nişanlımın öküz bir insan oluşunu nasıl değiştirebilirim?

Karşımdaki insanı nasıl değiştiririm çok yanlış bir soru hanımefendi evlenirken. Asıl soru ben bu huyuyla yaşayabilir miyim? Olacak. Çünkü değişmeyecek. Hatta belki kötüye gidecek. Evlenirken bence bunu düşünün asıl. Sizi sevdiğini söylüyorsunuz da seven insan karşısındakine, onun isteklerine saygısı olan insandır. Ben nişanlınızda onu göremedim anlattıklarınıza bakarak. Ve bir insanın bir huyu karşıdakini bu kadar üzüyorsa ileriye dönük bir hayat bilemiyorum ne denli tatmin eder sizi.

Karşımdakini değiştirmekten kastım öküzlüğünü törpülemek. Yapan yapıyor gerçekten ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.merak ettiğim de bu benim

Sizin ondan beklediğiniz şey onun sizin onla futbol maçı izleyip bütün takımın adlarını ezbere bilmenizi beklemesi gibi bir şey. Aynı heyecanı duymasını beklemeyin. Gerçekçi değil çünkü. Bence sizin heyecanlandığınız şeyleri siz istiyorsunuz diye yapmaya çalışması, sizin mutluluğunuzdan mutlu olması ya da hayatını sizle geçireceği için heyecan duyması gayet yeterli olmalı. Bi de hayatımda dış çekim için heyecanlanan bir erkek görmedim, var mıdır acaba?

Çok basit bir çözüm evlenme bu adamla evlenince daha kotu olacak

Öküzlük değil ki bu bana göre cimrilik.
3 saat kalacak boş ver nedir ?
Bana göre bunlar bir sefer olan şeyler. Siz ayrılmam diyorsunuz ama ya evlenince de her şeye “ne gerek var” tarzında yaklaşırsa ?
Bakın ben bu tarz biri ile deli gibi severek evlendim. Her şeyin en ucuzunu gittim buldum , yaptırdım.
Evlenince geçer dedim , bunları önemsemiyor dedim.
Bir evlendim ki meğer her şeyi önemsiz görüyormuş.
Hayat sizin , tercihlerde sizin. Ama sonrasını sa düşünmek gerekiyor.

Bu adamı değiştiremezsin. Bunlar cicim zamanları. Şimdi böyle olan evlenince daha da odun olacak. Boşuna özel gün kutlaması bekleme.
Beklentiyi düşürürsen mutlu olursun.

Benim eşimde evlilik teklifi etmedi önce çok üzülsün sonra gerek yoktu dedim düşününce. Ama sizin yazdıklarınızı görünce kendi okuzumu anlatıyorlar diye dusundm benim öküzümde hicbir özel günü hatırlamazdı kutlamazdı ama ben sürekli iş yerine hediye gönderirdim kendi doğum günümde gönderilen hediyeleri atardım sosyal medyadan en sonunda artık çiçek gelmeye başladı inş sizinkide degisir

Aklınıza gelen romantik ne varsa derken saydığınız her şey bana da gereksiz ve saçma geliyor. Bunun sizi sevmemesiyle bir ilgisi yok emin olun. Düşünceleri de öyle evlenince değişmez ama sizin için, sizin heyecanlandığınız istediğiniz şeyler saçma da olsa ayak uydurmaya çalışmıyorsa bu sevgisizliğindendir. Ben düğündür gelinliktir zerre ilgilenmiyorum ama ilerde sevgilim heveslense tamam yapalım nasıl istiyorsan derim. Bu konuda ciddi ciddi konuşun onunla bi, bakalım ne diyecek...

Benim nişanlımda böyleydi gelinlik bakmaya gideriz hevesimi kursağımda bırakır perdeciye gideriz hevesimi kursağımda bırakır düğünle ilgili bir şey söylerim benim için bunlar gereksiz umrumda değil seninle evlenelim yeter der hatta üste çıkar benim için sadece seninle evlenmek önemli sen başka şeylere takılıyorsun derdi düğüne günler kala ayrıldık bunlar da birikti şimdi şimdi görebiliyorum ben de zatwn düğüne heves de bırakmamıştı bunlar önemli bence çok üzüleceksin en güzel günlerimizde mutsuzsak ne anlamı var

Evlenince ben çok farklı olacağım yan yana olacağız vs. Gerçekten hiç beklentim yok evlilik sonrası için çünkü umrumda değil. Ben nişanlıyken istiyorum
Ben de bu mesaja takıldim . Evlenince ne olacakta umrunuzda olmayacak?
Evlenince çiçek almak özel şeyler yapmak gereksiz mi oluyor

Valla ben nisanliniza hak veriyorum
Düğünün gelinliğin mantıklı bi tarafı yok adamlar tüller ve gupurlerle 5 binden başlayan fiyatlar çekiyorlar. Başkaları eglensin diye bir sürü masraf stres .... Adam bu şartlarda nasıl romantik düşünsün
Eğer bunun dışında bir sorun yoksa kibyok diyorsunuz böyle şeyleri takmayın çünkü bu yaşadığınız en basit şey olur.
Böyle şeyleri kafaya takmaya devam ederseniz bu baştan evlilikte mutlu olamayacaginjzi gösterir benden söylemesi .neyin önemli neyin önemsiz olduğunu hızlı karar verin ,neyi kafanıza takıp neyi umursamamanız gerektiğini dusunmelisinjz

Ayrılamıyorsanız ortak heyecanlarınızın olmadığı, uyumsuz bir evlilik yapın. Zira nişanlınız değişmeyecek..

Emin olun gözünüze perde olan o sevgi kırıntısı da bitince yıllarınızı nasıl boşa harcadığınıza üzüleceksiniz..
Bir sürü olumsuz şeyi sıralarken cevabı zaten konunun içinde veriyorsunuz..

hepimiz nişanlıyken ve evliliğin ilk senesinde eşimizi öküz gibi gördük genede görmeye devam edeceğiz ama evlilikte biraz daha oturur bazı şeyler . şimdi birbirinizi tanımıyorsunuz bile. istekleriniz ve hevesleriniz konusunda haklısınız tatlı dille yine istediğiniz gibi olacağına eminim ama diretmeyin kıyaslamayın instagramdan örnekler göstermeyin asla. kendiniz gibi olun masumca isteyin. erkeklerin kafası bizim gibi çalışmaz onlar gerçekten faklı düşünür veya biz onlara göre farklıyız. haklı ile haksız kim diye tartışmak çok yersiz. düğün öncesi birbirinizi kırmayın . makul imkanlarca heves ettiğiniz şeyleri onun yüreğine inerek bahsedin.
herkes düşün öncesi büyük tartışmalar yaşar gerçekten kolay değil stresli bir dönem çünkü şeytan da yuva kuracak olanla çok uğraşır araya fitne fesatlık çıkar. siz şeytanı yenin eşinizi kırmadan tatlı dille konuşun. hayat kısa sevdiğinizin kıymetini bilin unutmayacağız kalbinizde derin yaralar açmayın. elbette kolay olayacak elbette biraz yıpranacaksınız ama zahmetsiz rahmet olmaz bunu unutmayın. sanma ki herkes bu işleri tereyağından kıl çeker gibi hallediyor yok öyle bir dünya.... Allah daha büyük dert vermesin.

Nisanliniz benim erkek halim diyelim. Bu bir karakter meselesi. Biraz cimrilik, biraz bosvermiscilik biraz tuketim rituellerinin gosteris etkisini protesto etmek.... Bu boyle devam eder gider. Ben de boyleyim esim dort gun evvel dogum gunum icin pasta ve cicek yaptirtmis eve surpriz olarak gonderdi. Ne gerek vardi bu kadar para harcamaya amaaan sacma dedim. Hediyelerini begenmem ona buna veririm . Ama ben cok durust, caliskan, iyi bir insan ve iyi anneyim. Babam da benim gibidir anneme hediye almaz, tek tasini bile annem yirmi yil sonra ondan para alarak kendi aldi. Ama 60 yillik evliler. Nisanliniz iyi bir insan birakin nasil rahat ediyorsa oyle yasasin, sikmayin adami. Siz ona cok iyi davrandikca, miz miz etmedikce , iyi ornek oldukca belki utanir ve hafif huy degistirir. Ben esimin dogum gunlerini mecburen kutlamaya basladim. Siz esasa bakin , huzurlu yasayin. Ben babalar gununu kutlamadim, sakayla karisik "cocuklar kutladi acaba kim kutlamadi bu ailede hehehe "diye hatirlatma yapti. Mecbur ettigin icin kutlamiyorum dedim. Ha ben ökuz muyum? EVET. Ama evliligi super guzel ,mutlu, huzurlu bir okuzum. Esimin sabri sayesine.... Siz de sabir gosteren taraf olun....

Dugun istemedim, en ucuz gelinligi diktirttim. Taki asla istemedim, hala tek tasim yok. Ikinci el esya almistik. Zamanla herseyimiz oldu. Karakteri iyi bir koca insani cennette gibi yasatir.

Benim para harcatma gibi bir amacım yok aksine o harcar ve istemediğim şeylere bile harcar. Özellikle istediklerime karşı bi gıcığı var gibi. Olmazsa olmaz dediğim ne varsa yapmadı.
Sizin fikirlerinize, isteklerinize değer vermiyor işte, çok açık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…