nişanlımın öküz bir insan oluşunu nasıl değiştirebilirim?

ne kadar güzel yorum yapmışsınız. nötr ve samimi geldi bana. ne kendi ilişkinizdeki siniri çıkarmışsınız ne başka bir şey.. bu yüzden öncelikle teşekkür ederim. sabah çok pişmandı özür diledi ne istiyorsan o olacak lütfen üzülme dedi.
bende sorun ettiğim şeyin isteklerim olmadığını söyledim. herkesin her istediği olamaz bu hayatta. yeter ki heyecanını göreyim yapmak istediğini bileyim. bu da yeterli.

Bu tavrinizla o evlilikte uzuN yillar rahat edersiniz diye düsünüyorum. Cünkü deger verdiginiz seylerin arkasinda durmussunuz. Tamam canim senin istedigin gibi olsun deseydiniz evlilikte hep ezilmeye mahkumdunuz. Baskasina inat gibi gelse dahi istedigi seylerin arkasinda saglam duran kadinlari cok taktir ediyorum.

yanındayken çocuk gibi o kadar mutlu o kadar heyecanlı ki anlatamam. sürekli beni mutlu etmek için uğraşıyor.

Başak burcuyla hıc anlasamıyorum sureklı elestıren bır tıp.
Allah yardımcınız olsun.
Mantıksız degıl ıslerıne gelmıyor.
Bu erkeklerın hepsı boyle zaten.

ben başağım o başak değil burçla alakalı değil bence uzaklıktan oluyor yan yana kalamadık hiç uzun zamandır. yan yanayken çok farklı. bi de herkes meselenin çiçek almak falan olduğunu ya da cimrilik olduğunu düşünmüş konumu tekrar okuyup editleyeceğim. demek ki sinirle anlatamadım tam olarak.

Kadın erkek farkı olduğunu düşünmüyorum sadece kişilik farkı

Ben de başak burcuyum.. Ben mi herifi değiştirdim, o mu aşktan değişti bilmiyorum.
Ama oldu. Açık açık isteklerini söyle ve nazlı bir kadın ol :)

Siz şimdiye kadar isteklerinizde ısrarcı olmadığınız, onun sizi eleştirip bastırmasına izin verdiğiniz için bu iş bundan sonra da değişmez. Bir de evlilik teklifi almadan evlenmeyi kabul ediyorsunuz ama sonra evlilik teklifi etmedi diye yakınıyorsunuz :)

Evlenmeyi dşündüğünü söylediğinde ''Hoop, hele sen şöyle güzel bir evlilik teklifi et bakalım kabul edip etmeyeceğimi nereden biliyorsun?'' deseydiniz bakın nasıl evlilik teklifi ediyordu.

Siz ipin ucunu baştan kaçırmış ve sürekli ödün vermişsiniz. Bundan sonrasını toparlamaya çalışsanız da eminim bu sefer aranızda çok problem çıkacaktır.

Haa..evlendikten sonra düzelir diye beklemeyin, siz bu davranışların üzerine bir %25 artış daha koyun neyle yaşayacağınızı tahmin edin.

Tamam seven insan her şeye tamam demez ama en azından eşini mutlu etmek için istediklerini gerçekleştirmeye çalışır. Ancak, sizin nişanlınız sizi çok seviyor, ama isteklerinizin hepsini saçma buluyor. Yani sizin tercihlerinize hiç saygısı yok...

Mutluluklar...

Evlenmek icin iyi insan yeterli kriter degil. Ayni kafada ayni zevklere sahip olmaniz sart. Hatta en önemlisi. Senin icin önemli olan seylerin onun icin onemsiz olmasi evliliginizin en buyuk kavga sebebi olacak. Mutsuz kavga eden bir cift olacaksınız ve o zaman iyi insan demeyeceksiniz. Insan ömrümde bir kere evlenmek ister bunun icinde ozenir. Esi olacak kisi icin en azindan ozeniyormus gibi dikkat eder. Evlendikten sonrada ozel gunlerimi kutlamiyor suraya gidelim diyorum ne gerek var diyor vs gibi bircok konu acarsiniz. Benden demesi farkli dusunce yapiniz var ayrilin

Evlenmeden önce muhteşem bir kitaptı .
Evlilige daahaaa coook uzak olmama rağmen çok beğenerek okudum :)

İlk iki paragraf çok doğru. Ben başta fazla anlayışlıydım.

yazıyı okumadım sadece başlığa bakarak yorum yapıyorum şuanda. Kimseyi değiştiremezsin,zaten değiştirmek için bir yola girme.. Sonrası hep hüsran sen yorulursun. Eğer olduğu gibi kabul edeceksen et yoksa en kısa vazgeç..

Benim sevdiğim şeyleri yaptı hep garip olan da bu zaten sevdiğim filmleri izledi sevdiğim filmleri okudu sevdiğim oyunları öğrendi. Zevk almadığı şeyleri yaparken bile sesi çıkmazdı. İş nişan zamanı heveslerime gelince böyle oldu.

Bana karşı çok babacan. Olabilir Harika bir koca olur sorumluluk sahibi önce beni düşünür. Hatta beni çocuk sever gibi sever. Sevgililik döneminde bi eksiklik hissetmemiştim o yüzden de çok emindim her dediğimi yapacağından konuşmadım bile şunu isterim bunu isterim demedim. Nişanlılıktan uzaklıktan da stresten de bişe anlamadım ama. İnşallah evliliğim güzel geçer.

Canım senin nişanlınla alakası yok. Nişanımda ayrı set kaç tane bilezik taktılar. Koli koli bohçalar geldi. Hiç birini istemedim hiç biri gram gözümde yok. Evlilik için gerekenleri yapmam demiyor bazı konulara benim kadar değer vermiyor. Bizimkini biraz daha kültür çatışması gibi düşün. Asla cimri değil.

Evet aynı sizin gibi. Ordan bakınca da belki benim yaptığım şımarıklık.

Ne kadar kötü kalplisin. Evlenince görecek diyip gülmüşsün. Ne kadar ayıp sende buna sevinecek misin?

Allah razı olsun sağolun.

Ya ben akıl istiyorum buraya gelip üzülüyorum napabilirim diyorum gelip ayrıl diyip eleştiriye tutuyorsunuz. Tavsiye istiyorum ya bunu anlamak bu kadar mı zor. Çözüm arıyorum strese girdim sinirlendim içimi döküyorum ayrıl yazma diyorum. Ayrılacak olsam eşek miyim gelip burada çözüm arayım. Aklına ayrılmaktan başka yorum gelmiyorsa yorum yazma her konuya yorum yazmak zorunda mısın? Genel yazıyorum ayrıl diyene açıklama yapınca insanı salak ezik yerine koyanlara yazıyorum. Ayıp denen bişey var ya. Biri o an mutsuz olunca keyiflenip gülenlere yazıyorum. Bir yıldır uzağım ben uzaktan nişanlılık nasıl oluyor fikriniz var mı? Şuraya Harika yorum yazan insanlar var biraz o yorumları yazan insanlara bakın. Derdimi anlamış gerçekten teselli edip çözüm sunmuş insanlar var hepsinden tek tek Allah razı olsun.

360 derece döndüyse yine aynı yeregelmiştir
180 olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…