- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Bosver. Tek kusurlari bu olsunÇok güldüm. Benim sevdiğim adam da öyle. Gözlerimi kapattığım zaman elinde çiçek bile hayal edemiyorum. O kadar yani:))
Olsun da olsunBosver. Tek kusurlari bu olsun
Karşımdaki insanı nasıl değiştiririm çok yanlış bir soru hanımefendi evlenirken. Asıl soru ben bu huyuyla yaşayabilir miyim? Olacak. Çünkü değişmeyecek. Hatta belki kötüye gidecek. Evlenirken bence bunu düşünün asıl. Sizi sevdiğini söylüyorsunuz da seven insan karşısındakine, onun isteklerine saygısı olan insandır. Ben nişanlınızda onu göremedim anlattıklarınıza bakarak. Ve bir insanın bir huyu karşıdakini bu kadar üzüyorsa ileriye dönük bir hayat bilemiyorum ne denli tatmin eder sizi.
Çok basit bir çözüm evlenme bu adamla evlenince daha kotu olacakçok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
ayrıl falan diyecekler için baştan yazayım çok iyi bir insan. bu huyu dışında tek bir tane bile kötü huyu yok. ayrılmayı düşünmüyorum. ama kabullenemiyorum da böyle oluşunu mutsuzum. hastalanıyorum hatta üzülmekten.
gerçekten yardımınızı istiyorum. kendimi ifade edemiyorum ona karşı. istediğim şeyleri yapmaması da değil aslında konu benim hayalini kurduğum önemsediğim kendimi mutlu hissedeceğim şeyleri umursamaması.
yapan nasıl yapıyor var ya onu merak ediyorum. kişilikle de ilgili bunun da farkındayım ama ne yapabilirim gerçekten tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.
Karsidaki mutlu etmek icin cabaliyor cunku en azindan boyle bir dusunceleri oluyor.Sizde bu durum yok ki.Ayrılsam nolacak ki sanki ülkede romantik ağzında gülle dolaşan adamlar geziyor. Bazı kadınlar değiştiriyor ama nasıl çok merak ediyorum
Nasıl bu kadar emin olabiliyosunbeni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim
Benim eşimde evlilik teklifi etmedi önce çok üzülsün sonra gerek yoktu dedim düşününce. Ama sizin yazdıklarınızı görünce kendi okuzumu anlatıyorlar diye dusundmçok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
ayrıl falan diyecekler için baştan yazayım çok iyi bir insan. bu huyu dışında tek bir tane bile kötü huyu yok. ayrılmayı düşünmüyorum. ama kabullenemiyorum da böyle oluşunu mutsuzum. hastalanıyorum hatta üzülmekten.
gerçekten yardımınızı istiyorum. kendimi ifade edemiyorum ona karşı. istediğim şeyleri yapmaması da değil aslında konu benim hayalini kurduğum önemsediğim kendimi mutlu hissedeceğim şeyleri umursamaması.
yapan nasıl yapıyor var ya onu merak ediyorum. kişilikle de ilgili bunun da farkındayım ama ne yapabilirim gerçekten tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.
Ben de bu mesaja takıldim . Evlenince ne olacakta umrunuzda olmayacak?Evlenince ben çok farklı olacağım yan yana olacağız vs. Gerçekten hiç beklentim yok evlilik sonrası için çünkü umrumda değil. Ben nişanlıyken istiyorum
Valla ben nisanliniza hak veriyorumçok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
çok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
Nisanliniz benim erkek halim diyelim. Bu bir karakter meselesi. Biraz cimrilik, biraz bosvermiscilik biraz tuketim rituellerinin gosteris etkisini protesto etmek.... Bu boyle devam eder gider. Ben de boyleyim esim dort gun evvel dogum gunum icin pasta ve cicek yaptirtmis eve surpriz olarak gonderdi. Ne gerek vardi bu kadar para harcamaya amaaan sacma dedim. Hediyelerini begenmem ona buna veririm . Ama ben cok durust, caliskan, iyi bir insan ve iyi anneyim. Babam da benim gibidir anneme hediye almaz, tek tasini bile annem yirmi yil sonra ondan para alarak kendi aldi. Ama 60 yillik evliler. Nisanliniz iyi bir insan birakin nasil rahat ediyorsa oyle yasasin, sikmayin adami. Siz ona cok iyi davrandikca, miz miz etmedikce , iyi ornek oldukca belki utanir ve hafif huy degistirir. Ben esimin dogum gunlerini mecburen kutlamaya basladim. Siz esasa bakin , huzurlu yasayin. Ben babalar gununu kutlamadim, sakayla karisik "cocuklar kutladi acaba kim kutlamadi bu ailede hehehe "diye hatirlatma yapti. Mecbur ettigin icin kutlamiyorum dedim. Ha ben ökuz muyum? EVET. Ama evliligi super guzel ,mutlu, huzurlu bir okuzum. Esimin sabri sayesine.... Siz de sabir gosteren taraf olun....çok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.
Sizin fikirlerinize, isteklerinize değer vermiyor işte, çok açık değil mi?Benim para harcatma gibi bir amacım yok aksine o harcar ve istemediğim şeylere bile harcar. Özellikle istediklerime karşı bi gıcığı var gibi. Olmazsa olmaz dediğim ne varsa yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?