- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Şimdi bir kaç yoruma göz attım.Gerçekten o kadar iyi biri ki. Ne eksiğim varsa düşünür, aç mıyım tok muyum bir şeye ihtiyacım var mı? Hasta mıyım halsiz miyim. Soğukta yürümeme bile gönlü razı gelmezdi. Annemi babamı bile benden çok düşünür. Herkese karşı çok kibar çok efendi. Sadık, ve sevgi dolu. Yeter ki bişeyler yapmasını istemeyeyim. İstediğim anda değişiyor.
İstediğini yaz konu sahibi asla kabul etmeyecek.Ben düzgün yazamıyorum galiba bu saatte yorgun kafayla.
Benim de demek istediğim bu. Olay paradan bağımsız. Seven insan orta yolu bulmaya çalışır değer veriyorsa gönül alır. Sonuçta bir çiçek alsa ölmeyecek. Ama inadıyla sizi kırıyor. Bu kadar basit bir istek için hemde. Ya da siz orta yolu bulup istemeyeceksiniz.
Böyle çakışırsanız mutlu bir evlilik yaşayamazsınız.
Haklısın valla.İstediğini yaz konu sahibi asla kabul etmeyecek.
Soğukta yürümesine razı değilmiş sevgilisi.
Zaten olması gereken bu.
Bak ben 22 yaşında bu kafayla evlendim. Evlenince görecek diyorum sadece :)
Şimdi çok merhametli , iyi olan kişi o zaman me gerekkkkk varrrr diye her halta karışacak.
Konu sahibinin kendi kazandığı parasına dahi.
Madem maddiyat sorun değil neden sürekli maddiyatla alakalı konu açar bir insan ?
Bile bile lades bu.
Bu yorumdan sonra ben zaten pes ettim.Evet bence bunun psikolojik baskı olduğunun da farkında değil ama yapıyor. Bunu da üstüne basa basa söyleyeceğim konuştuğumuzda.
öküz burcu belli kiBurcu ne?
öküz burcu belli ki
Bir tane de benim başımda var da ondan sordum. Başak burcu benimki. Mantıksız gelen hiçbir şeyi yaptiramazsin ona. Sürpriz hediye vs de mantıksız geldiğinden yapmıyor. Ne yapayım, alıştım
Eleştirmek ne kelimeBaşak burcuyla hıc anlasamıyorum sureklı elestıren bır tıp.
Allah yardımcınız olsun.
Mantıksız degıl ıslerıne gelmıyor.
Bu erkeklerın hepsı boyle zaten.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahEleştirmek ne kelime
İliskimizin başlarında deli gibi elestirirdi. Sonunda bezdim patladim. Değişti.Başkalarını hala eleştirir ama bana bulaşmaz.
Başak Burcu erkeği zordur ama sevgisi de çok tatlıdır. El üstünde tutar çok değer verir. Ben yengecim, ben de ona çok fazla duygusal geliyorum mesela ama orta yolu buluyoruz işte.
Hayırlısı oldu zatenhadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
boş ver demiyor istediğin hangisiyse o olsun diyor ne istesem fazlasını alıyor almama yok para harcamama yok. hevesimi kırıyor benimle heveslenmiyor diye üzülüyorum benim konum cimrilik değil aksine çok bonkör aileme karşı da bana karşı da. farklı bir durum var.Öküzlük değil ki bu bana göre cimrilik.
3 saat kalacak boş ver nedir ?
Bana göre bunlar bir sefer olan şeyler. Siz ayrılmam diyorsunuz ama ya evlenince de her şeye “ne gerek var” tarzında yaklaşırsa ?
Bakın ben bu tarz biri ile deli gibi severek evlendim. Her şeyin en ucuzunu gittim buldum , yaptırdım.
Evlenince geçer dedim , bunları önemsemiyor dedim.
Bir evlendim ki meğer her şeyi önemsiz görüyormuş.
Hayat sizin , tercihlerde sizin. Ama sonrasını sa düşünmek gerekiyor.
Valla ben nisanliniza hak veriyorum
Düğünün gelinliğin mantıklı bi tarafı yok adamlar tüller ve gupurlerle 5 binden başlayan fiyatlar çekiyorlar. Başkaları eglensin diye bir sürü masraf stres .... Adam bu şartlarda nasıl romantik düşünsün
Eğer bunun dışında bir sorun yoksa kibyok diyorsunuz böyle şeyleri takmayın çünkü bu yaşadığınız en basit şey olur.
Böyle şeyleri kafaya takmaya devam ederseniz bu baştan evlilikte mutlu olamayacaginjzi gösterir benden söylemesi .neyin önemli neyin önemsiz olduğunu hızlı karar verin ,neyi kafanıza takıp neyi umursamamanız gerektiğini dusunmelisinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?