nişanlımın öküz bir insan oluşunu nasıl değiştirebilirim?

Valla uzaklık bahane değil evet .Bizde eşimle uzaktik .Öyle her dk mucuk mucuk sevgi kelebeği gibi olmadık tabiki zaten sevmem o kadar ama gerektiği yerde surpruzimizi de yaptık karşılıklı .O an şartlar uygunsa özel günleri atlamadik hala atlamayiz .

Biraz yapıyla alakalı sanırım .Önemsemiyor demekki .Olabilir herkes anlam yuklemez ama siz bu konuda beklenti içinde oldukça mutsuz olacaksınız ,ister istemez tartışmalara varacak iş .
Ya beklentinizi torluleyeceksiniz ,ya karşılık beklemeden her özel günde siz birşeyler yapacaksınız onda belki zamanla kwrsilik verir size ...Ayrılmam dediğiniz için p seçeneği yazmıyorum

Tüm sayfaları okumadım,farklı bir ayrıntı veya bilgi verdiniz mi bilmiyorum.
Sadece ilk yazdığınız kadarına yorum yapıyorum.

Öncelikle kendiniz hariç kimseyi değiştiremeyeceğinizi ve istediğiniz özelliklere sahip birine dönüştüremeyeceğinizi kabul edin.

Mizaç özellikleri-9 mizaç tipi konusunu biraz araştırın.
Beş Sevgi Dili-Gary Chapman adlı kitabı mutlaka okuyun.
Herkes Kendi Hayatının Kahramanı-Dr.Gülcan Özer ve
Evlenmeden Önce-Doğan Cüceloğlu adlı kitapları da tavsiye ederim.

Siz bakış açınızı değiştirmediğiniz ve ben diliyle duygularınızı,beklentilerinizi açıkca
ifade etmediğiniz sürece bu konuda sorun yaşamaya devam edersiniz.
Yani iki taraflı bir çözüm seçeneği lazım size.
Hem siz evliliğe-romantik ilişkiye dair bakış açınızı ve beklentilerinizi gözden geçirmelisiniz, hem de bunları genç adama ben diliyle aktarıp,ortak bir noktada buluşup buluşamayacağınızı netleştirmelisiniz.

Her ne yaparsanız yapın;
'evlenince değişir,beni çok seviyor,
ben onu yontarım' diye düşünerek sorun olarak gördüğünüz konuların üzerini örtmeyin.

Bununla birlikte bu sorunlar sizi evlilikte mutsuz edecek şeyler mi?
Günlük yaşamınızı çok mu olumsuz etkiler?
Bu sorunları ne kadar tolere edebilirsiniz?
Bu soruların cevaplarına da kafa yormak lazım.

Sorunlarınızı çözmenizi ve mutlu olmanızı dilerim.

Şimdi bir kaç yoruma göz attım.
Adamın sevgi dili hizmet davranışları,
siz o bana yetmez romantik yaklaşım ve hediye de isterim diyorsunuz.
Üzgünüm ama insanlar -istisnalar olmakla birlikte- genellikle beş sevgi dilinden sadece birini kullanıyorlar.
Siz bu konuyu bir araştırın lütfen.

Bu kişilik meselesi bu saatten sonra değiştiremezsin ancak törpülersin zamanla belki biraz daha yumuşar ama asla istediğin çizgilerde biri olmaz.
Ya onu oduğu gibi kabul edip "onun kişiliği bu, bana verdiği kadarı ile mutlu olmalıyım" diyeceksin. Ki eğer sana saygısızlığı yalanı kötülüğü kırıcı hareketleri yoksa mantıklı olan bu.
Ya da kendine soracaksın "bu eksiklik varken gelecek düşünebilir miyim? mutlu olur muyum? istediğim bu mu?" diye..
buna göre bir yol alacaksınız artık.

İstediğini yaz konu sahibi asla kabul etmeyecek.
Soğukta yürümesine razı değilmiş sevgilisi.
Zaten olması gereken bu.
Bak ben 22 yaşında bu kafayla evlendim. Evlenince görecek diyorum sadece :)
Şimdi çok merhametli , iyi olan kişi o zaman me gerekkkkk varrrr diye her halta karışacak.
Konu sahibinin kendi kazandığı parasına dahi.
Madem maddiyat sorun değil neden sürekli maddiyatla alakalı konu açar bir insan ?
Bile bile lades bu.

Haklısın valla.
Evet bence bunun psikolojik baskı olduğunun da farkında değil ama yapıyor. Bunu da üstüne basa basa söyleyeceğim konuştuğumuzda.
Bu yorumdan sonra ben zaten pes ettim.

Siz gidip bozuk çamaşır makinesi alır mısınız? Almazsınız değil mi?
Bozuk adamı da almayın, adı üzerinde -düzeltilecek nişanlı-
Neyinize gerek?

Evlenirken yaptığımız çoğu şey çok saçma geliyor bana da. Gelinlik hariç. Gelinlik önemli Ama karşımdaki bu tür şeylere değer verse ben de ortak olurum ona. Yani bu heves kaçırıcı, moral bozucu davranışlar aşktan, sevgiden değil uyuzluktan oluyor. Belli ki kız değer veriyor bunlara o zaman sen de ortak olacaksın bu kadar basit.

Evlenme teklifi benim için de önemli ne yalan söyleyeyim Sevgilim yapmaz diye düşündüğüm için ona da söyledimİnsan içinde yapma tamam mı başbaşayken şeyaparsın diye tembihledim. Umarım unutmaz yoksa kendimi mutlu etmek için ayna karşısında evlenme teklifi edicem bu gidişle. Bu konuya neden önem verdiğimi de bilmiyorum yani çok saçma.

Nişanlınız romatik olmayabilir ama anlayışlı olup özel günleri mutlu geçirmenizi sağlaması gerek. Adam öyle biri değil diye kapatabileceğimiz bir konu değil. Değişeceğini de sanmıyorum maalesef.

öküz burcu belli ki

Bir tane de benim başımda var da ondan sordum. Başak burcu benimki. Mantıksız gelen hiçbir şeyi yaptiramazsin ona. Sürpriz hediye vs de mantıksız geldiğinden yapmıyor. Ne yapayım, alıştım

böyle adamlar insanın hayatını zindan eder çok iyi adam olması iyi bir hayat arkadaşı olacağı anlamına gelmez.senin zaten ayrılma gibi bir planının olmadığı belli.bu adamla evlenip pişman olacaksın ve keşke evlenmeseydim diye konu açacaksın buraya.

yapma güzel kardeşim aklında soru işaretleri varsa evlenme senin için heyecan duymuyorsa evlenirken kalbi pırpır etmiyorsa,çocuk olunca da amaaan ne gereksiz işler der böyleleri.

yapma kendini mutsuzluğun içine atma.böyle adamlar sen mutlu ol diye kendinden ödün vermez, senin sevdiğin filme sırf sen istiyorsun diye gitmez. sırf sen istiyorsun diye bazı şeylerden vazgeçmez ama sen şuanda mutluluğunda huzurundan heyecanından vazgeçiyorsun onun için.

yapma aklına yatmıyorsa evlenme kendini de ama iyi insan diye kandırma buna inandırma kendini.çok pişman olursun .

Bir tane de benim başımda var da ondan sordum. Başak burcu benimki. Mantıksız gelen hiçbir şeyi yaptiramazsin ona. Sürpriz hediye vs de mantıksız geldiğinden yapmıyor. Ne yapayım, alıştım

Başak burcuyla hıc anlasamıyorum sureklı elestıren bır tıp.
Allah yardımcınız olsun.
Mantıksız degıl ıslerıne gelmıyor.
Bu erkeklerın hepsı boyle zaten.

Başak burcuyla hıc anlasamıyorum sureklı elestıren bır tıp.
Allah yardımcınız olsun.
Mantıksız degıl ıslerıne gelmıyor.
Bu erkeklerın hepsı boyle zaten.
Eleştirmek ne kelime
İliskimizin başlarında deli gibi elestirirdi. Sonunda bezdim patladim. Değişti. Başkalarını hala eleştirir ama bana bulaşmaz.

Başak Burcu erkeği zordur ama sevgisi de çok tatlıdır. El üstünde tutar çok değer verir. Ben yengecim, ben de ona çok fazla duygusal geliyorum mesela ama orta yolu buluyoruz işte. Zaten evlilik böyle bir şey.

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Önümüzdeki yıllar içinde belki biraz az biraz değişebiliyorlar ancak sizin istediğiniz gibi bi değişim sanmıyorum reset tuşu falan da yok ki bu erkeklerde

Zaten okur okumaz başak dedim. Ayy öyle bir eski nişanlım vardı, aynı senin anlattığın gibi... Sonra başka şeylerde oldu koyverdim gitti. Oh be dünya varmış dedim...

boş ver demiyor istediğin hangisiyse o olsun diyor ne istesem fazlasını alıyor almama yok para harcamama yok. hevesimi kırıyor benimle heveslenmiyor diye üzülüyorum benim konum cimrilik değil aksine çok bonkör aileme karşı da bana karşı da. farklı bir durum var.

teşekkür ederim :) evet belki de benden de büyük paralar çıksa bende belki strese girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…