüşünüyorum, eğer nişanlınız siz arabası olan erkekle dönüyor olsaydınız bunu anlayışla karşılayacaksa sorun yok. Eğer sizin için bu durumu sorun yapan birisiyse o zaman o da gitmemeli. Eşit olmalı her şey.

Ayyyyyy ben is arkadasimi eve birakiyorum Tammmm 10 dakikalik yolllll.esime söyleyeyim beni bosasin. 4 dakika pisikoloji buzuyorsa esim tam kafayi yemistir o zaman 😜

Bu tamamen kişilere ve aranızda ki güvene dayalı bir durum. Ne bileyim ben esime güveniyorum baya galiba o yüzden is için vs yurtdışına gider eder. Hiçte aklım onda kalmaz. Güven problemi yaşamıyoruz çünkü. Ama nişanlinizin bazi açıklarını yakaladıysanız güvenmemeniz normal . Durduk yere adamlari darlamayi doğru bulmuyorum. Hem bu tarz söylemlerle erkeklerin aklına daha cok aldatma, baska kadınlara bakma durumlarını soktugumuzu düşünüyorum. Kızların da bi aşırılığını görmediyseniz dert etmeyin.

ne alakası var?
konuyu nereden tutsam elimde kalıyor öyle saçma ki.
böyle bir konuya ciddi yorum mu yazsaydım?
hemen başlamışsınız kadın erkek eşitliği muhabbetine.
iyilik yapıp iş arkadaşını gideceği yere bırakan kadın hakkında konu sahibinin girdiği kafaya odaklanın bence.
benim de arabam yok çünkü taşını toprağını sevdiğim ülkesinde gencecik, çalışan bir insanın eli yüzü düzgün bir araba alması aşırı zor artık.
hepimiz fakirleşiyoruz, ben, siz, konu sahibinin nişanlısı.
ne şakadan anlarsınız ne espiriden yeter ya.
cidden hayat sizin gibilere kendini anlatıp enerji sarfiyatı yapmak için çok kısa.

Okulum evime 5 dk yürüme mesafesinde olmasına rağmen hiç yürüyerek eve gelmedim. Sağ olsun her gün başka bir öğretmen arkadaş kapıma kadar bıraktı, ısrar kıyamet.. Hava çok sıcak yürüme dediler. Eşim de "bu ne her gün başka arabalardan iniyorsun hanım, niyeti mi bozdun hayırdır?" demedi =)))
Bunlar güzel incelikler, gerçekten kıskançlık edecek bir durum yok. İncelik, nezaket, birbirini gözetme... İş ortamında bunlar varsa gerçekten insan seve seve gidiyor işe. 11 senedir iş hayatındayım ve hep arabası olanlar olmayanları düşündü. Hatta biz de bizi bırakan arkadaşlara ara ara ufak tefek hediyeler alırdık, ya da işte benzinlerini doldururduk arada.. Ya da yemeğe götürürdük ne bileyim.. Yani, sizin yerinizde olsam dert edeceğim şey bu olur, nişanlıma aman sen de onlara şunu yap bunu yap incelik göster odun olma derdim.

Back
X